Review: Filorga Hydra Filler Mask

Geplaatst door

Het Filorga Hydra Filler Mask is een super hydraterend masker met hyaluronzuur en aloë vera. Het gezichtsmasker creëert een tweede huid effect en belooft een gehydrateerde, vollere huid in 15 minuten. Het Filorga Hydra Filler Mask is een veelbelovend masker en daarom was ik erg benieuwd naar de werking hiervan. Maakt het Filorga mask zijn beloftes waar? Je leest het hieronder in mijn review!

filorga hydra filler mask

Beschrijving Filorga Hydra Filler Mask – € 9,90 bij ICI Paris XL

De kracht van een geconcentreerd serum in een masker met een tweede huid effect voor een gehydrateerde en vollere huid in 15 minuten:

Dubbele hydratatie (flash en diepgaand): een formule die zorgt voor de doordringing van hyaluronzuur in synergie met NMF, natuurlijke hydratatie factoren, vult de huid op met water voor een intens hydraopvullend effect.

– Meteen het effect van een mooie huid: aloë vera, een superplant die rijk is aan vitaminen, mineralen en oligo-elementen, herdynamiseert de huid om de uitstraling en de frisheid van de teint te herstellen.

Skin-like fiber technology: een innovatieve technologie die zich perfect hecht aan de vorm van het gezicht voor een betere opname van de werkstoffen.

Het masker is geschikt voor een gedehydrateerde, doffe en verstikte huid. 

filorga mask

Hoe moet je het Filorga Hydra Filler Mask gebruiken?

Open de verpakking, vouw het masker uit en verwijder voorzichtig de beschermlaag. Breng het masker op een gereinigd gezicht aan en laat het 15 minuten inwerken. Laat het overtollig serum met je vingers doordringen in je huid en spoel niet af. Breng het masker 1 tot 2 keer per week aan voor het beste resultaat.

Mijn ervaring

Ik vind het Filorga Hydra Filler Mask heerlijk! Het is goed doordrenkt met serum en hydrateert mijn huid heel goed. Bij het aanbrengen voelt het masker een beetje fris aan op mijn huid, maar dat gevoel verdwijnt snel weer. Hetzelfde geldt voor de geur: wanneer ik het masker uit de verpakking haal, ruikt het een beetje medisch. Maar ook dit verdwijnt zodra ik het masker op mijn gezicht aanbreng.

Omdat het masker zo prettig aanvoelt, laat ik het vijf minuutjes langer zitten. Na 20 minuten verwijder ik het masker en wrijf ik het overtollig serum nog even goed in met mijn vingers. Het resultaat? Een heerlijk zachte, gehydrateerde en vollere huid. Ik voel dat mijn huid een flinke hydratatieboost heeft gekregen. Het valt ook op dat mijn huid mooi glanst. Ja, het Filorga Hydra Filler Mask doet dus wat het belooft!

Ook praktisch is het gezichtsmasker heel fijn. Het masker vouwt gemakkelijk open en ook de beschermlaag kan je vlot verwijderen. Ondanks dat het gezichtsmasker veel serum bevat, drupt het niet van mijn gezicht. Door de Skin-like fiber technology hecht het masker zich goed aan de vorm van mijn gezicht. Ik heb een lang (voor)hoofd en het masker past perfect. Ik heb er niets op aan te merken.

Er wordt aangeraden om het Filorga Hydra Filler Mask 1 tot 2 keer per week te gebruiken. Ik heb het masker slechts één keer gebruikt. Dit omdat ik het masker vrij duur vind (€ 9,90) en nog veel andere gezichtsmaskertjes wil proberen. Echter merk ik na één keer gebruik al resultaat dus ik kan me voorstellen dat het masker veel goeds doet voor je huid als je het vaker gebruikt.

filorga masker

Het Filorga Hydra Filler Mask kost € 9,90 en is o.a. te koop bij ICI Paris XL en diverse online apotheken. 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Qiriness Hyaluronic Moisture Mask