Nieuw: Only You bath bombs review

Geplaatst door

Onlangs heeft Only You drie bath bombs uitgebracht. Aangezien ik graag bruisballen gebruik, was ik heel benieuwd naar deze nieuwe bath bombs. Ik heb twee van de drie bruisballen getest en vandaag vertel ik jullie wat ik ervan vind. Lees hier mijn review van de Only You Rose & Lily Of The Valley bath bomb en de Only You Coconut & Jasmine bath bomb!

only you bath bomb

only you rose & lily of the valley bath bomb

Only You Rose & Lily Of The Valley bath bomb – € 3,50

Dit is een prachtig roze bruisbal met een mooi hartje in badzout. De bruisbal bruist langzaam op en geeft een mooie, roze kleur af. De bath bomb is 100% vegan en 100% dierproefvrij. 

Topnoten: roos en pruim
Hartnoten: jasmijn, muskus en roos
Basisnoten: amber en patchoeli

Deze bath bomb ruikt lekker bloemig, zoet en kruidig. Eens de bruisbal in bad ligt, is de geur wel een stuk minder aanwezig dan wanneer je aan de bruisbal ruikt. Na het badderen ruik ik de geur ook niet meer op mijn huid. Ik merk duidelijk verschil in kwaliteit met bijvoorbeeld de Lush bath bombs die altijd heel sterk ruiken. Maar gelukkig is het ook niet dat ik de bruisbal helemaal niet ruik zoals dat bij de Action bruisballen het geval was. De Only You Rose & Lily of The Valley bruisbal ziet er heel mooi uit, maar de geur in bad zou meer aanwezig mogen zijn. Deze bruisbal heeft verder geen verzorgende werking. 

only you rose lily of the valley

only you rose lily of the valley bruisbal

Only You Coconut & Jasmine bath bomb – € 3,50 

only you coconut jasmine bath bomb

Deze bruisbal heeft een knallende gele kleur maar ziet er verder niet bijzonder uit. De bruisbal geeft een mooie, geelgroene kleur af in bad en bruist langzaam op. Ook deze bath bomb is 100% vegan en 100% dierproefvrij.

Topnoten: citroen en perzik
Hartnoten: magnolia, lelietje van dalen, jasmijn
Basisnoten: kokos en karamel

De Only You Coconut & Jasmine bruisbal ruikt heel lekker. Het is een verkwikkende geur die je meteen energie geeft. Ik ruik duidelijk de citroen, maar ook de bloemen en kokos. In tegenstelling tot de vorige bath bomb, ruik ik deze variant sterker in bad. Zodra ik uit bad kom, vervliegt de geur wel direct. Maar goed, deze bath bomb scoort in ieder geval betere punten dan de vorige bruisbal. Volgens de beschrijving zou deze bruisbal je badwater verzorgend maken, maar daar merk ik niet veel van. Het is gewoon een bath bomb die lekker ruikt en je bad een leuk kleurtje geeft!

only you bruisbal

only you bath bomb coconut jasmine

Ondanks dat de Only You Rose & Lily Of The Valley bath bomb er het mooiste uitziet, zou ik toch de Only You Coconut & Jasmine bath bomb aanraden omdat die geur sterker aanwezig is in bad. Deze bruisballen zijn leuk om eens te proberen, maar ik zou ze niet meer opnieuw kopen. Dan geef ik persoonlijk liever twee euro meer uit aan bijvoorbeeld een Lush bruisbal waarbij de geur wél heel sterk aanwezig is. 

De Only You bath bombs kosten € 3,50 per stuk en zijn te koop bij ICI Paris XL. Er is ook een Only You Iced Mint & Bergamot bath bomb verkrijgbaar maar die heb ik niet getest omdat de geur me niet aanspreekt.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx