Review: Lush Sleepy Bubble Bar

Geplaatst door

Lush Sleepy Bubble Bar – Ik hou van de Lush bubble bars! Ze zien er superleuk uit, ruiken lekker, creëren een bad vol schuim én geven het badwater een mooi kleurtje. De laatste tijd gebruik ik heel graag de Lush Sleepy Bubble Bar. Deze bubble bar bevat onder andere lavendelolie, tonka en ylang ylang. Kortom: alle ingrediënten die je nodigt hebt om te ontspannen en een momentje voor jezelf te hebben. Lees hier mijn review van de Lush Bubble Bar Sleepy!

lush sleepy bubble bar

Beschrijving Lush Sleepy Bubble Bar – € 7,95 per stuk

“Geruststellend, sereen en met de bekende lavendelgeur van Sleepy: deze bubble bar heeft het allemaal. Adem diep in en zak weg in een warm bad, terwijl je zorgen wegdrijven op wolken van verzachtende lavendel, tonka en ylang ylang. Ontspan en kom weer tot jezelf. Tip: neem voor het slapengaan een bad met deze droom van een bubble bar en je vertrekt binnen no-time naar dromenland.”

Ingrediëntenlijst

Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Natrium Laureth Sulfaat, Laurylbetaïne, Maïszetmeel, Lavendelolie (Lavandula augustifolia), Benzoëhars (Styrax tonkinensis), Tonka Absolue (Dipteryx odorata), Ylang Ylang-olie (Cananga odorata), Titanium Dioxide, *Benzyl Benzoaat,*Coumarine, *Linalool, Parfum, Kleurstoffen.

Voordelen ingrediënten

Lavendelolie staat bekend om de ontspannende eigenschappen waardoor je geest en lichaam tot rust komt.
– Verwarmende benzoëhars zorgt voor een zachte, zoete geur.
Bloemige ylang ylang-olie heeft een opwekkend effect en helpt bij het verminderen van gevoelens van angst.

lush bubble bar sleepy

Hoe moet je een Lush Bubble Bar gebruiken?

Normaal moet je een Lush bubble bar verkruimelen onder de lopende kraan voor een bad vol schuim. Maar bij de Lush Sleepy bubble bar heb ik gemerkt dat je al ontzettend veel schuim creëert door de bubble bar gewoon onder de lopende kraan te houden, zonder hem te verkruimelen. Dit betekent dat de Sleepy bubble bar heel zuinig in gebruik is en je er lang van kunt genieten!

lush bubble bar

Mijn ervaring

Ik vind de Lush Sleepy bubble bar heerlijk! Eerst en vooral ziet dit wolkje er ontzettend leuk uit, zowel door de vorm als de kleuren. Zoals ik hierboven reeds zei, hoef je de bubble bar alleen maar onder de lopende kraan te houden en je creëert al een bad vol schuim. Je mag de bubble bar wel direct verkruimelen, maar het hoeft niet. Naast het schuim komt er ook een mooi, lila pastelkleurtje tevoorschijn, zoals je op de foto’s kunt zien.

De Sleepy bubble bar ruikt heel lekker: een beetje bloemig, maar vooral zoet. Op de Lush website lees ik dat deze bubble bar dezelfde geur zou hebben als de Lush Sleepy Showergel, maar dat klopt niet. Ik heb de Sleepy douchegel in mijn kast staan en die ruikt totaal anders. De douchegel heeft een scherpe lavendelgeur, bij de bubble bar is de lavendelgeur veel subtieler aanwezig.

Ondanks dat de Sleepy bubble bar zoet ruikt, is het wel een rustgevende geur die je lekker laat ontspannen. Ik raad dan ook aan om deze bubble bar ’s avonds te gebruiken wanneer je verder geen verplichtingen meer hebt. Zoals Lush het omschrijft: het is de ideale bubble bar om binnen no-time naar dromenland te vertrekken!

lush sleepy

Lush Sleepy Bubble Bar kost € 7,95 en is te koop in de Lush winkels en webshop.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Lush American Cream Showergel 

2 reacties

  1. Oh die ga ik op mijn lijstje zetten voor mijn volgende bezoekje aan Lush

Reacties zijn gesloten.