Valentijnscadeau voor haar: Lush Love Yourself

Geplaatst door

Lush Love Yourself – Ben je nog op zoek naar een origineel Valentijnscadeau voor je vriendin of vrouw? Of ben je een single vrouw die heel graag in bad gaat? Dan heb ik een leuke cadeautip voor jou! Bij Lush kan je namelijk allerlei cadeaus met badproducten kopen, waaronder dit Lush Love Yourself cadeau. In dit cadeau vind je vier bad traktaties voor een heerlijk me time momentje. Ben je benieuwd wat erin zit? Scrol dan snel naar beneden!

lush love yourself

lush love yourself cadeau

love yourself lush

Lush Love Yourself cadeau – € 30 (Valentijn limited edition)

Bij Lush kan je het hele jaar door cadeaus kopen, maar voor speciale gelegenheden zoals Valentijn zijn er limited edition cadeaus verkrijgbaar. Leuk voor je vriendin of vrouw, maar ook zeker voor jezelf! Mijn favoriete cadeau is deze Lush Love Yourself. Geef toe, hoe leuk is dit cadeau wel niet ingepakt? Ik word er helemaal vrolijk van!

Lush Love Yourself bevat 4 bad traktaties: 2 bath bombs en 2 bubble bars. Een bath bomb leg je in een bad met warm water om vervolgens te genieten van een heerlijk kleur- en geurspektakel. Een bubble bar verkruimel je onder stromend water voor een heerlijk schuimbad. Een bubble bar kan je meerdere keren gebruiken, een bath bomb meestal niet. 

lush cadeau

lush valentijn
Lush Unicorn Horn Bubble Bar

Hieronder zie je de Lush Unicorn Horn bubble bar. Deze bubble bar vult je bad met glimmende, gekleurde bubbels en ruikt heerlijk naar lavendel en neroli. Lavendel heeft vooral een kalmerende werking. Neroli zorgt ervoor dat de serotonine, een stof die je gelukkig maakt, in je hersenen stijgt.

In de webshop lijkt deze bubble bar echt op een unicorn, bij mijn bubble bar is daar niet zoveel van te zien. Aangezien de producten van Lush handgemaakt zijn, heb ik er wel begrip voor dat het resultaat niet bij iedere bubble bar hetzelfde is. Uiteindelijk gaat het om de geur en die is heerlijk!

Je kunt de Lush Unicorn Horn bubble bar (€ 6,50) ook los kopen. Jammer genoeg gaat hij binnenkort uit het assortiment dus snel wezen is de boodschap!

lush unicorn horn bubble bar

Lush Love Boat Bath Bomb

De Lush Love Boat bath bomb is eentje die speciaal voor de Valentijncollectie is gemaakt. Dit schattige bootje bevat o.a. biologische, zoete sinaasappel- en Siciliaanse citroenolie. Het is een heerlijk zoete, fruitige geur. Wanneer je deze bath bomb in het warme water legt, kan je genieten van felle kleuren en schitterende hartjes. Ideaal voor Valentijn dus!

Je kunt de Lush Love Boat bath bomb (€ 6,50) ook los kopen. Aangezien deze bath bomb bij de Valentijncollectie hoort, is deze slechts tijdelijk verkrijgbaar.

lush love boat bath bomb

Lush Rainbow Bubble Bar

Deze mooie regenboog zorgt voor een fris, citrusachtig betoverend bad. Naast citroenolie bevat deze bubble bar ook bezoëhars. Dit ingrediënt heeft een kruidige geur en geeft deze kleurrijke regenboog een warme noot. Leuk om te weten is dat bezoëhars ook ontstekingsremmend werkt!

De Lush Rainbow Bubble Bar is helaas niet los verkrijgbaar.

lush rainbow bubble bar

Lush Heart Beat Bath Bomb

De laatste bad traktatie is de Lush Heart Beat bath bomb die bij de Valentijncollectie hoort. Heart Beat ruikt naar Rose Jam, een bekende geurlijn van Lush. Deze bath bomb bevat o.a. rozenolie, geraniumolie en biologische cacaoboter. Het is een heerlijk zoete, bloemige geur. De gouden hartjes in deze bath bomb hebben een verzorgend effect.

Je kunt de Lush Heart Beat bath bomb (€ 7,50) ook los kopen. Aangezien hij tot de Valentijncollectie hoort, is hij slechts tijdelijk verkrijgbaar.

lush heart beat bath bomb

Zo, dit is de inhoud van het Lush Love Yourself cadeau. Je kunt dit cadeau voor € 30 kopen in de Lush winkels en webshop. Mocht je dit Valentijnscadeau graag bestellen in de webshop, dan raad ik aan om hier niet te lang mee te wachten. Door de drukte zijn er langere levertijden dan normaal. 

valentijn lush

Hier kan je mijn vorige Lush shoplog bekijken!

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. Wat een tof pakketje om kado te krijgen. De Heart Beat Bath Bomb heb ik hier ook nog liggen.

Reacties zijn gesloten.