Unboxing: Spa Exclusives adventskalender 2021 (Action)

Geplaatst door

In deze Action shoplog konden jullie lezen dat ik de Spa Exclusives adventskalender 2021 heb gekocht. Ik heb beloofd om deze Action kalender 2021 open te maken met jullie. Bij deze! Ben je benieuwd naar de inhoud van deze Spa Exclusives Action kalender? Scrol dan snel naar beneden!

spa exclusives adventskalender 2021

Action Spa Exclusives adventskalender 2021 – € 11,95

“Verras en verwen een vriend(in) of familielid met deze luxe adventskalender vol heerlijke verzorgingsproducten. Het is 24 dagen lang een feestje om de vakjes te openen. Elke dag geniet je van een nieuw beautyproduct. Het is net of je in een heerlijke spa bent, maar dan gewoon bij je thuis. Zo voel je je helemaal fris en verzorgd wanneer de feestdagen aanbreken. Alle verzorgingsproducten zijn vegan.”

spa exclusives action

spa exclusives action adventskalender

De Spa Exclusives adventskalender 2021 ziet er heel leuk uit, zeker als je weet dat deze Action kalender 2021 slechts € 11,95 kost. Je kunt de kalender ergens neerleggen, maar je kunt hem ook rechtop zetten zoals op bovenstaande foto. De kalender bevat 24 vakjes met daarin 24 Spa Exclusives verzorgingsproducten. Op 1 december kan je het eerste vakje openmaken, om op 24 december te eindigen met het laatste vakje. 

action spa exclusives

Op de achterkant van de verpakking zie je de inhoud van de Action adventskalender. Je weet dus al op voorhand welke verzorgingsproducten er allemaal in zitten. Voor de ene zal dit niet veel uitmaken, terwijl de ander teleurgesteld zal zijn omdat de inhoud geen verrassing meer is. Aan jou om te bepalen of je het erg vindt of niet.

Inhoud Spa Exclusives adventskalender 2021

Ik heb de adventskalender opengemaakt en laat hieronder de inhoud zien. Als je dit liever nog niet ziet, is dit je laatste kans om weg te klikken, haha. Ben je net zo benieuwd als ik? Scrol dan maar naar beneden!

inhoud spa exclusives adventskalender 2021

In vakje 1 t.e.m. 5 vind je:

– Spa Exclusives Hand Cream Holy Moly Bloom (30 ml)
– Spa Exclusives Nail File
– Spa Exclusives Body Scrub Pure Merry Cheer (50 ml)
– Spa Exclusives Shower Gel Pure Merry Cheer (50 ml)
– Spa Exclusives Face Wash Pure Merry Cheer (30 ml)

inhoud spa exclusives action

In vakje 6 t.e.m. 10 vind je:

– Spa Exclusives Face Scrub Sweet Merry Cherry (50 ml)
– Spa Exclusives Body Mist Sweet Merry Cherry (30 ml)
– Spa Exclusives Toe Seperator
– Spa Exclusives Cuticle Pusher
– Spa Exclusives Foot Cream (50 ml)

In vakje 11 t.e.m. 15 vind je:

– Spa Exclusives Shampoo Holy Moly Bloom (50 ml)
– Spa Exclusives Conditioner Holy Moly Bloom (5O ml)
– Spa Exclusives Scrunchie
– Spa Exclusives Body Lotion Sweet Merry Cherry (50 ml)
– Spa Exclusives Facial Mask Holy Moly Bloom (8 ml)

In vakje 16 t.e.m. 20 vind je:

– Spa Exclusives Bath Crystals Sweet Merry Cherry (40 g)
– Spa Exclusives Bath Rose
– Spa Exclusives Soap
– Spa Exclusives Lip Balm Pure Merry Cheer (10 g)
– Spa Exclusives Bath Bomb

In vakje 21 t.e.m. 24 vind je:

– Spa Exclusives Foot Fizzer
– Spa Exclusives Sleeping Mask
– Spa Exclusives Day Cream Pure Merry Cheer (30 ml)
– Spa Exclusives Bath Fizzer

Mijn mening

Voor € 11,95 vind ik de Spa Exclusives adventskalender 2021 heel leuk! Ik ben vooral aangenaam verrast door de diversiteit. De Action kalender bevat verschillende producten voor je gezicht, je handen, je voeten, voor in bad… Kortom: producten om je lichaam van kop tot teen te verwennen.

Ik vind het ook fijn dat er verschillende geurlijnen aan bod komen. Als je nog niet bekend bent met Spa Exclusives, dan is deze adventskalender ideaal om de producten en geuren te leren kennen. Omdat deze adventskalender zo goedkoop is, had ik meer prulletjes verwacht (zoals de nagelvijl) maar dat valt eigenlijk goed mee. Enkel het slaapmasker is niets waard want dat is zo slap als een vod, haha. 

Over de verpakking is mijn mening een beetje verdeeld. Enerzijds vind ik het een heel leuke adventskalender omdat hij helemaal kerstproof is en leuk is om op je kast te zetten. Anderzijds is de verpakking kwalitatief minder goed. Sommige vakjes zijn niet zo vlot open te maken waardoor ze openscheuren, en dat resultaat ziet er op je kast natuurlijk niet zo mooi uit. Maar aangezien deze adventskalender slechts € 11,95 kost, is het ook niet zo vreemd dat de verpakking niet superstevig is. Uiteindelijk vind ik de inhoud het belangrijkste en daar ben ik positief over!

spa exclusives adventskalender 2021

Je kunt de Spa Exclusives adventskalender 2021 kopen bij Action. Op de website staat dat deze kalender € 9,95 kost maar dat klopt niet. Ik heb er € 11,95 voor betaald in de winkel. Een ieniemini verschil, maar dan ben je er alvast van op de hoogte!

3 reacties

  1. Voor die prijs vind het echt wel een leuke kalender. ook leuk om kado te geven vind ik

  2. ik kreeg deze vorig jaar cadeau, en nu zou ik zeer graag de spa exclusive lip balm pure merry cheer van 10g
    bijbestellen of in grotere hoeveelheid aankopen. Deze lipbalm is niet alleen uitstekend voor de lippen maar ook nog eens zeer efficiënt tegen muggenbeten. als je dit erop smeert dan jeukt het hevig voor een half uur ongeveer maar de volgende dag is uw muggenbeet volledig verdwenen, geen bult meer, geen jeuk!!!
    hopelijk is dit product nog ergens verkrijgbaar
    met hartelijke groeten

    Saskia Denolf

Reacties zijn gesloten.