Review: Hema badbruisbal met hennepolie en rozenwater

Geplaatst door

Hema badbruisbal – Ik gebruik heel graag badbruisballen. De Lush bath bombs zijn mijn favoriet, maar af en toe test ik graag eens een ander merk. Onlangs viel mijn oog op de Hema badbruisbal met hennepolie en rozenwater. Ik ben er inmiddels mee in bad gegaan en deel vandaag mijn review met jullie!

hema badbruisbal hennepolie rozenwater

Beschrijving Hema badbruisbal hennepolie en rozenwater

Het is een halfronde vegan badbruisbal met hennepolie en rozenwater. Deze ingrediënten zorgen allebei voor een mooie en gezonde huid. Zowel hennepolie als rozenwater worden steeds meer in verzorgingsproducten gebruikt omdat ze puur natuurlijk zijn en een droge huid verzorgen. Het is dus een geweldig idee van Hema om een badbruisbal te maken met deze ingrediënten. Verder heeft de bruisbal een frisse bloemengeur met tonen van zwarte bes, vanille en amber. Een heerlijke geur om mee in bad te gaan!

hema bruisbal hennepolie rozenwater

Ingrediëntenlijst

Rozenwater en hennepolie zijn dus de belangrijkste ingrediënten, maar hieronder vind je de volledige ingrediëntenlijst. 

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Carbonate, Parfum, Rosa Damascena Flower Water, Alcohol Denat., Aqua, PVP, Linalool, Coumarin, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Cannabis Sativa Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Extract, CI 17200, CI 19140, CI 42090, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Lecithin.

hema bruisbal

Hoe moet je de Hema bruisbal gebruiken?

Verwijder de beschermfolie en laat de bruisbal in warm water glijden. Na gebruik moet je het bad even goed schoonspoelen. Houd de bruisbal buiten het bereik van kinderen.

Mijn ervaring

In eerste instantie ziet deze Hema bruisbal er superleuk uit door de roze en groene kleurtjes, maar in bad is hij niet zo bijzonder. De bruisbal geeft een kort kleurenspektakel in bad, wat je op de onderstaande foto’s kunt zien, maar uiteindelijk kleurt het badwater niet. Ik had verwacht dat het badwater een leuk kleurtje zou krijgen, maar dat gebeurt dus niet. Dat vind ik toch wel een minpunt aan deze badbruisbal.

Gelukkig heb ik ook positieve punten te benoemen. De badbruisbal ruikt heel lekker: fris, zoet en warm tegelijk. Een bijzondere maar heerlijke geur! Daarnaast is de bruisbal verzorgend en maakt hij mijn huid zacht. Na het badderen blijft de geur heel subtiel hangen. Jammer dat deze Hema bruisbal geen leuk kleurtje achterlaat in bad. Dat is voor mij toch wel een must bij een bruisbal. Om die reden zou ik deze Hema bath bomb niet meer opnieuw kopen. 

De Hema badbruisbal met hennepolie en rozenwater kost € 4 en is te koop in de Hema winkels en webshop.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Hema haarmasker met cap

Eén reactie

  1. Oh wel vreemd dat het geen kleur aan het water geeft. dat is net het leuke aan zo’n bruisballen.

Reacties zijn gesloten.