Shoplog: deze dingen kocht ik bij Action

Geplaatst door

Afgelopen weekend ben ik naar de Action geweest omdat ik een paar spulletjes nodig had. Zoals jullie inmiddels weten, ga ik heel graag naar de Action en koop ik vaak meer dan eigenlijk de bedoeling was. Ook dit keer was mijn winkelkarretje weer flink gevuld met items die me heel blij maken. In deze blogpost laat ik zien wat ik allemaal heb gekocht. Kijk mee naar mijn Action shoplog!

action herfstdecoratie

Als eerste kocht ik superleuke herfstdecoratie bij Action, waaronder een herfstbeeld egel, een theelichthouder houtstronk en een herfstbeeld in de vorm van een paddenstoel (inclusief led). Ik ben heel blij met deze items en heb ze inmiddels al een plekje gegeven op het dressoir. Ik heb een hekel aan de herfst vanwege het slechte weer, maar ik hou wel heel erg van de gezelligheid in huis en deze leuke herfstdecoratie gaat daar zeker aan bijdragen!

Egel: € 7,95 (er is ook een eekhoorn beeld verkrijgbaar maar dit was helaas uitverkocht)
Theelichthouder houtstronk: € 2,84
Paddenstoel incl. led: € 4,99

imitatiebont kleed action
Dit prachtige imitatiebont vloerkleed heb ik niet gekocht voor in het interieur, waar het overigens superleuk voor is, maar wel om productfoto’s mee te maken voor mijn blog. Ik heb er ondertussen al een paar foto’s mee gemaakt en ik vind het resultaat heel mooi!

Imitatiebont kleed: € 6,95 (verkrijgbaar in zwart, bruin en wit)

orchidee tak

Naast het imitatiebont kleedje kocht ik ook een paar mooie kunstbloemen om productfoto’s mee te maken, waaronder twee orchidee takken en een bosje pioenrozen. Leuk om mee aan de slag te gaan voor mijn blog!

Orchidee tak: € 1,99 (verkrijgbaar in verschillende kleuren)
Bosje pioenrozen: € 2,49 (verkrijgbaar in verschillende kleuren)

wc blokjes action

Ik hoor je al denken: daar is ze weer met haar wc blokjes. Haha! Tja, die dingen vliegen er gewoon snel door en in de Action zijn ze te goedkoop om te laten liggen.

Bref wc blokjes: € 1,28 per stuk

airwick action

Sinds kort hebben we in de wc een Airwick automatische luchtverfrisser hangen en daar heb ik twee nieuwe navullingen voor gekocht in de geur wilde bessen en rozenblaadjes. Ook kocht ik nieuwe huishoudhandschoenen want die komen altijd wel van pas. 

Airwick navulling action: € 2,97 per stuk
Huishoudhandschoenen: € 0,46

ontstopper action

Een beetje saai om te delen, maar wel handig om in huis te hebben: ontstopper voor de gootsteen!

Bio ontstopper: € 1,45 per fles

the beauty dept fresh mix it

In de beauty afdeling viel mijn oog op The Beauty Dept Fresh Mix It Sheet Masks. Superleuk dat The Beauty Dept nu ook vers gemixte maskers heeft! Verder kocht ik Simply Venus scheermesjes bij Action. Ik vind deze scheermesjes prima en koop ze altijd opnieuw. 

The Beauty Dept Fresh Mix It Sheet Mask: € 0,69 per stuk
Simply Venus scheermesjes action: € 5,95 (12 wegwerpscheermesjes)

action adventskalender spa

Zoals jullie weten, ben ik gek op adventskalenders. De afgelopen tijd heb ik er al een paar laten zien, waaronder de NIVEA adventskalender 2021 en The Body Shop adventskalender 2021. In de Action viel mijn oog op de Spa Exclusives adventskalender en voor € 11,95 kon ik hem niet laten liggen. Ik ben van plan om de inhoud binnenkort te delen op mijn blog. Mocht je hier benieuwd naar zijn, hou Vanessablogt.be dan goed in de gaten!

Action Spa Exclusives adventskalender: € 11,95

opbergbox action

Ik had plastieken bakken met deksels nodig om mijn beautyproducten in op te bergen die ik nog wil testen voor mijn blog. Mede door de adventskalenders zijn dit namelijk best veel producten en die moeten natuurlijk een plekje krijgen. 

Opbergbox met deksel: € 6,95 per stuk

inpakpapier action

In deze plog kwam ik erachter dat ik niet veel inpakpapier meer in huis had. Bij deze zijn de rollen weer aangevuld!

Every day geschenkpapier: € 0,49 per rol
Disney geschenkpapier: € 0,57 per rol

meisjes ondergoed action

Voor Lara kocht ik nieuwe sokken voor het najaar en een pak hemdjes om eens te proberen. De hemdjes van Zeeman beginnen wat strak te zitten en daarom wil ik graag die van de Action proberen. Ik heb nog maar één pak gekocht omdat ik eerst wil zien hoe ruim de hemdjes vallen. Mochten de hemdjes goed zitten, dan koop ik er binnenkort nog een paar bij. 

Hemdjes: € 3,99 (2 stuks)
Frozen sokken: € 1,49 (2 paar)

Minnie mouse sokken: € 1,49 (2 paar)
Paw Patrol sokken Skye: € 1,49 (2 paar)
Cozzi sokken: € 1,79 (3 paar)

drinkbeker action
Voor Lara nam ik twee nieuwe drinkbekers mee: eentje van Minnie Mouse en eentje van Baby Shark.

Drinkbeker: € 0,59 per stuk

vochtige washandjes action

Tenslotte nog een paar handige spulletjes om in huis te hebben: rietjes, vochtige washandjes en een USB kabel voor mijn iPhone. De vochtige washandjes vind ik handig voor onderweg, bijvoorbeeld om een vuile tafel schoon te maken. Een tip die ik onlangs heb gekregen en nu zelf toepas.

Papieren rietjes: € 0,99 (100 stuks)
Vochtige washandjes: € 1,78 (18 stuks)
USB kabel: € 2,49

Zo, dit was mijn Action shoplog. Wat vind jij de leukste aankoop?

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. Je bent weer goed geslaagd zo te zien. Ik heb mij ook op de herfst en zelfs kerstdecoratie gestort bij mijn laatste bezoekje, haha. ik had die maskertjes ook zien liggen maar heb ze niet meegenomen omdat ik er nog teveel liggen heb.

Reacties zijn gesloten.