WINACTIE: ICI Paris XL gift card van € 25

Geplaatst door

Yes, ik heb weer een superleuke winactie voor jullie! Eén van jullie kan namelijk een ICI Paris XL gift card t.w.v. € 25 euro winnen. De gift card kan zowel in de webshop als in de winkels gebruikt worden. Bij ICI Paris XL kan je tal van parfums vinden, maar ook verzorgingsproducten, make-up, geurkaarsen en geurstokjes. Als je wint, heb je dus keuze genoeg om iets leuks te bestellen. Op 9 mei is het Moederdag dus je kunt er ook iets mee kopen voor je mama als je dat fijn vindt. Wil je graag kans maken? Scrol dan snel naar beneden!

ici paris xl gift card

ici paris xl winactie

Hoe kan je deelnemen? 

– Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres en laat duidelijk weten dat je deelneemt aan de winactie.
– Volg Vanessablogt op Facebook, like en deel de winactie.
– Heb je geen Facebook, maar wel Bloglovin? Dan mag je ook deelnemen. Ik zou het fijn vinden als je mijn blog volgt en de winactie een hartje geeft. 

Let op: alleen als je bovenstaande stappen hebt gedaan, is je deelname bevestigd! 

Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. Meedoen kan t.e.m. 28 april 2021. Snel wezen is dus de boodschap! Zodra de winactie is afgelopen, stuur ik een mailtje naar de winnaar. De winnaar zal ook bekend gemaakt worden in deze blogpost. De gift card blijft drie jaar geldig en kan zowel in de webshop als in de winkels gebruikt worden. 

Veel succes allemaal!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Winnaar: Jacqueline van de Manakker

29 reacties

 1. Yes ik doe heel graag mee, een nieuw geurtje is altijd weer zo heerlijk

 2. Wow wat een super leuke winactie zou echt super zijn om wat moois voor mezelf te kunnen uitzoeken bij Ici paris want self love is ook belangrijk en deze mama kan ook zeker wel een lekker nieuw geurtje gebruiken dus zou echt super zijn om shoptegoed te mogen winnen! Echt een leuke winactie Whoop Whoop😍😍😍❤❤❤

 3. Hey, nog eens een leuke winactie! Perfect voor moederdag. Ik doe met plezier mee bedankt

 4. Dat is inderdaad een super leuke winactie! Ik zou er een lekker geurtje van kopen denk ik, of mijn moeder verrassen voor moederdag. Het uitgeven zal het probleem niet worden 😉

 5. Ik doe mee om mijn liefste mamsie te kunnen verrassen! 🥰
  Waarom?
  – ze is fantastisch, sterk maar eveneens zacht 🌹
  – ze is lief en staat altijd voor me klaar, heeft me veel bijgebracht en zal dit ongetwijfeld nog doen♥️
  – ze is een prachtige bloem, dus ik wil haar graag eens extra in de bloemetjes zetten deze Moederdag! 🌸

 6. Mooi mooi … like & share voor deze geweldige prijs voor mijn gezin (y)

 7. Wat een fijne prijs. Daarmee maak ik graag mijn vrouw b. Met 2 mama’s in huis is moederdag wel een dingetje en met deze bon hoef ik zeker niet met lege handen aan te komen. Het is de 1e moederdag van mijn vrouw zonder haar moeder, dus ik wil haar erg graag blij maken en haar gedachten helpen verzetten dit jaar.

 8. Ik doe heel graag mee!

  Er is sinds kort ook een ici paris xl in mijn gemeente, dus het zou super zijn om er eens binnen te springen met extra shopbudget :-).

  + De actie gedeeld op facebook

 9. Dit is een van de eerste winkels die ik graag weer zal gaan bezoeken als dat straks weer verantwoord kan. Zo’n fijne cadeaubon is daarom zeker welkom!

 10. Top winactie! Erg leuk om te winnen voor moederdag, zodat mijn lief en moeder van onze kids zelf iets fijns kan uitzoeken.

 11. Wat een toffe winactie! Ik vind het altijd erg lastig om een cadeautje voor mezelf te kopen, maar met deze cadeaubon zou ik dat zeker doen. De laatste tijd heb ik best wel wat persoonlijke mijlpalen bereikt en dat moet je eigenlijk vieren, toch? 😉

 12. Wat leuk, ik doe graag mee, want moederdag komt eraan en daar zou ik graag mijn moeder blij mee maken.

 13. Wat een fijne actie: tegoed voor een fijne winkel! Ik kom er graag voor mezelf, maar ik slaag er ook altijd wel voor een cadeautje!

 14. Ik doe graag mee. Ik heb een geweldige moeder en die gun ik wel een extra cadeau op moederdag

 15. Superleuke actie! Ik maak heel graag kans om nog iets leuks te kopen voor moederdag.

Reacties zijn gesloten.