De leukste scheurkalenders 2022 (om te geven én te krijgen)

Geplaatst door

De leukste scheurkalenders 2022 – Ben je op zoek naar een leuk en origineel kerstcadeau? Of is er binnenkort iemand jarig en heb je geen idee wat te kopen? Denk dan eens aan een leuke scheurkalender 2022! Een scheurkalender is een kalender waarbij je de dag kunt afscheuren als hij voorbij is. Tegenwoordig zijn er veel verschillende scheurkalenders verkrijgbaar: van recepten tot grappige quotes en handige huishoudtips. Natuurlijk hoef je de scheurkalender niet per se weg te geven. Je kunt hem ook perfect voor jezelf kopen. Want geef toe, wie wil er nu geen leuke scheurkalender in de keuken, woonkamer of slaapkamer? Om je te inspireren, deel ik hieronder de leukste scheurkalenders 2022!

scheurkalender 2022

Scheurkalender 2022 Oma weet raad

De Oma weet raad scheurkalender geeft je iedere dag een handige huishoudtip. Denk hierbij aan een tip over het garen van stoofvlees of een tip waardoor tulpen mooier in een vaas staan. De kalender is 18 x 13 centimeter groot en heeft een perforatierand waardoor je de blaadjes gemakkelijk kunt afscheuren. Daarnaast heeft de scheurkalender bovenin twee gaten waardoor je hem gemakkelijk op kunt hangen. Leuk voor in de keuken!

Scheurkalender 2022 Loesje 

De scheurkalender van Loesje geeft je een verfrissende blik op het leven, wat in tijden van corona zeker welkom is. De kalender bevat iedere dag een gekke uitspraak van Loesje zoals bijvoorbeeld: ‘wie met beide voeten op de grond blijft staan, komt niet ver.’ Een grappige uitspraak die je tegelijk even doet nadenken over het leven. Een leuk cadeau voor jezelf of voor iemand anders!

Voor Positiviteit scheurkalender 2022

De Voor Positiviteit scheurkalender bevat de mooiste en meest gewaardeerde spreuken van Voor Positiviteit. De kalender bevat iedere dag een mooie, originele spreuk waarmee je positieve energie in huis haalt en je dag goed begint. De spreuken gaan onder andere over gelukkig zijn, jezelf zijn, iedere dag genieten, positieve keuzes maken, loslaten en dankbaar zijn. Een prachtig cadeau om te geven én om te krijgen. 

De Slimste Scheurkalender ter Wereld 2022

Kijk je graag naar ‘De Slimste Mens ter Wereld’ op televisie? Dan is de Slimste scheurkalender ter wereld 2022 wellicht iets voor jou! Deze scheurkalender bevat een heleboel interessante weetjes, toffe vragen én leuke mopjes van de jury. Wanneer je deze kalender in huis haalt, zal je je niet snel vervelen!

Blokken scheurkalender 2022

‘Blokken’ is al sinds 1994 op de Vlaamse televisie en nog steeds razend populair. Als je graag naar dit programma kijkt, dan is de Blokken scheurkalender wellicht iets voor jou. De kalender bevat elke dag een vraag, een antwoord en een weetje van de dag. Een leuke scheurkalender voor jong en oud! 

Dagelijkse Kost scheurkalender 2022

Hou je van koken en ben je fan van Jeroen Meus? Dan zal je wellicht ook blij worden van de Dagelijkse Kost scheurkalender! Deze kalender bevat heerlijke recepten voor een jaar lang. Van hartige recepten voor in de week tot zoets voor het weekend. Dankzij Jeroen Meus hoef je niet meer het hoofd te breken over de vraag “wat eten we vandaag?”. Het serveren van dagelijkse kost wordt makkelijker dan je denkt!

Scheurkalender 2022 Liefde is…

De Liefde is… scheurkalender 2022 bevat 365 pagina’s met iedere dag een quote en/of tekening van de makers van ‘Liefde is…’ Zo kan je elke dag genieten van lieve, herkenbare dingen om bij weg te dromen. Een lief en origineel cadeau voor je partner!

Zeurkalender scheurkalender 2022

In het nieuwe jaar mag er ook weleens gezeurd worden. En hoe kan dat beter dan met de Zeurkalender scheurkalender? De kalender bevat 365 pagina’s met iedere dag een ergernis om over te klagen. Koude koffie? Je salaris dat nu al op is? Of heb je de sleutel aan de binnenkant van de deur laten zitten? Er mag allemaal flink om gezeurd (en gelachen) worden met deze zeurkalender 2022.

Make that the cat wise scheurkalender 2022

Make that the cat wise scheurkalender bevat 365 pagina’s met ieder een letterlijk of slecht vertaalde Nederlandse naar Engelse tekst. ‘Don’t watch a given horse in the mouth’ is hier een goed voorbeeld van, maar de kalender bevat nog veel meer grappige vertalingen. Een toffe scheurkalender voor op het werk, bij je thuis of op het toilet!

De Bucketlist scheurkalender 2022

Afsluiten doe ik met De Bucketlist scheurkalender 2022. Deze kalender bevat geen mopjes, maar daagt je wel uit om van 2022 een onvergetelijk jaar te maken. Bij sommige uitdagingen zal je wellicht je bedenkingen hebben of er zelfs je neus of wenkbrauwen voor ophalen. Maar hoe gek ze ook zijn, ze zijn allemaal leuk om uit te voeren! Elise De Rijck koos ze een voor een uit om je aan het lachen te brengen, je aan het denken te zetten of om je uit je comfortzone te halen.

Welke scheurkalender spreekt jou het meeste aan?

Veel liefs,
Vanessa xxx

3 reacties

Reacties zijn gesloten.