Nieuw: ICI Paris XL Aqua Voedend Voetmasker

Geplaatst door

Sinds kort heeft ICI Paris XL een intensief voedend voetmasker uitgebracht. Dit voetmasker bevat o.a. karitéboter om de voeten te voeden, de hielen te verzachten en de huid soepel te maken. Aangezien ik heel graag voetmaskertjes gebruik, moest ik dit nieuwe voetmasker natuurlijk testen. In deze blogpost vertel ik jullie graag wat ik ervan vind. Lees hier mijn review van het ICI Paris XL voetmasker!

ici paris xl aqua voetmasker

Beschrijving ICI Paris XL Aqua Voedend Voetmasker

“Intensief voedend masker voor de voeten. In de vorm van handige wegwerpkousen met een rijke formule op basis van karitéboter om de voeten te voeden, de hielen te verzachten en de huid soepel te maken. Al vanaf het eerste gebruik voelen de voeten na amper 20 minuten gladder en soepeler aan.”

Ingrediëntenlijst

De belangrijkste ingrediënten zijn: 

‘- Karitéboter: maakt de huid glad en zacht.
– Hyaluronzuur: herstelt de huid, maakt ze glad en hydrateert ze diepgaand.
– Melkzuur & glycolzuur: exfoliëren dode huidcellen.

ingredienten ici paris xl voetmasker

Hoe moet je het ICI Paris XL voetmasker gebruiken?

Trek de kousen aan op schone, droge voeten. Bevestig de kleefstrip rond je enkels. Laat het voetmasker gedurende 20 tot 30 minuten inwerken. Masseer het overtollig product zachtjes in. Afspoelen is niet nodig.

Let op: om niet uit te glijden, is het beter om niet rond te wandelen met de maskers aan en na gebruik eerst het overtollige product te verwijderen. 

Mijn ervaring

Ik heb inmiddels al veel voetmaskertjes getest en dit ICI Paris XL voetmasker is niet het beste voetmasker dat ik al heb gebruikt. Dit heeft verschillende redenen. Als eerste zitten de sokken niet zo comfortabel. Ik heb schoenmaat 41 en heb brede voeten. In de breedte zijn de sokken een beetje krap voor mij. De bedoeling is om de kleefstrips rond de enkels vast te maken, maar helaas blijven de strips niet plakken (zie foto). 

Ook de werking valt een beetje tegen. Het voetmasker bevat genoeg product en hydrateert mijn voeten en hielen goed op het moment, maar dat effect is van korte duur want na een nachtje slapen zijn mijn hielen weer droog. Bij andere voetmaskertjes die ik al heb gebruikt, kan ik veel langer genieten van zachte voeten en hielen. Dat is uiteraard ook de bedoeling van een voetmasker. Het product trekt wel snel in en voelt niet vettig. Als je het fijn vindt, kan je dus snel weer je gewone sokken aantrekken.

Omdat de sokken niet zo comfortabel zitten en de werking van andere voetmaskertjes beter is, zou ik dit ICI Paris XL masker voor de voeten niet meer opnieuw kopen. 

ici paris xl aqua masker voeten

Het ICI Paris XL Aqua Voedend Voetmasker kost € 4,95 en is te koop bij ICI Paris XL

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Kocostar voetmasker (foot moisture pack)

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *