WINACTIE: Yankee Candle Giftset The Last Paradise

Geplaatst door

Voor het weekend begint, wil ik graag nog een superleuke winactie delen. Eén van jullie kan namelijk een Yankee Candle Giftset The Last Paradise winnen! Deze prachtige giftset bevat 12 heerlijke Yankee Candle geurkaarsen én een mooie glazen houder waar de kaarsen perfect in passen. Aangezien het de komende tijd nog flink koud gaat worden, komt deze gift set goed van pas. Niets is gezelliger dan een geurkaars aan te steken op een koude winterdag én je huis ruikt er nog lekker door ook! Wil je graag kans maken op deze Yankee Candle Giftset? Lees dan snel verder!

yankee candle giftset

Yankee Candle Giftset The Last Paradise 

Deze prachtige giftset bevat 12 heerlijke Yankee Candle votives in paradijselijke geuren (15 branduren) en een mooie, glazen houder waar de kaarsen perfect in passen. 

1 x Bora Bora Shores Votive Candle
1 x Coconut Rice Cream Votive Candle
1 x The Last Paradise Votive Candle
1 x Beach Escape Votive Candle
1 x Cliffside Sunrise Votive Candle
1 x Tropical Starfruit Votive Candle
1 x Exotic Acai Bowl Votive Candle
1 x Moonlit Cove Votive Candle
1 x Blush Bouquet Votive Candle
1 x Clean Cotton® Votive Candle
1 x Pink Sands™ Votive Candle
1 x Black Cherry Votive Candle
1 x Flower Bronze Punched Metal Votive Holder

Tip: Mocht je zelf niets met kaarsen hebben, dan kan je natuurlijk ook meedoen met de winactie en de giftset cadeau doen aan iemand!

Hoe kan je deelnemen? 

– Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres en laat duidelijk weten dat je deelneemt aan de winactie.
Volg Vanessablogt op Facebook, like EN deel de winactie.
– Heb je geen Facebook, maar wel Bloglovin? Dan mag je ook deelnemen. Ik zou het fijn vinden als je mijn blog volgt en de winactie een hartje geeft!

Let op: alleen als je bovenstaande stappen hebt gedaan, is je deelname bevestigd!

Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. Meedoen kan t.e.m. 19 februari 2021. Zodra de winactie is afgelopen, stuur ik een mailtje naar de winnaar. De winnaar zal ook bekend gemaakt worden in deze blogpost.

Veel succes en fijn weekend allemaal!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Winnaar: Renee van Oudshoorn 

54 reacties

  1. Oh wat een toffe winactie. ik ben gek op geurkaarsen. Ik doe graag mee. Ik volgde je overal al.

  2. Met al dat thuis zijn, is dit pakketje echt fijn. Ik heb je een hartje gegeven op bloglovin.

  3. Wat een leuke actie, als ik de namen lees van de kaarsen krijg ik heimwee naar tropsche bestemmingen met palmbomen en de lekkere exotische vruchten. Ik doe heel graag mee om wat vakantiegevoel in huis te halen.

  4. doe zeer graag mee voor deze mooie actie, mijn dochter houd van geurkaarsen en gun haar dit pakket van harte

  5. O wat een geweldige set.
    Ik doe graag mee en deel de actie op Facebook.

  6. Wat een leuke actie, daar zou ik wel heel graag mijn moeder mee verrassen. Als senioren zitten ze nu vooral veel thuis, dan moet je het daar nu ook een beetje extra gezellig maken. En als de post dan ook nog zo’n geweldig cadeautje brengt….wordt het een dag met een gouden randje

  7. Wat een heerlijke winactie ik doe zeker mee, wil al zo lang hiervan wat en ik ben zelf bijna door mijn kaarsen heen dus komt goed uit.
    Volg je op facebook en bloglovin

  8. Instant sfeer, warmte en gezelligheid in huis! 🙂
    Ik doe héél graag mee, mooi pakketje!

    (Ik volg op facebook, en heb de post ook gedeeld)

  9. Wat een leuk pakketje om het thuis gezellig te maken! Ik maak heel graag kans.

  10. Wat een zalige actie! Ik ben dol op geurkaarsen! Het gezellige in combinatie met heerlijke geuren is top. 2 vliegen in 1 klap. Ik doe dus dolgraag mee!

  11. Wat een super leuke actie, IK DOE GRAAG MEE, ben al een poosje op zoek naar nieuwe geurtjes die echt geod werken, dus ben benieuwd naar deze!

  12. Ik hou van kaarsen in deze donkere periode en doe dan ook zeer graag mee 😍

  13. Een heel leuk pakket voor een vriendin. Zij is dol op kaarsjes. In deze barre tijden van corona en sneeuw is wat gezelligheid en warmte zeker welkom.

  14. WoW Superleuk deze actie 😍😍😍 ik waag een poging🤞🏼🤞🏼🤞🏼

  15. Oh, echt heerlijk. Ben er echt dol op. Bij de Intratuin heb je zo’n enorme afdeling met de lekkerste kaarsen. Ik kom daar vaak wel met een kaars thuis. Vooral nu we allemaal veel thuis zitten zijn kaarsjes zo gezellig. Loot graag mee.

  16. Geen Facebook, maar ik volg je nu wel op Bloglovin. Ik doe heel graag mee, heb van Sinterklaas een geurkaars van Rituals gekregen en I’m hooked, echt zo lekker! Ik durf hem nu alleen niet meer helemaal op te branden, want dan issie op 🙂 Ik doe dus graag mee voor dit heerlijke pakket.

  17. wat een geweldig gebaar, verras me maar met dit schitterende exemplaar, prachtig kado voor mijn 65e jaar #duimenmaar

  18. wat een fijne actie! hiervoor waag ik enorm graag kansje! heb uiteraard ook geliked en gedeeld op facebook

  19. Wat een te gekke winactie; ik doe heel graag mee en ik volg uiteraard via FB.

  20. Mijn dochter vindt het zalig om overal kaarsjes te zetten. Ik doe dus graag mee voor haar

  21. Ik ben helemaal gek van kaarsen, in alle geuren en kleuren!
    ze zorgen voor een héél aangename sfeer in huis!

  22. In deze tijden van isolement kan ik enorm genieten van extra gezelligheid in huis & geurkaarsen behoren daar zeker ook toe dus ik neem graag deel aan de winactie.

  23. Het lijkt me heerlijk om deze verschillende geurtjes uit te kunnen proberen, dus ik doe graag mee!

  24. Oh heerlijk! Ik ben gek op verschillende geurtjes in huis. En kaarsjes zijn sowieso gezellig in huis 🥰 ik loot heel graag mee ❤🍀

  25. Mirjam Hellingman
    Wat een fijne winactie Vanessablogt.be! Ik doe heel graag mee om kans te maken op deze prachtige giftset 🎁met 12 🕯 heerlijke Yankee Candle geurkaarsen én een mooie glazen houder waar de kaarsen🕯 perfect in passen. Echt een superfijne prijs om mijn huis 🏡gezellig en sfeervol te maken! 🥰

  26. Hoi! Oh ik vind deze geurkaarsjes zo heerlijk❤️Ik doe graag mee. Groetjes Renée

  27. Wat een fijn pakket! Ik merk dag ik van kaarslicht en geur rustig word en kan ontspannen; heerlijk in mijn drukke bestaan!

  28. Wat een leuke actie! Ik ben dol op geurkaarsen en het houdertje maakt het echt super mooi en gezellig!

  29. Wat een geweldig cadeau, daar zou ik de twee vrouwen in mijn leven, vriendin en mama maar wat blij mee maken .. allebei stapelgek op kaarslicht! Dus ja, ik doe maar wat graag mee aan deze winactie.

Reacties zijn gesloten.