WINACTIE: Yankee Candle Giftset The Last Paradise

Geplaatst door

Voor het weekend begint, wil ik graag nog een superleuke winactie delen. Eén van jullie kan namelijk een Yankee Candle Giftset The Last Paradise winnen! Deze prachtige giftset bevat 12 heerlijke Yankee Candle geurkaarsen én een mooie glazen houder waar de kaarsen perfect in passen. Aangezien het de komende tijd nog flink koud gaat worden, komt deze gift set goed van pas. Niets is gezelliger dan een geurkaars aan te steken op een koude winterdag én je huis ruikt er nog lekker door ook! Wil je graag kans maken op deze Yankee Candle Giftset? Lees dan snel verder!

yankee candle giftset

Yankee Candle Giftset The Last Paradise 

Deze prachtige giftset bevat 12 heerlijke Yankee Candle votives in paradijselijke geuren (15 branduren) en een mooie, glazen houder waar de kaarsen perfect in passen. 

1 x Bora Bora Shores Votive Candle
1 x Coconut Rice Cream Votive Candle
1 x The Last Paradise Votive Candle
1 x Beach Escape Votive Candle
1 x Cliffside Sunrise Votive Candle
1 x Tropical Starfruit Votive Candle
1 x Exotic Acai Bowl Votive Candle
1 x Moonlit Cove Votive Candle
1 x Blush Bouquet Votive Candle
1 x Clean Cotton® Votive Candle
1 x Pink Sands™ Votive Candle
1 x Black Cherry Votive Candle
1 x Flower Bronze Punched Metal Votive Holder

Tip: Mocht je zelf niets met kaarsen hebben, dan kan je natuurlijk ook meedoen met de winactie en de giftset cadeau doen aan iemand!

Hoe kan je deelnemen? 

– Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres en laat duidelijk weten dat je deelneemt aan de winactie.
Volg Vanessablogt op Facebook, like EN deel de winactie.
– Heb je geen Facebook, maar wel Bloglovin? Dan mag je ook deelnemen. Ik zou het fijn vinden als je mijn blog volgt en de winactie een hartje geeft!

Let op: alleen als je bovenstaande stappen hebt gedaan, is je deelname bevestigd!

Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. Meedoen kan t.e.m. 19 februari 2021. Zodra de winactie is afgelopen, stuur ik een mailtje naar de winnaar. De winnaar zal ook bekend gemaakt worden in deze blogpost.

Veel succes en fijn weekend allemaal!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Winnaar: Renee van Oudshoorn 

54 reacties

 1. Wat een leuke actie, als ik de namen lees van de kaarsen krijg ik heimwee naar tropsche bestemmingen met palmbomen en de lekkere exotische vruchten. Ik doe heel graag mee om wat vakantiegevoel in huis te halen.

 2. Wat een leuke actie, daar zou ik wel heel graag mijn moeder mee verrassen. Als senioren zitten ze nu vooral veel thuis, dan moet je het daar nu ook een beetje extra gezellig maken. En als de post dan ook nog zo’n geweldig cadeautje brengt….wordt het een dag met een gouden randje

 3. Instant sfeer, warmte en gezelligheid in huis! 🙂
  Ik doe héél graag mee, mooi pakketje!

  (Ik volg op facebook, en heb de post ook gedeeld)

 4. Wat een zalige actie! Ik ben dol op geurkaarsen! Het gezellige in combinatie met heerlijke geuren is top. 2 vliegen in 1 klap. Ik doe dus dolgraag mee!

 5. Wat een super leuke actie, IK DOE GRAAG MEE, ben al een poosje op zoek naar nieuwe geurtjes die echt geod werken, dus ben benieuwd naar deze!

 6. Een heel leuk pakket voor een vriendin. Zij is dol op kaarsjes. In deze barre tijden van corona en sneeuw is wat gezelligheid en warmte zeker welkom.

 7. Oh, echt heerlijk. Ben er echt dol op. Bij de Intratuin heb je zo’n enorme afdeling met de lekkerste kaarsen. Ik kom daar vaak wel met een kaars thuis. Vooral nu we allemaal veel thuis zitten zijn kaarsjes zo gezellig. Loot graag mee.

 8. Geen Facebook, maar ik volg je nu wel op Bloglovin. Ik doe heel graag mee, heb van Sinterklaas een geurkaars van Rituals gekregen en I’m hooked, echt zo lekker! Ik durf hem nu alleen niet meer helemaal op te branden, want dan issie op 🙂 Ik doe dus graag mee voor dit heerlijke pakket.

 9. In deze tijden van isolement kan ik enorm genieten van extra gezelligheid in huis & geurkaarsen behoren daar zeker ook toe dus ik neem graag deel aan de winactie.

 10. Oh heerlijk! Ik ben gek op verschillende geurtjes in huis. En kaarsjes zijn sowieso gezellig in huis 🥰 ik loot heel graag mee ❤🍀

 11. Mirjam Hellingman
  Wat een fijne winactie Vanessablogt.be! Ik doe heel graag mee om kans te maken op deze prachtige giftset 🎁met 12 🕯 heerlijke Yankee Candle geurkaarsen én een mooie glazen houder waar de kaarsen🕯 perfect in passen. Echt een superfijne prijs om mijn huis 🏡gezellig en sfeervol te maken! 🥰

 12. Wat een geweldig cadeau, daar zou ik de twee vrouwen in mijn leven, vriendin en mama maar wat blij mee maken .. allebei stapelgek op kaarslicht! Dus ja, ik doe maar wat graag mee aan deze winactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *