Primadonna bestsellers

Geplaatst door

Veel vrouwen kennen de zoektocht naar mooie, luxe lingerie voor grote cupmaten. Een hoop bekende merken verkopen prachtige lingerie, maar hebben een beperkte matenrange voor grotere borsten. Om die reden hebben merken besloten hier verandering in te brengen, waaronder PrimaDonna. PrimaDonna is een merk speciaal opgericht om vrouwen met een grotere cupmaat te voorzien van prachtige lingerie.

primadonna bestsellers

Over PrimaDonna

Van jezelf houden en trots zijn op je vrouwelijke vormen; dat is waar PrimaDonna voor staat. Vaak gaat lingerie voor grote cupmaten gepaard met een basic, praktische en niet-modieuze uitstraling. Primadonna is continu bezig om de grenzen te verleggen als het gaat om kwaliteit en stijl. De look van een lingerie set gaat nooit ten koste van de kwaliteit en andersom. Het is voor PrimaDonna dan ook heel belangrijk om de huidige trends te vertalen naar draagbare lingerie. Elk seizoen gaan de designers aan de slag om nieuwe lingerie collecties te creëren, zodat ook vrouwen met een grotere cupmaat kunnen stralen in prachtige lingerie.

PrimaDonna Bestsellers

PrimaDonna heeft een aantal bestsellers die elk seizoen weer als warme broodjes over de toonbank gaan. Eén van deze bestsellers is de Deauville collectie. Dit is dé stijlicoon van PrimaDonna. Deze collectie heeft de perfecte pasvorm, ultiem draagcomfort en een elegante look. Dankzij de driedelige cup in de BH wordt de borst in het midden gecentreerd en gelift, wat zorgt voor mooie ronde borsten. De schouderbandjes van de Deauville BH vormen samen met het rugpand een U-vorm op de rug voor extra ondersteuning en het voorkomen van het afzakken van de bandjes.

primadonna

Madison

Een andere favoriet onder de trouwe PrimaDonna fans is Madison. Deze collectie staat bekend om het speelse, maar elegante ruitjespatroon. Deze fijne ruitjesstof is afkomstig van een Belgische producent die luxueuze stoffen levert aan het high-fashionsegment. De gepatenteerde beugels zijn heerlijk zacht omdat deze omhuld worden met drie soorten materiaal, voor een ultiem draagcomfort. De Madison heeft ook een meer uitdagende BH met stretchkant die perfect aansluit op de borst.

PrimaDonna Every Woman

De ultieme praktische BH-lijn van PrimaDonna is Every Woman. Deze collectie voor grote cupmaten is speciaal gemaakt om onder een T-shirt te dragen. De glanzende stof en onzichtbare snit zorgt ervoor dat deze BH aanvoelt als een tweede huid. Ondanks deze BH ontzettend praktisch is, is deze absoluut niet saai. De bloemborduursels op de bandjes en de chique glans zorgen voor een stijlvolle touch.

primadonna bh

Waar je deze BH’s koopt

Op de webshop of in de winkel van Annadiva Lingerie & Badmode vind je een ruim assortiment van lingerie en badmode met grote cupmaten, waaronder de collecties van PrimaDonna. Annadiva is net als PrimaDonna opgericht om vrouwen met grote borsten te helpen om mooie, passende lingerie te vinden. Op de webshop van Annadiva vind je ook cupmaat en pas advies om jou te kunnen helpen met vraagstukken als: welke BH past het beste bij mij? En welke maat heb ik nodig? Annadiva biedt lingerie en badmode aan van cup A tot en met J. Neem snel een kijkje en vind de BH die perfect bij jou past!

Lees ook: Welke lingerie voor kleine borsten?