Review: Hema haarmasker met cap

Geplaatst door

Onlangs heb ik een review geschreven over het Action Hair Mask Cap Sweet Coconut. In de Hema webshop zag ik het Hema haarmasker met cap en dat wilde ik ook graag eens testen. Dit Hema Intensive Repair Hair Mask bevat Marokkaanse arganolie en natuurlijke proteïnes, en belooft droog en beschadigd haar te herstellen. Ben je benieuwd wat ik ervan vind? Lees hier mijn review van het Hema haarmasker!

hema haarmasker met cap

Beschrijving Hema haarmasker met cap – € 2,75

“Een intensief herstellend haarmasker met een cap. Het haarmasker bevat Marokkaanse arganolie en natuurlijke proteïnes en helpt droog en beschadigd haar te herstellen. De oliën worden door het haar opgenomen, met als resultaat mooie glanzende lokken, zonder het haar te bezwaren. Het Hema haarmasker is geschikt voor alle haartypen.”

Ingrediëntenlijst

ingredienten hema haarmasker

Hoe moet je het Hema Intensive Repair Hair Mask gebruiken?

Verdeel het masker over het haar, vooral over de uiteinden. Breng de cap aan over het haar en zorg dat ook de uiteinden onder de cap vallen. Laat het masker 15 minuten inwerken. Spoel het haar goed uit en was het haar indien nodig. Het haarmasker bevat geen siliconen en de cap is van polyetheen. 

Lees ook: Je haar sneller laten groeien met deze 5 tips

hema intensive repair hair mask

Mijn ervaring

Het Hema haarmasker met cap bestaat uit twee delen: een deel met het masker (product) en een deel met de roze cap. Persoonlijk zou ik het gemakkelijker vinden dat het product al in de cap zit, net zoals bij het Action Hair Mask Cap het geval is. Zoals je op de onderstaande foto kunt zien, heeft het masker een dikke structuur. Toch is het gemakkelijk te verdelen over mijn haar. Ik heb lang haar en gebruik het volledige zakje. Ondanks dat de cap geen sticker heeft, blijft het toch goed zitten. Op de foto zie ik dat er een lok uit de cap hangt, maar de rest is in ieder geval goed blijven zitten. 

Na 15 minuten verwijder ik de cap en spoel ik mijn haar uit met lauwwarm water. Daarna voelt mijn haar zacht en gehydrateerd aan. Het glanst heel mooi en ruikt lekker. Daarnaast is mijn lang haar makkelijker doorkambaar. Het Hema haarmasker doet dus goed zijn werk, maar ik zou het niet meer opnieuw kopen omdat ik het gemakkelijker vind dat het product al in de cap zit. Om die reden gebruik ik liever het Action Hair Mask Cap. 

hema hair mask

hema haarmasker

Het Hema haarmasker met cap kost € 2,75 en is te koop in de Hema winkels en webshop.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Hema Softening Foot Mask

3 reacties

  1. Ik vond het een fijn masker maar zoals je zegt het is indd gemakkelijker als het product al in het kapje zit

Reacties zijn gesloten.