WINACTIE: Rituals wasmiddel en wasverzachter

Geplaatst door

Niets is heerlijker dan de geur van frisse was. Vorige maand heb ik een review geschreven over het Rituals wasmiddel en wasverzachter Sakura. Dit zijn echt zalige wasproducten! Als je de review nog niet hebt gelezen, dan moet je dat zeker even doen. Ik heb overigens goed nieuws want één van jullie kan deze producten winnen. Wil je graag kans maken? Scrol dan snel naar beneden!

rituals wasmiddel en wasverzachter

Hoe kan je deelnemen? 

– Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres en laat duidelijk weten dat je deelneemt aan de winactie.
– Volg Vanessablogt op Facebook, like en deel de winactie.
– Heb je geen Facebook, maar wel Bloglovin? Dan mag je ook deelnemen. Ik zou het fijn vinden als je mijn blog volgt en de winactie een hartje geeft. 

Let op: alleen als je bovenstaande stappen hebt gedaan, is je deelname bevestigd!

Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. Meedoen kan t.e.m. 7 maart 2021. Zodra de winactie is afgelopen, stuur ik een mailtje naar de winnaar. De winnaar zal ook bekend gemaakt worden in deze blogpost. 

Veel succes allemaal!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Winnaar: Vanessa

60 reacties

 1. Ik doe heel graag mee met deze actie! Lijkt me echt fijn zo’n lekkere geurende was.

 2. Dit ken ik nog niet, maar lijkt mij heerlijk, dus doe heel graag mee

 3. ken ritual wel als merk maar nog nooit gebruikt als wasmiddel wil dit wel eens uitproberen

 4. Heel erg leuke winactie! Ik ben zeer benieuwd naar deze geuren en ben nieuwschierig of je was echt zoveel beter ruikt. Ik doe dus graag mee ✨♥️✨

 5. Zo lekker als je was goed ruikt. Voora heerlijk voor mn cliënten als ik lekker ruik tijdens m’n nachtdiensten zodra ik ze wel. De geur van jezelf en je kleding bepaalt afstand en nabijheid. Een veilig gevoel en warmte of juist het tegenovergestelde kan bepaald worden door je geur.. deze geuren lijken me heerlijk !

 6. Moet heerlijk zijn , gewassen kledij dragen met de heerlijke geur van rituals

 7. Rituals zijn top écht topprodukten en wist zelfs niet dat dit ook al in hun assortiment zit … pure zelfverwennerij en genieten met Rituals dus ja, ik doe maar wat graag mee met de winactie!

 8. Wat fijn, ik wist niet dat Rituals wasproducten had.
  Weeral extra dingetjes die ik aan mijn wenslijstje kan toevoegen

 9. wauw wat een prachtige winactie van Vanessablogt , ik waag graag mijn kans voor deze Rituals wasmiddel en wasverzachter , ik wist niet dat er Rituals wasmiddel en wasverzachter bestond , ik wil dit graag proberen

 10. Toffe actie van jou, Vanessa en ik waag graag een kansje hiervoor want Rituals producten zijn super. Mocht ik winnen dan geef ik graag mijn mening daarna graag.

 11. Ik zou dit zeer graag winnen! Zou echt heel goed van pas komen! Ik wil hier dan ook heel graag aan deelnemen.

 12. Absolute fan van de producten van Rituals, dus benieuwd hoe deze wasmiddel en wasverzachter het doen.

 13. Ben benieuwd of het voor mij het geld waard is, heb het nog niet gekocht vanwege de prijs!

 14. Wasmiddelen met de geur van Rituals zijn me nog onbekend. Ik zou het wel graag eens willen uittesten

 15. Ik neem graag deel. 😊 Altijd leuk om nieuwe producten te leren kennen en te gebruiken!

 16. ik doe met veel plezier mee een leukje en gedeeld op Fb ( sandramartin )

 17. Hi Vanessa oh heerlijk zeg. Ik ken dit helemaal niet. Thanx vd tip💙

 18. Wauw.. Wasmiddel en wasverzachter van Rituals , wist echt niet dat dit bestond..Als het zo heerlijk is als al de andere producten … graag een kansje dan

 19. Wauw, ik houd echt van Rituals, ik heb ik mijn kast een hoekje waar ik al mijn Rituals spulletjes bewaar en kan daar heerlijk tussen neuzen om te bedenken welk product ik wil gebruiken. Ik wist niet dat ze ook wasmiddel hebben, maar de sakura lijn is sowieso heerlijk, dus ik doe heel graag mee (geen Facebook, wel Bloglovin)

 20. Ik ben hier heel benieuwd naar, Rituals is altijd zo lekker.
  De actie deel ik op Facebook.

 21. We gebruiken al jaren onze vaste rituals producten, maar aan wasmiddel en wasverzachter had ik nog niet gedacht.
  Hier ben ik echt wel benieuwd naar.

 22. Ik ben gek op alles van Rituals maar dit ken ik nog niet.
  Dat zou een leuke eerste kennismaking zijn…

 23. Lijkt me heerlijk! Ik wist niet dat ze ook wasmiddel en wasverzachter in het assortiment hebben. Het maakt mij erg nieuwsgieirg want Rituals vind ik altijd erg fijn. De verpakking alleen al ziet er mooi uit. Ik laat me graag verrassen. Ik volg op Bloglovin (loved).

 24. Ik doe graag mee. Heb je Facebook account gevolgd en het bericht geliked en gedeeld! 🥰

 25. Woh 👌wat een super leuke heerlijke❤ geurende prijs is dit. Ik doe maar wat graag mee om kans te maken, wat zou onze was 🤗straks nog lekkerder gaan ruiken door de geur van😍 Rituals. Ik ben wel zeer nieuwsgierig geworden, helemaal na het lezen van de leuke blog hierover!! 🤗

 26. Super goed idee om je kledij naar de heerlijke geuren van rituals te kunnen laten ruiken.

 27. Dol op Rituals voor mijn lijf, maar voor de was ken ik nog niet! Kan niet anders dan dat dat heeeeerlijk is!

 28. Rituals is hier favoriet, en deze producten zijn vast ook heel fijn! Zou ze graag willen proberen. Zou de was doen dan net zo leuk worden als zelf in bad gaan?!

 29. Wat een leuke actie! Ik ben erg benieuwd en maak graag kans.
  Ik doe mee via Bloglovin (:

 30. Dat lijkt me heerlijk om eens uit te proberen, ik doe heel graag mee met deze actie!

 31. Ik doe héél graag mee!!! Want Rituals ruikt altijd verrukkelijk dus dat zie ik wel zitten. Heb deze nog niet eerder gebruikt/gezien en ben nu super benieuwd en enthousiast 😀 Fingers crossed….

 32. Al jaren lang fan van rituals! Sinds kort woon ik in mijn eigen huisje, hoe lekker zou het zijn als ik dan kan wassen met dit fijne wasmiddel! Ik doe graag mee aan de winactie!

 33. WoW Superleuk deze actie 😍😍😍 ik waag een poging🤞🏼🤞🏼🤞🏼

 34. Ik
  Zou heel graag mee doen! Om uit te proberen of we het vaker gaan kopen.

Reacties zijn gesloten.