Review: Vegan whipped body cream (Action)

Geplaatst door

Bij Action viel mijn oog op de vegan whipped body cream. Deze vegan body cream is verkrijgbaar in drie varianten: Cucumber Party, Malibu Beach Babe en Exotic Dragon Fruit. Voor slechts € 1.49 per stuk nam ik deze whipped body creams mee naar huis. Ik heb ze inmiddels getest en in deze blogpost vertel ik je wat ik ervan vind!

vegan whipped body cream

Verpakking vegan whipped body cream – € 1,49 (200 ml)

Ik vind de verpakking van deze body creams superleuk! Het is door de vrolijke, kleurrijke verpakking dat deze potjes in het oog sprongen. Op de achterkant van de potjes vind je de beschrijving en de ingrediëntenlijst. Een whipped body cream bevat 200 ml en kost € 1.49, wat heel goedkoop is zoals we van Action gewend zijn.

Beschrijving

‘Met deze veganistische body cream verwen je niet alleen je huid, ook je badkamer fleurt op dankzij de trendy verpakking van deze crème. Het is een luchtige body crème die de huid glad maakt en ze verzacht. De body cream is geschikt voor de normale huid.’

Er zijn 3 varianten verkrijgbaar:

  • Cucumber Party: een frisse komkommergeur.
  • Malibu Beach Babe: een frisse, bloemige geur.
  • Exotic Dragon Fruit: een exotische, fruitige geur.

Ingrediëntenlijst

cucumber party body cream

Cucumber Party

malibu beach babe body cream

Malibu Beach Babe

exotic dragon fruit body cream

Exotic Dragon Fruit

Mijn ervaring

De vegan whipped body creams zien er niet alleen superleuk uit, ze zijn ook prettig in gebruik. De body crèmes zijn luchtig en fluffy en voelen verfrissend aan. Hierdoor zijn de crèmes ideaal om in de zomer te gebruiken. De crèmes smeren heel vlot uit en trekken snel in. Na gebruik voelt mijn huid zacht aan, maar ik ervaar geen wauw-gevoel. Voor bijvoorbeeld mijn armen zijn deze crèmes prima, maar voor mijn droge benen heb ik toch een meer voedende crème nodig. De whipped body creams kosten slechts € 1.49 en dat merk je er ook wel aan, als ik het zo mag zeggen. Wat ik een pluspunt vind is dat de body creams lekker ruiken en dat de geuren ook na gebruik blijven hangen.

Ik vind ze leuk om eens te proberen, maar ik zou ze niet meer opnieuw kopen omdat mijn droge benen meer verzorging nodig hebben. Heb jij een normale huid? Dan zijn deze body crèmes prima!

cucumber party whipped body cream

De vegan whipped body cream kost € 1.49 (200 ml) en is te koop bij Action.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Budget tip: Betty’s Nature Hand & Body Cream (Action)

Eén reactie

  1. Wat een leuke verpakkingen. Alleen al daarvoor zou ik ze kopen. Ik wil ze ook wel eens proberen

Reacties zijn gesloten.