Review: Soothing Hand Mask (Action handmasker)

Geplaatst door

Onlangs was ik bij de Action en viel mijn oog op het Soothing Hand Mask. Dit Action handmasker is onder andere verrijkt met sheabutter, macadamia olie en vitamine E, en belooft je handen te voeden en te hydrateren. Aangezien ik de laatste tijd last heb van droge handen en droge nagelriemen, komt dit handmasker goed van pas. Voor slechts € 0,99 nam ik het Action handmasker mee naar huis. Ik heb het inmiddels gebruikt en deel vandaag mijn review met jullie!

soothing hand mask

Beschrijving Soothing Hand Mask – € 0,99 

Het Action handmasker is onder andere verrijkt met sheabutter, macadamia olie en vitamine E. Het verzorgt en hydrateert de handen. In het zakje zit 1 paar handschoenen met verwijderbare vingertoppen. Je kunt het handmasker één keer gebruiken.

Ingrediëntenlijst

Hoe moet je het Action handmasker gebruiken?

Zorg ervoor dat je handen vrij zijn van vuil. Trek het masker aan en gebruik de plakstrip om de opening te sluiten. Verwijder eventueel de vingertoppen. Laat 15 minuten inwerken en masseer het resterende serum in je handen. 

action handmasker

Mijn ervaring

Voor € 0,99 is dit een prima handmasker! De handschoenen zijn ruim genoeg en bevatten heel veel serum. De plakstrippen blijven niet plakken, maar dat komt wel vaker voor bij zo’n goedkope maskertjes. Aangezien de handschoenen goed op hun plek blijven zitten, vind ik dit ook niet erg. Ik heb droge nagelriemen en daarom laat ik de vingertoppen aan de handschoenen zitten. Mocht je dit liever niet hebben, kan je de vingertoppen gemakkelijk verwijderen. 

Na 15 minuten verwijder ik de handschoenen. Wat me direct opvalt is dat er nog veel serum op mijn handen is achtergebleven. Ik masseer dit nog even goed in. Echter duurt het best lang vooraleer het serum volledig in mijn huid trekt. Mijn handen voelen ook nog lang vettig aan. Om deze redenen raad ik aan om het handmasker voor het slapengaan te gebruiken of in ieder geval op een moment dat je jouw handen niet meteen nodig hebt. 

Het voordeel is dan weer dat mijn handen babyzacht aanvoelen, echt heerlijk! Het Soothing Hand Mask doet dus goed zijn werk, maar je moet er geduld en tijd voor hebben. Het handmasker ruikt overigens heel lekker en de geur blijft ook nog lang hangen, heel fijn!

handmasker action

Het Soothing Hand Mask kost € 0,99 en is te koop bij Action.

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook:

Review: Neutrogena handmasker
Review: Qiriness Soft & Smooth Hand Mask