Review: The Beauty Dept Watermelon Body Cream

Geplaatst door

In mijn Action shoplog konden jullie zien dat ik The Beauty Dept Watermelon Body Cream heb gekocht. Deze body crème bevat 94% natuurlijke ingrediënten en belooft je huid heerlijk te verzorgen. Ik heb de body crème inmiddels getest en vertel jullie graag wat ik ervan vind!

the beauty dept watermelon body cream

the beauty dept watermeloen body cream

The Beauty Dept Watermelon Body Cream – € 1,99 (250 ml)

Ik vind de verpakking van deze body crème superleuk! Het is door de vrolijke, zomerse verpakking dat deze pot in het oog sprong tijdens mijn winkelbezoek. Dat zegt genoeg, toch? Op de achterkant vind je de beschrijving en de ingrediëntenlijst. Op de Action website staat weinig informatie over dit product. The Beauty Dept watermeloen body cream bevat 250 ml en kost € 1.99. Spotgoedkoop dus! 

Beschrijving en ingrediëntenlijst

‘Geef je huid een tropische traktatie met onze fruitige watermeloen body crème met 94% natuurlijke ingrediënten. De luchtige crème absorbeert snel en hydrateert de huid. Je huid voelt zacht en gevoed aan. De body crème bevat o.a. shea boter, kokosolie, mango en kiwi extracten. Een fruitig dessert voor je huid.’

ingrediëntenlijst watermelon body cream

Mijn ervaring

Ik vind de geur van watermeloen heerlijk, lekker fris en fruitig. Echt een zomers geurtje! De crème is luchtig, smeert gemakkelijk uit en trekt snel in. Je moet wel opletten dat je niet teveel crème in een keer aanbrengt want anders krijg je een witte waas. Een beetje per keer aanbrengen is dus de boodschap. Na gebruik voelt mijn huid zacht aan, maar dat gevoel verdwijnt vrij snel. Ik ervaar hetzelfde effect als bij de vegan whipped body cream waar ik onlangs een review over heb gedeeld. Voor mijn armen is deze watermeloen body crème prima, maar voor mijn droge benen heb ik meer verzorging nodig.

Deze body crème is geschikt voor de normale huid, maar voor een droge huid zou ik hem niet aanraden. Best jammer, want deze body cream ziet er zo leuk uit! Wat ik een pluspunt vind is dat de lekkere watermeloen geur na gebruik blijft hangen. Voor zo’n goedkope body crème is dat dan weer verrassend!

the beauty dept watermelon

the beauty dept watermeloen

the beauty dept body cream

The Beauty Dept Watermelon Body Cream kost € 1.99 (250 ml) en is te koop bij Action. Er is ook een badzout en douchescrub verkrijgbaar in deze geur. 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. Jammer dat deze toch niet geschikt is voor de droge huid. ik heb daarnet de douchescrub gekocht.

Reacties zijn gesloten.