Nieuw: Kneipp body creams met extra verzorgende parels

Geplaatst door

Persbericht – Herfst! Buiten koud en binnen de verwarming aan. Tijd om te cocoonen én voor extra aandacht voor je huid. Trakteer je huid meteen op deze allernieuwste verwennerij van Kneipp: de vernieuwde body creams Soft Skin en Beauty Secret met extra verzorgende parels die smelten op je huid. Geniet van een buitengewoon zacht huidgevoel en de betoverende geuren.

kneipp body cream pearls

Kneipp body cream Beauty Secret met Q10-parels

Deze intensief voedende Kneipp Intense Care body cream Beauty Secret, met een uniek verzorgende geur, bevat een hoge concentratie natuurlijke oliën, shea butter en zichtbare Q10 parels. De crème verzorgt intensief en zorgt voor een natuurlijk mooie huid – voor een extra dosis huidverzorging.

Adviesprijs: €11,99 | 200 ml. Vanaf nu verkrijgbaar.

Q10 – Het co-enzym Q10 zorgt voor een frisse, jeugdige uitstraling van de huid doordat het de celvernieuwing ondersteunt. In de huid versterkt Q10 het bindweefsel en maakt het vrije radicalen onschadelijk die de huid er grauw en gerimpeld doen uitzien. Q10 maakt de huid ook elastischer.

kneipp body cream beauty secret

Kneipp body cream Soft Skin met olieparels

Deze rijke en intensief voedende Kneipp Nourishing body cream Soft Skin, met een zacht bloemige geur, bevat een hoge concentratie natuurlijke oliën, shea butter en zichtbare amandelolieparels. De crème hydrateert en beschermt de huid tegen vroegtijdige huidveroudering en geeft die extra dosis huidverzorging voor een oneindig zachte huid.

Adviesprijs: €11,99 | 200 ml. Vanaf nu verkrijgbaar.

Amandelolie – Amandelolie ondersteunt het behoud van de huidelasticiteit en zorgt voor hydratatie van de epidermale barrière. Ook gaat het huidveroudering tegen die ontstaat onder invloed van licht. Verzorgingsproducten met amandelolie worden zeer goed verdragen, zijn geschikt voor alle huidtypen en ontplooien een scala aan positieve effecten, vooral op de droge en gevoelige huid – voor een fluweelzachte huid.

kneipp body cream soft skin

De voordelen van deze nieuwe body creams:

  • Vegan en microplasticsvrij.
  • Rijk aan geconcentreerde natuurlijke oliën & sheabutter.
  • Een romige en lobbige crème voor een echt me-time moment.
  • De extra verzorgende parels smelten op de huid.
  • De geuren verwennen je zintuigen.
  • Ontwikkeld met respect voor het microbioom van de huid (zonder conserveringsmiddelen, siliconen en paraffine, zonder minerale oliën, zonder peg’s en sulfaten).
  • Succesvol dermatologisch getest, vanzelfsprekend niet op dieren getest.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.