Eindelijk: The Body Shop heeft een Belgische webshop

Geplaatst door

Ja, je leest het goed: The Body Shop heeft eindelijk een Belgische webshop! We hebben er jaren op moeten wachten, maar vanaf vandaag kan je ook in België je favoriete producten bestellen en thuis laten bezorgen. Ik ben ontzettend blij met dit leuke nieuws en ik ben waarschijnlijk niet de enige. Vandaar dit berichtje!

the body shop belgië

Eindelijk: The Body Shop België webshop

In de Belgische webshop vind je het assortiment dat we van The Body Shop gewend zijn, alsook een paar nieuwe producten die je misschien nog niet kent. Om de lancering te vieren, vind je in de webshop ook een aantal speciale aanbiedingen. Bij elke online aankoop krijg je gratis een Camomile Sumptuous Cleansing Butter van 20 ml. Bij online besteding vanaf € 40 krijg je een gratis cadeauset Hard-Grafting Hemp Hand Care Duo. Beide acties zijn geldig van 2 t.e.m. 6 september 2021. 

The Body Shop levering België

Vanaf € 40 kan je jouw bestelling gratis thuis laten bezorgen. Als je voor minder dan € 40 shopt, moet je verzendkosten betalen. Op dit moment kan ik op de site nog niet zien hoeveel dit precies kost en wat de leveringstermijn is (ik krijg steeds een error). Het is ook mogelijk om gebruik te maken van Click & Collect. Als je hiervoor kiest, kan je jouw bestelling binnen een dag ophalen in de winkel. Click & Collect is momenteel niet beschikbaar in Brugge en Kortrijk. Deze winkels bieden wel Call & Collect: telefonisch bestellen en ophalen. 

the body shop levering belgië

Betalingsmogelijkheden

Wat ik een pluspunt vind is dat er verschillende betalingsmogelijkheden zijn. In de webshop kan je onder andere betalen met VISA, MasterCard, Bancontact, Maestro, PayPal, Apple Pay en Google Pay. Je kunt ook cadeaucards van The Body Shop kopen in de winkel en online gebruiken alsook in de winkel. 

Retourneren

Het is mogelijk om online bestellingen te retourneren via de post. Dit doe je door gebruik te maken van het retourformulier dat samen met de geleverde producten wordt verstuurd. Meer informatie over het retourneren en andere belangrijke informatie, kan je lezen op de website van The Body Shop België. 

The Body Shop adventskalender 2021

Ik vind het ontzettend leuk dat ik eindelijk producten kan bestellen bij The Body Shop. Ik heb namelijk geen winkel meer in de buurt en bestellen van Nederland naar België is niet mogelijk. Vanaf vandaag kan ik dus eindelijk shoppen en heerlijke producten inslaan! Eén van de dingen die ik sowieso wil kopen, is The Body Shop adventskalender 2021 die binnenkort verkrijgbaar is. 

Ben jij ook zo blij met dit leuke nieuws?

Veel liefs,
Vanessa xxx

4 reacties

  1. Eindelijk seg en inderdaad heel handig als je geen winkel in de buurt hebt. Dat wordt shoppen 🙂

  2. daarjuist geprobeerd en ze zeggen dat er in belgie niet geleverd wordt aan huis,er is geen webshop in belgie ofwel heb ik verkeerd begrepen,als er een webshop is voor belgie op welke website moet ik dan kijken voor body shop producten? in alle geval lukt het mij niet hier voor belgie

    1. Dag Nicole,

      Ik heb al besteld bij The Body Shop in hun Belgische webshop dus normaal zou dit moeten lukken. Dit is de site: https://www.thebodyshop.com/nl-be/

      Mocht je nog problemen hebben om te bestellen, kan je contact opnemen met de klantendienst. Misschien is er een fout bij hun zelf.

      Groetjes,
      Vanessa

Reacties zijn gesloten.