Review: Garnier FreshMix Hyaluron Shot Mask

Geplaatst door

Vandaag review ik voor jullie het Garnier FreshMix Hyaluron Shot Mask. Dit tissuemasker met hyaluronzuur is intens hydraterend en zorgt voor een gladde en zachte huid. Bijzonder aan dit masker is dat het tissue en de vloeistof in aparte compartimenten in de verpakking zitten en je dit zelf moet mixen voor gebruik. Ben je benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder!

garnier skinactive freshmix hyaluron mask

Beschrijving Garnier Freshmix Hyaluron Shot Mask – € 3,95

“Garnier Skincare SkinActive FreshMix Hyaluron Mask is een intens hydraterend masker voor een gladde en zachte huid. Dit masker bevat hyaluronzuur en zorgt dat fijne lijntjes minder zichtbaar zijn. Doordat de hyaluronzuur pas geactiveerd wordt tijdens het mixen met het masker, heb je op het moment van gebruik optimaal resultaat. Dit masker geeft een voller en gladder uitziende huid en een hydraterende boost in slechts 15 minuten. Geschikt voor alle huidtypen.”

Ingrediëntenlijst

Aqua / Water, Glycerin, Propanediol,Betaine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Citrate, Sodium Hyaluronate, Algin, Ascorbyl, Glucoside, Hydroxyacetophenone, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, CI 19140 / Yellow 5, Parfum / Fragrance

garnier freshmix hyaluron shot mask

Hoe moet je het Hyaluron Shot mask gebruiken?

Op de achterkant van de verpakking kan je zien hoe je het masker moet gebruiken (zie foto hieronder).

Vouw de verpakking naar binnen, langs de stippenlijn op de achterkant, bij de linkerpijl. Vouw de verpakking naar binnen bij de rechterpijl. Duw het serum naar binnen. Zet druk op de verpakking zodat het serum op het masker terechtkomt. Zorg ervoor dat het masker volledig doordrenkt is met het serum. Open de verpakking en breng het masker aan op je gezicht. Verwijder het masker na 15 minuten en masseer het overtollig product in de huid.

Mijn ervaring

Ik vind dit tissuemasker heerlijk! Het masker sluit goed aan op mijn gezicht en blijft goed zitten. De werking is super want na gebruik voelt mijn huid lekker verfrist, gehydrateerd, glad en zacht aan. Het masker komt z’n beloftes dus zeker na! Het was de eerste keer dat ik zelf een tissuemasker heb gemixt, dus het was even zoeken voor mij. De volgende keer gaat het wellicht een stuk vlotter om het tissue en het serum zelf te mixen. 

garnier hyaluron shot

Het Garnier FreshMix Hyaluron Shot Mask kost € 3,95 en is o.a. te koop bij Kruidvat en Boozyshop.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Garnier Nutri Bomb Kokos Tissuemasker

Eén reactie

  1. Ik heb hiervan een andere variant liggen. Hopelijk heb ik wat minder moeilijkheden met het mixen van het serum en het masker

Reacties zijn gesloten.