Review: Givenchy Irrésistible Givenchy parfum

Geplaatst door

Irrésistible Givenchy – Givenchy heeft heerlijke parfums voor vrouwen. Givenchy Very Irrésistible is één van mijn lievelingsgeuren en daar komt nu een nieuwe favoriet bij: het Givenchy Irrésistible Givenchy parfum. Dit parfum werd in 2020 uitgebracht en heeft een bloemige, zoete, warme, houtachtige geur waar ik heel erg van hou. Lees hier mijn review van het Irrésistible Givenchy 2020 parfum! 

irrésistible givenchy 2020

Verpakking

Ik hou van roze dus wat dat betreft is de verpakking van dit parfum alvast een pluspunt. Het glazen flesje ziet er mooi en elegant uit. Het roze lintje rond de dop is een leuk detail! Givenchy Irrésistible Givenchy is in drie formaten verkrijgbaar: 35 ml, 50 ml en 80 ml. Ik heb een flesje van 35 ml besteld omdat ik de prijzen vrij duur vind. 

Hieronder vind je de huidige prijzen bij ICI Paris XL. Givenchy Irrésistible eau de parfum is uiteraard ook bij andere parfumerieën verkrijgbaar. Mijn tip: vergelijk altijd even de prijzen in de verschillende webshops alvorens je een aankoop doet!

35 ml: € 57,90
50 ml: € 82,50
80 ml: € 98,90 

givenchy irrésistible parfum

Beschrijving Givenchy Irrésistible Givenchy parfum

IRRESISTIBLE, dat is vrijheid, zelfvertrouwen en positieve energie. Elke vrouw is IRRESISTIBLE op haar manier. Irrésistible Givenchy is een bloemig, houtig, fruitig parfum vol contrasten en gesublimeerd in een elegante en schitterende flacon. Het parfum nodigt een grootse en weelderige roos uit om een helder blond hout te ontmoeten. 

Topnoten: peer en muskus ambrette
Hartnoten: roos en iris
Basisnoten: blondhout, muskus en cedar

givenchy irresistible eau de parfum

Mijn ervaring met Irrésistible Givenchy 2020

Dit parfum ruikt ontzettend lekker en blijft de hele dag hangen. ’s Avonds ruik ik het parfum nog steeds vrij intens, super dus! Wanneer ik het parfum net heb gesprayd, dan ruik ik vooral een heel zoete geur. Voor mij een beetje té zoet en daarom was ik eerst bang dat het parfum een miskoop was. Gelukkig merkte ik dat de zoete geur na een tijdje minder wordt en de warme, poederige, houtachtige geur steeds meer naar voren komt. En die geur is heerlijk! 

Irrésistible Givenchy is geen klassieke, saaie rozengeur. Doordat het parfum hout en muskus bevat, is het een sensuele, mysterieuze rozengeur. Bloemig en zoet, maar ook poederig en warm. Wat een omschrijving, hè? Op momenten zoals deze zou het ontzettend handig zijn dat we geuren door het beeldscherm kunnen ruiken. Geuren van parfums omschrijven blijft moeilijk, maar ik hoop dat je nu toch een idee hebt over wat je van dit parfum kunt verwachten. 

Ik ben alvast heel blij met dit nieuwe Givenchy parfum en ik kijk ernaar uit om deze de komende tijd veel te gebruiken!

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. Alle parfums van Givenchy zijn heerlijk. Jammer dat ze zo duur zijn en dat we maar één keer per jaar jarig zijn 🤷🏼‍♀️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *