Review: Lush Lime Bounty Body Butter

Geplaatst door

Sinds kort heeft Lush een nieuwe body butter in het assortiment, namelijk de Lush Lime Bounty Body Butter. Deze limoen-kokoscrème ziet er superleuk uit en doet veel goeds voor je huid. De crème heeft een hydraterende, verzorgende en verzachtende werking. En de geur? Die is heerlijk zomers. Hieronder mijn review!

lush lime bounty body butter

lime bounty body butter

Beschrijving Lush Lime Bounty Body Butter 

“Deze tropische mix van limoen en kokos is de ultieme dorstlesser voor je huid. Meng het dromerige parfum van Perzische limoen met romige notenboters, besprenkel met verse kokos-crumble en deze geweldige crème is het resultaat.”

Ingrediëntenlijst

Water (Aqua), Biologische Extra Virgin Olijfolie (Olea europaea), Sheaboter, Fair Trade Cacaoboter, Extra Virgin Kokosolie (Cocos nucifera), Murumuruboter (Astrocaryum murumuru), Parfum, Propyleen Glycol, Stearinezuur, Cupuacuboter (Theobroma grandiflorum), Triethanolamine, Perzische Limoenolie (Citrus aurantifolia), Grapefruitolie (Citrus paradisi), Citroenmirte-olie, Cetearyl Alcohol, Citral, Geraniol, Limonene, Linalool

  • Extra Virgin Kokosolie (Cocos nucifera): verzachtend en verzorgend
  • Sheaboter: voedend en hydraterend
  • Biologische Extra Virgin Olijfolie (Olea europaea): hydraterend en beschermend
  • Fair Trade Cacaoboter: hydraterend

lush lime bounty

lush body butter lime bounty

Gebruiksaanwijzing

Masseer in op je hele lichaam en smeer lekker royaal op je dijen, heupen en bovenarmen om de bloedsomloop hier extra te stimuleren.

Mijn ervaring

De geur van limoen en kokos ruikt lekker fris en zomers, maar je moet natuurlijk van deze geuren houden. Ik krijg er in ieder geval een instant zomergevoel van! De body butter ziet er ook superleuk uit met de verse kokos-crumble er bovenop. Echter vind ik de kokos stukjes niet zo handig tijdens het smeren. Ik moet al vrij hard wrijven om de stukjes te laten smelten op mijn huid. Voor mij hadden de stukjes gerust achterwege mogen blijven. Als je wilt, kan je de stukjes op je huid weghalen met je vingers, maar dat is ook weer zo’n gedoe.

Verder doet de Lush Lime Bounty body butter goed zijn werk. Hij maakt mijn huid echt babyzacht, een heerlijk gevoel! De body butter voelt wel nog een tijdje vettig aan en heeft wat tijd nodig om in te trekken, dus het voelt niet prettig als je direct je broek aantrekt. Ik vind dit geen probleem en hou hier gewoon rekening mee door op een goed moment te smeren. Terwijl de body butter intrekt, poets ik bijvoorbeeld mijn tanden, doe ik mijn haar en/of make-up. De lekkere limoen- en kokosgeur blijft na het smeren nog een tijdje hangen en dat vind ik heel fijn!

lime bounty lush

lime bounty

Je kunt de Lush Lime Bounty Body Butter kopen in de Lush winkels en webshop. Een pot van 100 gram kost € 12 en een pot van 225 gram kost € 21,50. Zoals alle producten van Lush is ook deze body butter vers, handgemaakt, vegan en dierproefvrij.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Lush Rose Gold Bath Bomb

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.