Nieuw: Mugler Alien Goddess geschenkset (review)

Geplaatst door

Begin dit jaar heb ik een review geschreven over de Mugler Alien Mirage eau de toilette. Vandaag stel ik een nieuw Mugler parfum voor aan jullie, namelijk Mugler Alien Goddess. Dit parfum trok meteen mijn aandacht vanwege het gouden, chique flesje. De bloemige, poederige geur met vanille maakte me helemaal verliefd! Het Alien Goddess parfum is afzonderlijk te koop, maar is ook verkrijgbaar in een geschenkset. En die geschenkset laat ik graag zien aan jullie. Leuk voor de feestdagen of gewoon om jezelf cadeau te doen!

mugler alien goddess

Verpakking Mugler Alien Goddess

De Mugler parfums zien er altijd prachtig uit en dat is voor dit Alien Goddess parfum niet anders. De gouden kleur met metallic lak en de dromerige vormen stralen luxe, mysterie en vrouwelijkheid uit. Alleen al als je naar het flesje kijkt, voel je je een godin! Alien Goddess is verkrijgbaar in drie formaten: 30 ml, 60 ml en 90 ml. In de Alien Goddess geschenkset zit een parfum van 30 ml en eentje van 10 ml. Het flesje van 10 ml heeft een dop en is ideaal om onderweg mee te nemen. Het flesje van 30 ml heeft geen dop waardoor je er direct mee kunt sprayen. 

mugler alien goddess geschenkset

Beschrijving Mugler Alien Goddess 

In een tijd waarin mensen licht in de duisternis zoeken, baant een zonnegodin de weg naar een wonderbaarlijke maar ware bestemming. In perfecte harmonie met lichaam en ziel is zij klaar om de wereld om haar heen te vergroten met glorie, vrijgevigheid en welwillendheid. Ze brengt haar levengevende kracht en schoonheid naar een dorre planeet met haar gouden bloem als een helend geschenk aan de wereld en een universele oproep aan alle vrouwen.

Goddelijk bloemige oriëntaalse houtachtige Eau de Parfum, Alien Goddess is een heilige belofte van vrouwelijkheid en hoop. Het nieuwe parfum voor vrouwen van Mugler is een vurige en gulle omarming van de zon. Het roept een mystieke wereld op die belooft het onopmerkelijke te veranderen.

Dit fascinerende, navulbare en goudgetooide flacon, organisch en droomachtig van vorm, met verrassende metallic lak die een zonsopgang oproept, laat een blijvende indruk achter. Ook verkrijgbaar in een navulflacon van 100ml, zodat je je favoriete geur nooit hoeft te missen.

Basisnoten: Bourbon vanille
Hartnoten: Grandiflorum Jasmijn
Topnoten: Essence van Italiaanse Bergamot

alien goddess review

Mijn ervaring

Ik ben niet alleen verliefd op het prachtige flesje, maar ook op de geur. Ik vind de Mugler parfums altijd uniek en ook Alien Goddess is een heerlijke, bijzondere geur die ik nog niet eerder heb geroken. Voor mij springt er één geurnoot uit en dat is vanille. Verder ruikt het parfum ook een beetje bloemig, zoet en houtachtig, maar de warme en poederige vanille vormt toch wel de basis. Als je niet van een vanillegeur houdt, dan is Alien Goddess waarschijnlijk niets voor jou.

Dikwijls zijn de Mugler parfums vrij ‘zwaar’ omdat ze erg kruidig en houtachtig ruiken. Persoonlijk vind ik Alien Goddess minder zwaar ruiken dan de andere Mugler geuren die ik al heb gehad. Het is nog steeds een sterk aanwezige geur maar door de warme, poederige vanille is de geur niet zo zwaar. 

Wat de parfums wél gemeen hebben, is dat de geur de hele dag blijft hangen. Twee keer sprayen in mijn hals is voldoende om de hele dag van deze lekkere geur te genieten. Het is een duurder parfum, maar dat merk je ook duidelijk aan de kwaliteit. Ik ben heel blij met dit nieuwe Mugler parfum en ik ga het de komende tijd met veel liefde gebruiken!

mugler alien goddess parfum

Het Mugler Alien Goddess parfum is afzonderlijk te koop, maar ook in een geschenkset. Je kunt deze producten kopen in diverse parfumerieën en bij Bol.com. Afhankelijk van het formaat (30 ml, 60 ml of 90 ml) variëren de prijzen tussen de € 70 en € 120. De Mugler Alien Goddess geschenkset kost € 75,90 (flesje van 30 ml en flesje van 10 ml). Er is ook een Alien Goddess navulfles van 100 ml verkrijgbaar. 

Veel liefs,
Vanessa xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *