Review: Vichy Minéral 89 Hydraterend Tissuemasker

Geplaatst door

Vandaag review ik het Vichy Minéral 89 hydraterend masker. Dit vers gemixte tissuemasker is een booster voor een sterkere huid. Het masker geeft direct veerkracht, maakt je huid gladder en hydrateert je huid. En dat allemaal in slechts tien minuten, daar was ik wel benieuwd naar! Ben je benieuwd wat ik van het Vichy Minéral 89 hydraterend tissuemasker vind? Lees dan snel verder!

vichy minéral 89 hydraterend masker

Beschrijving Vichy Minéral 89 hydraterend tissuemasker

“Vichy Minéral 89 hydraterend masker is een vers gemixt tissuemasker. Jouw 10 minuten booster voor een sterkere huid. Het masker versterkt, geeft veerkracht en revitaliseert. Het masker maakt je huid gladder en hydrateert 24 uur. Met 89% mineraliserend thermaal water van Vichy, gecombineerd met hyaluronzuur, versterkt dit tissuemasker met vezels van micro-algen de huidbarrière en helpt deze te herstellen na oppervlakkige schade. Getest op de huid na het blootstellen aan uitdagende leefomstandigheden. Zonder parfum en zonder alcohol. Geschikt voor alle huidtypes.” 

vichy minéral 89 tissuemasker

Ingrediëntenlijst

AQUA / WATER – GLYCERIN – PROPANEDIOL – PEG/PPG/POLYBUTYLENE GLYCOL-8/5/3 GLYCERIN – METHYL GLUCETH-20 – CARBOMER – SODIUM HYALURONATE – CITRIC ACID – HYDROXYACETOPHENONE – BIOSACCHARIDE GUM-1 – MALTODEXTRIN.

Hoe moet je het Vichy Minéral 89 masker gebruiken?

Vouw het zakje langs de stippellijnen aan de achterkant. Druk het zakje in tot de verzegeling verbreekt en laat het serum in het tissuemasker gedeelte. Duw het serum door de opening in het tissuemasker gedeelte, en zorg ervoor dat het tissuemasker volledig doordrenkt raakt. Open het zakje en breng het tissuemasker aan op je gezicht. Verwijder het masker na 10 minuten en masseer het overgebleven serum in het gezicht, op je hals en decolleté. 

vichy mineral 89 masker

Mijn ervaring

Ik vind dit Vichy Minéral 89 tissuemasker heerlijk! Het tissuemasker is vers gemixt en dat voelt heel aangenaam. Ondanks de flinke hoeveelheid serum is het masker gemakkelijk aan te brengen en drupt het niet. Het blijft goed op zijn plek zitten en voelt lekker verfrissend aan. Ik heb het masker ’s avonds aangebracht, maar ik denk dat het ’s ochtends nog fijner zou aanvoelen vanwege het verfrissende effect. 

Na tien minuten verwijder ik het masker en smeer ik het overtollige serum nog even in. Daarna is mijn huid flink gehydrateerd en voelt ze superzacht en glad aan. Mijn huid voelt ook voller dan voorheen. Ik ben heel tevreden over dit tissuemasker en ik zou het zeker opnieuw kopen. Als je op zoek bent naar een masker dat je huid een flinke hydratatieboost geeft, dan raad ik dit masker zeker aan! 

Het Vichy Minéral 89 hydraterend tissuemasker kost ongeveer € 5 en is te koop bij (online) apotheken. 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Kruidvat Hyaluron Tissuemasker

2 reacties

  1. Ik vond dit ook zo’n fijn masker. Ik ben ook helemaal fan van de hele Minéral 89 lijn van Vichy. Stuk voor stuk top producten

Reacties zijn gesloten.