Meer kleur in huis met Pierre Frey behang

Geplaatst door

Wil jij graag meer kleur in huis? Er zijn verschillende manieren om meer kleur in huis te brengen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor kleurrijke meubels en accessoires. Daarnaast is het mogelijk om je muur te verven of te behangen. Ik ga het vandaag hebben over behangen en dan specifiek over het Pierre Frey behang. Het design behang van Pierre Frey komt van Franse oorsprong. De collectie bestaat uit mooie kleuren, dessins en geometrische vormen. Met dit kleurrijke, opvallende behang fleur je je interieur meteen op! Ben je benieuwd? Hieronder zet ik vier mooie voorbeelden op een rijtje!

meer kleur in huis

4 x meer kleur in huis met Pierre Frey behang

1. Pierre Frey Behang Bananas

Het Bananas Behang van Pierre Frey is een ontwerp dat behoort tot de Jungle Collection van dit Franse merk. Wanneer je dit luxe behang combineert met veel planten in huis, dan creëer je binnen no time een urban jungle interieur! Maar ook als je geen urban jungle interieur wilt creëren, kan je kiezen voor dit bananas behang. Door de vrolijke print kan je het botanisch behang toepassen in zowel de woonkamer, de slaapkamer als de kinderkamer. Voor welke kamer je ook kiest, het behang zorgt sowieso voor meer kleur in huis! Leuk om te weten: het bananas behang is ook verkrijgbaar in het rood.

bananas behang

2. Pierre Frey Watsonia Behang

Het Watsonia behang van Pierre Frey is een ontwerp dat behoort tot de Rituel Collection. Het is een prachtig bloemen behang met rode rozen. Het behang is allesbehalve saai en fleurt je muur meteen op! Bij bloemen behang wordt nog vaak gedacht aan de opvallende behangen die vroeger in Engelse paleizen hingen, maar er zijn inmiddels genoeg soorten modern bloemenbehang zoals dit Watsonia behang. Heb je een vintage interieur? Top, ook daar komt dit behang met rode rozen prachtig tot zijn recht!

watsonia behang

3. Pierre Frey Behang Le Hammam De Kachan

Ben je op zoek naar een leuk behang voor de badkamer? Dan is dit Pierre Frey Le Hammam De Kachan behang misschien wel iets voor jou! Dit is een ontwerp dat behoort tot de Tresors d’Orient Collection. Het blauw behang is geïnspireerd op klassieke versieringen van badhuizen die erg geliefd waren door Sultans. De kleurrijke duiven en planten brengen het mozaïek behang helemaal tot leven. Le Hammam De Kachan is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Er zit dus sowieso een kleur bij die in je badkamer past!

le hammam de kachan behang

4. Pierre Frey Behang Sheherazade

Ook het Sheherazade behang is een ontwerp dat behoort tot de Tresors d’Orient Collection van Pierre Frey. Dit behang heeft een prachtig dessin met bloemige arabesken. De traditionele oppervlaktedruk zorgt ervoor dat dit behang handgeschilderd lijkt, waarbij ieder detail van het ontwerp benadrukt wordt. Je kunt dit Sheherazade behang toepassen in de woonkamer, de slaapkamer of badkamer. Liever geen groen behang? Het Pierre Frey Sheherazade behang is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.

sheherazade behang

Je ziet het: met Pierre Frey Behang breng je meer kleur in huis, in welke kamer je het ook toepast! Handig om te weten is dat je voor dit vliesbehang geen behangtafel nodig hebt. In plaats van het behang in te smeren met lijm, hoef je alleen maar de muur in te smeren. Vervolgens plak je het behang er makkelijk tegenaan. Mocht je na een tijdje toe zijn aan een nieuw behang op de muur, dan is het behang ook weer makkelijk te verwijderen!

Veel liefs,
Vanessa xxx