Review: Kruidvat Hyaluron Tissuemasker

Geplaatst door

Vandaag review ik voor jullie het Kruidvat Hyaluron Tissuemasker. Dit hydraterende gezichtsmasker met duo-hyaluronzuur is een echte dorstlesser voor je droge huid en geeft direct een vochtkick. Althans, dat wordt beloofd, maar klopt het ook? Je leest het hieronder!

kruidvat hyaluron tissuemasker

Beschrijving Kruidvat Hyaluron Tissuemasker – € 1,19

“Het Kruidvat Hyaluron Tissuemasker met duo-hyaluronzuur is een echte dorstlesser voor je droge huid. Het masker geeft direct een vochtkick. De tweevoudige werking van hyaluronzuur beschermt je huid tegen vochtverlies en vult een tekort aan vocht aan waardoor je huid er voller en gladder uitziet. Het gezichtsmasker biedt intensieve en langdurige hydratatie waardoor fijne droogtelijntjes en rimpels worden verzacht.”

Ingrediëntenlijst

AQUA, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, POLYGLYCERYL-3 METHYLGLUCOSE DISTEARATE, TOCOPHERYL ACETATE, THEOBROMA GRANDIFLORUM SEED BUTTER, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, BETAINE, XANTHAN GUM, PHENOXYETHANOL, 1,2-HEXANEDIOL, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, DISODIUM EDTA, OLUS OIL, ILLICIUM VERUM FRUIT EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, PARFUM, SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, TOCOPHEROL.

kruidvat hyaluron moisture shot tissue mask

Hoe moet je het Kruidvat Hyaluron Tissue Mask gebruiken?

Reinig eerst het gezicht. Vouw het tissuemasker open en leg deze op het gezicht. Verwijder het masker na 8 – 10 minuten en masseer de resterende lotion in de huid of neem het af met een droge tissue. Gebruik onmiddellijk na opening.

Mijn ervaring

Het Kruidvat Hyaluron Moisture Shot Tissue Mask sluit goed aan op mijn gezicht en blijft goed zitten. Ik begrijp alleen niet waarom er oogkleppen op het masker zitten. Als ik naar de verpakking kijk, lijkt het niet de bedoeling om deze op je ogen te leggen. Ik plooi de kleppen dus gewoon naar onder, zoals je op de foto kunt zien.

Zodra ik het tissuemasker op mijn gezicht leg, merk ik dat het masker minder product bevat dan de ‘duurdere’ maskertjes die ik meestal gebruik. Ook voelt het masker niet zo verfrissend aan zoals ik normaal gewend ben. Kruidvat spreekt van een vochtkick, maar daar voel ik op het moment eigenlijk weinig van. 

Na gebruik voelt mijn huid wel zacht, glad en gehydrateerd aan. Het tissuemasker doet dus wel degelijk zijn werk, alleen voel ik er op het moment zelf niet zoveel van. Maar aangezien het masker slechts € 1,19 kost, vind ik het al positief dat het zijn werk doet. Ik vind het een prima maskertje om tussendoor eens te testen, maar ik zou het niet meer opnieuw kopen omdat er betere maskertjes bestaan die écht een moisture shot geven.

kruidvat hyaluron moisture shot

Het Kruidvat Hyaluron Tissuemasker kost € 1,19 en is te koop in de Kruidvat winkels en webshop.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Garnier FreshMix Hyaluron Shot Mask

3 reacties

  1. Ik heb het maskertje ook liggen. Hopelijk bevalt het mij beter

Reacties zijn gesloten.