Dit zijn de mooiste tuinmeubel trends 2021

Geplaatst door

Wil jij graag een nieuwe tuintafel kopen of droom je van een mooie loungeset? Dan is het wellicht een leuk idee om even een kijkje te nemen naar de tuinmeubel trends 2021. Welke kleuren, materialen en modellen zien we dit seizoen veel terug? Ik zet de mooiste tuinmeubeltrends 2021 op een rijtje voor je. Kijk mee en laat je inspireren!

tuinmeubel trends 2021

1. Tuinmeubel trends 2021: natuurlijke kleuren en materialen

Natuurlijke kleuren en materialen zijn dé trend voor komend seizoen. Vooral items met een rotan of bamboe look zie je veel terug, zowel in de tuin als in het interieur. Gaande van rotan tuinstoelen tot complete loungesets van bamboe. Deze materialen zijn niet alleen duurzaam, ze geven je tuin ook een rustgevende en tegelijk exotische sfeer. Perfect voor een vakantiegevoel in eigen tuin!

tuinmeubeltrends 2021

2. Tuinmeubeltrends 2021: kunststof tuinmeubelen

De kunststof kuipstoel voor buiten is al een tijdje populair en ook in 2021 blijft deze stoel een trend. Wel zie je komend seizoen verschillende variaties op de klassieke kuip. Naast kuipstoelen zie je ook de bekende spijlenstoelen terug, maar dan van kunststof. Zelfs met complete tuinsets, inclusief kunststof tuintafel in hetzelfde kleurtje, zit je helemaal goed. Voordelen van kunststof tuinmeubelen is dat ze meestal licht van gewicht zijn, vrijwel geen onderhoud nodig hebben en weerbestendig zijn.

3. Zwarte tuinmeubelen

De kleur zwart past bij alles. Binnenshuis zijn meubels en woonaccessoires van zwart staal al een poosje populair, maar nu zet deze trend zich ook verder naar buiten. Zwarte tuinmeubelen passen perfect in een moderne of robuuste tuinstijl. Hou je meer van een bohemian sfeer in jouw tuin? Dit seizoen zie je ook veel rotan en bamboe tuinmeubelen terugkomen in het zwart. Zo geef je jouw tuin een tikkeltje meer pit!

zwarte tuinmeubelen

4. Pastel in de tuin

Van zwarte tuinmeubelen gaan we naar – jawel – pastel in de tuin! Komend seizoen zijn tuinmeubelen in zachte pasteltinten helemaal hot, bijvoorbeeld babyblauw, mintgroen en lichtroze. Je kunt deze pastelkleuren subtiel verwerken door bijvoorbeeld twee tuinstoelen te vervangen door pastelkleurige exemplaren. Maar je kunt ook helemaal losgaan met een complete loungeset. 

5. Palletbanken

Als we naar de tuinmeubel trends 2021 kijken, dan mogen palletbanken zeker niet in dit rijtje ontbreken. Ben je een beetje handig? Scoor dan goedkoop een paar pallets en ga er zelf mee aan de slag. Maak de palletbank af met een paar mooie palletkussens en je bent helemaal mee met de nieuwste tuinmeubeltrends. Heb je geen zin om zelf de handen uit de mouwen te steken? Koop dan een kant-en-klare palletbank en geniet direct van het zonnetje!

tuinmeubelen 2021

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx