Review: Lush Scrubee Body Butter

Geplaatst door

Een heerlijke scrub en body butter die er ook nog eens leuk uitziet? Dat is de Lush Scrubee Body Butter! Ik liet deze schattige bij onlangs zien in een Lush shoplog en inmiddels heb ik hem al een paar keer gebruikt. Ben je benieuwd wat ik ervan vind? Lees hier mijn review van de Lush Scrubee!

lush scrubee body butter

Beschrijving Lush Scrubee Body Butter – € 12 per stuk

“Met al die hydraterende honing en romige cacaoboter lijkt hij een zacht doetje, maar onderschat zijn scrubkracht niet! Dankzij gemalen kokosschil en amandelen polijst Scrubee je huid mild, maar effectief gladder dan glad.”

Ingrediëntenlijst Lush Scrubee

Fair Trade en Biologische Cacaoboter, Fair Trade Sheaboter, Parfum, Honing, Gemalen Amandelen (Prunus amygdalus dulcis), Kokosolie (Cocos nucifera), Bergamotolie (Citrus aurantium bergamia), Braziliaanse Sinaasappelolie (Citrus sinensis), Cinnamal Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Limonene, Linalool

Voordelen van deze ingrediënten:

– Fair Trade, biologische cacaoboter en Fair Trade sheaboter laten je huid zacht, gehydrateerd en gevoed achter.
– Gemalen amandelen en gemalen kokosschil zijn natuurlijke, milieuvriendelijke alternatieven voor microbeads die vaak in scrubs worden gebruikt.
– Met deze verpakkingsvrije scrub verminder je het gebruik van single-use plastics.

lush scrubee

Gebruiksaanwijzing 

Wrijf de Lush Scrubee over je vochtige huid, spoel af en dep jezelf droog. Ben je klaar met scrubben? Bewaar deze verpakkingsvrije body butter op een koele, droge plek. De ingrediënten smelten namelijk door lichaamswarmte dus bij warm weer moet je de Scrubee zeker koel bewaren.

Mijn ervaring met Lush Scrubee

Eerst en vooral: wat ziet de Scrubee er leuk uit! Ik vind scrubben meestal niet zo’n fijn klusje, terwijl het mijn huid wel heel zacht en glad maakt. Maar deze schattige bij maakt scrubben meteen een stuk leuker! Het is de eerste keer dat ik een vaste scrub en body butter gebruik en dat is in het begin wel even wennen. Echter gaat het scrubben heel vlot, veel vlotter dan bij een vloeibare scrub. Het enige wat je hoeft te doen is de Scrubee over je vochtige huid bewegen, even masseren met je handen en het bijtje doet de rest. 

Handig om te weten: je moet de Scrubee een paar keer gebruiken voordat de scrubdeeltjes tevoorschijn komen. De scrubdeeltjes bevinden zich op de zwarte strepen. Zodra het ‘laagje’ er af is, kan je hem gebruiken als scrub. 

scrubee lush

Na het scrubben voelt mijn huid heerlijk zacht en glad aan. En het leuke is: na het douchen moet ik geen body lotion meer smeren want de Scrubee is een scrub en voedende body butter in één! Dat is erg handig want zo kan ik flink wat tijd besparen in de badkamer. Als mama heb ik niet altijd tijd om mijn huid uitgebreid te scrubben en te verzorgen, maar met de Lush Scrubee body butter lukt dat dus wél!

Na het douchen met de Scrubee body butter blijft er een dun, voedend laagje op mijn huid liggen. Het plakt niet en geeft niet af op kleding, maar ik merk het wel. Ik vind het helemaal niet erg. Integendeel zelfs, mijn huid is echt heerlijk zacht! Ook over de geur ben ik enthousiast. De combinatie van honing en cacaoboter ruikt echt heel lekker, het is dezelfde zoet-romige geur als Honey I Washed The Kids. De geur blijft ook heel lang hangen en dat is zeker een pluspunt. Ja, ik ben heel blij met mijn aankoop en ik ga deze schattige bij zeker opnieuw kopen!

lush scrubee review

Lush Scrubee Body Butter kost € 12 per stuk en is te koop bij Lush. De prijs lijkt best duur voor zo’n bijtje, maar Scrubee is zuinig in gebruik, verpakkingsvrij en je kunt hem als scrub én body butter gebruiken!

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. Deze wil ik al zo lang eens uitproberen. Je hebt me overtuigd hoor. volgende keer als ik bij Lush kom ga ik hem kopen.

Reacties zijn gesloten.