Review: Lush The Comforter Bath Bomb

Geplaatst door

Vorige week heb ik een positieve review geschreven over de Lush Melusine Bath Bomb. Vandaag is de Lush The Comforter Bath Bomb aan de beurt. Ook deze prachtige bruisbal heeft me aangenaam verrast! In deze blogpost vertel ik meer over Lush Comforter en laat ik een aantal foto’s zien van de bruisbal in bad. Kijk je mee?

lush the comforter bath bomb

Beschrijving Lush The Comforter Bath Bomb – € 5,50 per stuk

‘Het paars met roze en witte schuim vormt een vertrouwde deken waaronder je even helemaal tot rust kunt komen. Ook (of juist) als je niet bekend met onze beroemde bessengeur, is de combinatie van zwarte bessen en bergamotolie een echte aanrader: de een zorgt voor ontspanning, de ander frist je geest op. Verzachtende cypresolie zorgt ten slotte voor een bad vol comfort en genot.’

Ingrediëntenlijst

Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Bergamotolie (Citrus aurantium bergamia), Cassis Absolue, Cypresolie (Cupressus sempervirens), Water (Aqua), Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Titanium Dioxide, Maïszetmeel, Natrium Coco Sulfaat, Propyleen Glycol, Dipropyleen Glycol, Synthetische Fluorflogopiet, Tinoxide, Cocamidopropyl-betaïne, Limonene, Parfum, Kleurstoffen

Lush Comforter in bad

lush comforter

lush comforter bath bomb

comforter bath bomb

lush comforter bruisbal

lush bath bomb comforter

Mijn ervaring

De Lush Comforter bath bomb is heerlijk! De bruisbal ziet er heel mooi uit en geeft het badwater prachtige kleuren. Eerst zie je een paars, roos en wit schuim en uiteindelijk wordt het water helemaal roze. De felroze kleur doet me denken aan de Lush Snow Fairy Showergel, wat ook zeker een aanrader is.

De Comforter geur is heerlijk! Door de zwarte bessen is het een lekker zoete geur en de bergamotolie maakt de geur helemaal af. Wat ik ook fijn vind is dat de cypresolie een verzachtende werking heeft, want zowel tijdens als na het bad voelt mijn huid zacht aan. Ik heb maar één minpunt over deze bruisbal: de geur vervliegt snel. Het is dus vooral een bruisbal om tijdens het badderen van te genieten.

Vroeger heb ik ook al de Comforter bubble bar gebruikt en die heeft als voordeel dat je hem meerdere keren kunt gebruiken, in tegenstelling tot deze Comforter bath bomb die in één keer op is. De bath bomb heeft dan weer als voordeel dat het badwater prachtig paars en roze kleurt. De bubble bar geeft vooral veel schuim en minder kleur. 

lush bath bomb the comforter

Lush The Comforter Bath Bomb kost € 5,50 en is te koop in de Lush winkels en webshop.

Veel liefs,
Vanessa xxx

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Eén reactie

  1. Oh die wil ik ook eens proberen. Deze klinkt echt helemaal mijn ding

Reacties zijn gesloten.