Budget tip: Betty’s Nature Hand & Body Cream (Action)

Geplaatst door

In mijn Action shoplog liet ik jullie zien dat ik een Betty’s Nature Hand & Body Cream heb gekocht. Deze crème viel me op vanwege de mooie verpakking en de aloë vera geur maakte me helemaal nieuwsgierig. Voor slechts € 1,69 nam ik deze grote pot mee naar huis. Inmiddels heb ik de Betty’s Nature Hand & Bodycrème al een paar keer gebruikt en ik ben heel enthousiast. Het is een budgettopper die ik graag met jullie wil delen. Lees je mee?

betty's nature hand & body cream

Beschrijving Betty’s Nature Hand & Body Cream 

Huidverzorgend natuurproduct, rijk aan extracten van de echinaceaplant (zonnehoed), aloë vera en vitamine E. Het beschermt en voedt de huid. Zeer geschikt voor een droge, gevoelige en schrale huid. Betty’s Nature Hand & Bodycrème beschermt de huid tegen weer en wind. Vrij van parabenen.

Gebruiksaanwijzing: rijkelijk aanbrengen op de huid. Herhaal zo vaak als gewenst. Geschikt voor gebruik op het hele lichaam.

Ingrediëntenlijst

Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Palmitate, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol, Echinacea Angustufolia Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tocopherol, Chrystanthellum Indicum Extract, Hamamelis Virginiana Water, Maris Aqua, Isopentyldiol, Hydrolyzed Rhodophyceae Extract, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Carbomer, Chlorphenesin.

betty's nature hand & bodycrème

betty's nature hand bodycrème

betty's nature aloe vera cream

Mijn ervaring

Ik zei het al eerder: ik ben heel enthousiast over deze Betty’s Nature Hand & Bodycrème. De pot heeft een mooie, zomerse verpakking die uitnodigt om te kopen. Ook over de crème zelf ben ik tevreden. Het is een vrij dikke, fluffy crème die makkelijk uitsmeert en heerlijk samensmelt met je huid. Hij trekt snel in en laat geen vettig laagje achter. Je moet wel opletten dat je niet teveel crème aanbrengt want anders krijg je een witte waas. Je hebt dus maar een beetje nodig per keer. Na gebruik voelt mijn huid niet meer droog aan.

Ik hou van de frisse, zomerse aloë vera geur! De geur blijft ook subtiel hangen en dat vind ik leuk. Voor slechts € 1,69 vind ik dit een heel fijne crème. Het is ook nog eens een flinke pot van 300 ml dus daar kan je wel een tijdje mee vooruit. Als jij nog op zoek bent naar een heerlijke hand- en bodycrème, probeer deze dan een keertje!

betty's nature aloe vera

Betty’s Nature Echinacea & Aloe Vera Hand & Body Cream is voor € 1,69 (300 ml) te koop bij Action.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

4 reacties

    1. Dag Victoria! Dat zou ik persoonlijk niet doen. Deze crème is echt bedoeld voor je handen en lichaam. Als je een lichaamsproduct op je gezicht gebruikt, kan je er puistjes of andere onzuiverheden van krijgen. Dit vanwege de ingrediënten en textuur van het product.

  1. helaas heeft de action ze niet meer. wie weet waar wel te koop nu nog? ik ben ook fan.

    1. Hey Jaqueline. Wellicht scheelt het aanbod van filiaal tot filiaal. Ik heb deze crème onlangs nog gezien in de winkel.

Reacties zijn gesloten.