WINACTIE: Bol.com cadeaukaart van € 25

Geplaatst door

Voor het weekend begint, wil ik graag nog een leuke winactie delen. Eén van jullie kan namelijk een Bol.com cadeaukaart van € 25 winnen. Hoe leuk is dat?! Bol.com is één van mijn favoriete webshops omdat je er werkelijk alles kunt kopen: boeken, elektronica, huishoudproducten, verzorgingsproducten, speelgoed, woondecoratie, planten, kantoorartikelen en zelfs kleding en schoenen. Als je wint, dan heb je dus keuze genoeg om iets leuks te bestellen. Wil je graag kans maken? Scrol dan snel naar beneden!

bol.com cadeaukaart

Hoe kan je deelnemen? 

– Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres en laat duidelijk weten dat je deelneemt aan de winactie.
– Volg Vanessablogt op Facebook, like en deel de winactie.
– Heb je geen Facebook, maar wel Bloglovin? Dan mag je ook deelnemen. Ik zou het fijn vinden als je mijn blog volgt en de winactie een hartje geeft. 

Let op: alleen als je bovenstaande stappen hebt gedaan, is je deelname bevestigd! 

Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. Meedoen kan t.e.m. 18 april 2021. Zodra de winactie is afgelopen, stuur ik een mailtje naar de winnaar. De winnaar zal ook bekend gemaakt worden in deze blogpost. 

Veel succes allemaal!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Winnaar: Jolien

60 reacties

 1. Zo fijn om te shoppen vanuit huis nu… Ondanks dat ik de gezelligheid van het echte winkelen mis! Ik doe daarom heel graag mee!

 2. Super leuk!! Hier weet ik wel raad mee, ga er een fijn leesboek van kopen. Heerlijke ontspanning. Dus doe graag mee aan de actie.

  1. Wat heb je toch iedere keer weer geweldige winacties. Ik doe heel graag mee. We willen nieuwe krabtonnen voor onze katten kopen dus dan komt zo’n mooie prijs zeker van pas, vooral omdat we twee krabtonnen willen kopen anders hebben onze vierpotige vriendjes ruzie erom. Haha.

  1. Wow wat een super leuke winactie een bol.com cadeaukaart is zeer zeker welkom dus ik doe dolgraag mee met de loting! 😍Mocht ik winnen is dit een verrassing voor mijn man zodat hij zelf wat leuks kan uitzoeken aangezien hij dit nooit doet ,mag hij zichzelf ook wel eens in het zonnetje zetten toch he deserve this😍

 3. Een leuke actie!
  Ik heb altijd wel iets nodig. Van iets kleins voor in de keuken tot een leuk cadeautje, of een verwenpakje voor mezelf.
  Extra shopbudget is dus zéér welkom! 🙂

 4. Geen Facebook, wel Bloglovin. En ik ben echt groot fan van bol.com, zeker in de lockdown tijd bestel ik er echt wel heel veel. Bij mijn Appie bezorg abonnement heb ik ook een bol.com select abonnement gekregen, dus ik hoef er nooit verzendkosten te betalen, ideaal

 5. Rétteketét…. dankzij #vanessablogt.be een leuke aankoop doen, want
  ik kan altijd wel iets gebruiken bij Bol.com, dus shoppen wordt weer reuzepret!!

 6. Wat een leuke winactie Vanessa! De cadeaukaart van Bol.com zou goed van pas komen om wat benodigdheden aan te schaffen om het laatste deel van het schooljaar door te komen. Gelukkig komt de zomervakantie steeds dichterbij…

 7. Ik doe héél graag mee met deze mooie winactie! 😉 op bol.com is altijd wel wat te vinden dat je kan gebruiken!

 8. Leuk en lief dat je dit weg gaat geven. Bij Bol.com kan iedereen wel iets vinden, mij lukt het zeker wel dus ik loot graag mee!

 9. Ik heb je blog nog niet zo lang geleden ontdekt, maar vind er veel interessants op.
  Graag doe ik mee om deze bol.com bon te winnen

 10. O wauw, dat zou ik graag winnen. Mijn zoon is gek op de waanzinnige boomhut boeken, daar zou ik er dan een van kopen voor hem en voor mijn dochter een avi start boek. Wij gaan duimen!🍀🍀🍀

 11. Durf ik het te zeggen, ik ben een fantastische kokkin!!! Met recepten in de hand dat wel, heb ik altijd zin.
  Om mijn piepkleine keukentje in te duiken. En het hier heel erg lekker te laten ruiken.
  Smakelijke kookboeken heb ik niet veel in mijn bezit. Heb wel wat recepten natuurlijk, maar dit…
  Is toch wel een heel aantrekkelijk iets, niet waar?! Zo is het wel dat ik deze winactie ervaar.
  IK DOE MEE in de hoop iets lekkers te kunnen bestellen. Verder heb ik nu niet veel te vertellen.
  Volg je op bloglovin & lees je posts graag. Nu nog alleen de vraag.
  Wie gaat er winnen en is waanzinnig blij? Hoop dat je straks kiest voor mij 🙂

 12. Top aktie, leuke prijs die je mag uitdelen !
  Bol.com waardebon is altijd handig, want je hebt altijd wel eens iets nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *