Review: Garnier FreshMix Hyaluron Shot Mask

Geplaatst door

Vandaag review ik voor jullie het Garnier FreshMix Hyaluron Shot Mask. Dit tissuemasker met hyaluronzuur is intens hydraterend en zorgt voor een gladde en zachte huid. Bijzonder aan dit masker is dat het tissue en de vloeistof in aparte compartimenten in de verpakking zitten en je dit zelf moet mixen voor gebruik. Ben je benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder!

garnier skinactive freshmix hyaluron mask

Beschrijving Garnier Freshmix Hyaluron Shot Mask – € 3,95

“Garnier Skincare SkinActive FreshMix Hyaluron Mask is een intens hydraterend masker voor een gladde en zachte huid. Dit masker bevat hyaluronzuur en zorgt dat fijne lijntjes minder zichtbaar zijn. Doordat de hyaluronzuur pas geactiveerd wordt tijdens het mixen met het masker, heb je op het moment van gebruik optimaal resultaat. Dit masker geeft een voller en gladder uitziende huid en een hydraterende boost in slechts 15 minuten. Geschikt voor alle huidtypen.”

Ingrediëntenlijst

Aqua / Water, Glycerin, Propanediol,Betaine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Citrate, Sodium Hyaluronate, Algin, Ascorbyl, Glucoside, Hydroxyacetophenone, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, CI 19140 / Yellow 5, Parfum / Fragrance

garnier freshmix hyaluron shot mask

Hoe moet je het Hyaluron Shot mask gebruiken?

Op de achterkant van de verpakking kan je zien hoe je het masker moet gebruiken (zie foto hieronder).

Vouw de verpakking naar binnen, langs de stippenlijn op de achterkant, bij de linkerpijl. Vouw de verpakking naar binnen bij de rechterpijl. Duw het serum naar binnen. Zet druk op de verpakking zodat het serum op het masker terechtkomt. Zorg ervoor dat het masker volledig doordrenkt is met het serum. Open de verpakking en breng het masker aan op je gezicht. Verwijder het masker na 15 minuten en masseer het overtollig product in de huid.

Mijn ervaring

Een tissuemasker met een verse hyaluron shot klinkt veelbelovend, maar helaas ben ik niet 100% enthousiast. Laat ik beginnen met de positieve kanten! Het masker sluit goed aan op mijn gezicht en blijft goed zitten. De werking is super want na gebruik voelt mijn huid lekker verfrist, gehydrateerd, glad en zacht aan. Daar heb ik niets op aan te merken.

Echter vind ik het niet zo gemakkelijk om het tissue en het hyaluronserum zelf te mixen. Ik ben best even bezig geweest om het serum naar binnen te duwen en ervoor te zorgen dat het serum op het masker terechtkwam. Het is me dan ook niet gelukt om het volledige serum aan het masker toe te voegen. Omdat het mixen teveel gedoe is, zou ik dit tissuemasker niet meer opnieuw kopen. Heel leuk om eens te proberen, maar volgende keer gebruik ik toch liever een masker dat al gemixt is. 

garnier hyaluron shot

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Garnier Nutri Bomb Kokos Tissuemasker

Eén reactie

  1. Ik heb hiervan een andere variant liggen. Hopelijk heb ik wat minder moeilijkheden met het mixen van het serum en het masker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *