Ontvang GRATIS Kleenex Allergy Comfort Tissues

Geplaatst door

Persbericht 1 op de 3 Belgen ondervindt luchtwegallergieën en dat aantal neemt elk jaar toe. Luchtwegallergieën kunnen het hele jaar de kop opsteken, met een pollenpiek en hooikoorts in het voorjaar en de zomer, stofallergieën in de winter en huisdier-haarproblemen het hele jaar door. Het gevolg? Traanogen, niezen en die vervelende kriebel in je neus. Kleenex Allergy Comfort tissues bieden comfort aan iedereen met luchtwegallergieën: de tissues zijn bijzonder zacht en ultra absorberend.

kleenex allergy comfort tissues

Kleenex Allergy Comfort: 0% toevoegingen, optimaal comfort

Luchtwegklachten kunnen verergeren door het gebruik van irriterende stoffen en toevoegingen. Kleenex Allergy Comfort tissues combineren ultieme zachtheid met een ultra absorberend vermogen. En nog meer mooi nieuws: ze bevatten 0% toegevoegde geuren, lotions, kleurstoffen of inkt! De tissues zijn hypoallergeen en worden geproduceerd met gepatenteerde technologie die pluisvorming en stof vermindert. Ze zijn oogheelkundig getest en zijn veilig én prettig in gebruik voor de neus en het kwetsbare gebied rondom de ogen. Kleenex Allergy Comfort tissues zijn verkrijgbaar in een tissuebox. Consumentenadviesprijs: € 1,99.

Ervaar zelf het comfort

Nu we weer wat vaker naar buiten gaan – uiteraard op gepaste afstand – zijn de pollen net op een hoogtepunt. Om toch optimaal van de buitenlucht te kunnen genieten, bieden Kleenex Allergy Comfort tissues de helpende hand. 650 mensen met allergieklachten die via Facebook of Instagram laten weten wel wat comfort te kunnen gebruiken, worden verrast met een heuse ‘Hooikoorts Picknickbox’. Deze zit boordevol ingrediënten die helpen het immuunsysteem te versterken en zo hooikoortsklachten helpen te verminderen. Wat te denken van een wrap met boerenkip, hummus en korianderpesto, een spinaziepindabolletje met brandnetelkaas en een banaan-blauwe bes smoothie boordevol antioxidanten die je helpen te wapenen tegen hooikoortsklachten?

Kleenex-Allergy-Picknick-box (1)

Gratis Kleenex Allergy Comfort Tissues Box

Om zelf te ontdekken hoe ideaal de tissues zijn bij hooikoorts, kun je een gratis box Kleenex Allergy Comfort tissues aanvragen. Ga naar Kleenex.be voor meer informatie. Hou ook de social media van Kleenex België in de gaten voor het laatste nieuws!

Veel liefs,
Vanessa xxx

3 reacties

    1. Dag Renee! Ik heb even gekeken op de Nederlandse website, maar daar is de actie en coupon inmiddels al niet meer geldig. Jammer. Jij ook fijn weekend!

Reacties zijn gesloten.