WINACTIE: 2 x € 25 shoptegoed bij Smartphoto

Geplaatst door

Vandaag heb ik een superleuke winactie voor jullie. In samenwerking met Smartphoto mag ik 2 lezers gelukkig maken met € 25 shoptegoed! Echter is het niet zomaar een winactie. We willen graag ons steentje bijdragen aan mensen die het moeilijk hebben in deze coronatijd. Doe je met ons mee?

cadeau

Waarom deze winactie?

Nu er weer een nieuwe verstrenging is van de coronamaatregelen, is het opnieuw heel moeilijk voor veel mensen. Daarnaast maken de korte, donkere dagen in het najaar de situatie niet makkelijker. Wellicht ken jij ook iemand die een dipje heeft, zich eenzaam voelt en wat extra steun kan gebruiken. Misschien heb jij een dierbaar persoon uit je vriendenkring of familie die je al lang niet meer hebt gezien en die je graag wilt verrassen. Om deze redenen hebben Smartphoto en ik deze samenwerking opgezet.

We merken dat gepersonaliseerde producten helpen tegen eenzaamheid, om mooie herinneringen te koesteren of een gevoel van dankbaarheid uit te brengen. Hoe leuk is het als je iemand een mooie foto op canvas of foto op hout cadeau kunt doen? Wat denk je van een foto op mok, een foto op kussen of een bloempot met foto? Ook een koekjestrommel met foto (en lekkere Lotuskoekjes), een kaarshouder uit glas of een gepersonaliseerde wijnkist met fles is ontzettend leuk!

Hier vind je alvast een overzicht van nieuwe producten in de webshop. En via deze link vind je een overzicht met originele cadeautjes voor Kerst. Wie je ook wilt verrassen: bij Smartphoto vind je een heleboel leuke cadeautjes die ook nog eens persoonlijk zijn!

Let op: Het is dus geen winactie voor jezelf. Als jij één van de winnaars bent, dan is het de bedoeling dat je met het shoptegoed iets besteld voor iemand anders. Dit mag ook iemand uit je gezin zijn. Mocht je door corona niet bij een persoon langs mogen gaan, dan kan je eenvoudig het afleveradres van de gelukkige ingeven en wordt het cadeau rechtstreeks naar hem of haar verstuurd. 

winactie smartphoto

Hoe maak je kans op € 25 shoptegoed bij Smartphoto?

Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres. We zouden het leuk vinden als je kort vertelt wie je wilt verrassen met een persoonlijk cadeau en/of waarom. Wellicht worden er op die manier mooie verhalen gedeeld, waar anderen dan weer inspiratie of steun kunnen uithalen. Verder mag je Smartphoto volgen op Facebook en/of Instagram. Dit is geen verplichting, maar wordt wel gewaardeerd. Deelnemen kan t.e.m. 6 november. Daarna stuur ik een mailtje naar de winnaars met de code die jullie kunnen gebruiken. 

Woon je in Nederland? Dan mag je ook deelnemen aan deze winactie. Als je wint, dan moet je het product wel op de Belgische website bestellen aangezien de code alleen op deze site werkt. Helemaal niet erg, maar wel handig om te weten!

Ik wens jullie veel succes met deze winactie. Maar ook heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Samen komen we erdoor, zeker met initiatieven zoals deze!

Veel liefs,
Vanessa xxx

16 reacties

 1. Er is zoveel leuks! Ik zou denk ik mijn zoontje willen verrassen met het MyUno spel. Hij wil dit spel graag hebben, en een gepersonaliseerde versie is natuurlijk helemaal leuk!

 2. Ik zou een vriendin verrassen waarvan ik weet dat ze zeer eenzaam is; in het gewone leven en nu met Corona nog meer. Leuke actie!

 3. Ik doe graag mee voor mijn vriendin.
  Samen met haar man werken ze beide in de horeca en dat is nu natuurlijk een drama.
  Ik geef ze graag een opkikkertje.

 4. Graag verras ik mijn beste vriend die ik door corona al lang niet meer heb gezien. Zijn ouders zijn risicopatiënten, waardoor hij alles van contact vermijdt. Begrijpelijk, maar ook zeer jammer want ik mis mijn beste maatje heel erg. Hijzelf baalt hier ook heel erg van. Met een fotoboek kan ik hem weer doen lachen en doen denken aan onze mooie momenten. Heel erg bedankt voor deze leuke winactie!

 5. Leuke actie! Ik zou graag een canvasdoek bestellen van mijn dochter en die aan mijn grootouders geven.

 6. Ik doe graag mee om dochterlief een opkikkertje te geven. Ze werkt als opvoedster in een leefgroep voor mensen met een beperking. Tijdens deze moeilijke tijd doet ze ontzettend haar best om haar gastjes het zo aangenaam mogelijk te maken. (De eerstkomende tijd mogen die niet meer naar huis) Ook vervangt ze regelmatig haar collega’s in het weekend zodat die bij hun kinderen kunnen zijn. Als 25 jarige is ze één van de jongste begeleidsters en ik ben ontzettend trots op haar.

 7. Leuke winactie! Als ik zou mogen winnen wil ik hiermee m’n mama verassen. Ze moet mij en m’n broer al zolang missen aangezien ze risicopatiënt is en op deze manier kan ik ons en de kleinkinderen misschien toch wat dichterbij brengen. Duimen maar!

 8. De 7 kleinkindjes – en ik – willen dit graag winnen voor hun persoonlijke heldin: hun oma.
  Het is altijd leuk om haar eens te verrassen op een onverwachts moment, en om haar zo te bedanken voor alles wat ze al voor hen gedaan heeft! Maar, nu zullen ze élkaar – alwéér – een tijd niet meer kunnen/mogen zien door de huidige corona-toestand. Een groot gemis, zeker voor oma die alleen woont! Zij zal zeker en vast opfleuren als ze binnenkort mooie foto’s van haar kleinkindjes in de bus zou krijgen, dé ideale kans ook om haar eens extra te laten weten hoeveel ze wel betekent voor hen, en dat ze heel veel aan haar denken en super hard (zullen) missen!!

 9. Voor de schoonmama die helaas al eerder wegens oncologische behandeling in een vorm van quarantaine moest en zich nu met de herhaaldelijke lockdowns/maatregelen amper aan één van onze bezoekjes kan opwarmen … een lange-afstands-cadeautje zou zo’n leuke verrassing zijn, fingers crossed!

 10. Ik zou de bon gebruiken om een pakje bij mijn ouders te laten toekomen. We hebben zoals zoveel mensen elkaar al veel minder gezien. Ze zijn allebei risico patienten dus blijven we ver uit elkaar :(.

 11. Ik maak elk jaar een jaarfotoalbum voor de grootouders via Smartphoto. Het shoptegoed zou dus zeker en vast van pas komen hiervoor!

 12. Wat leuk een winactie voor iemand anders! Ik maak graag kans om mijn opa en oma te verrassen.

 13. Voor mijn papa die zich als mantelzorger inzet wat zwaar onderbelicht is in deze crisis en best héél moedige opdracht. Zou zeker een leuk opstekertje zijn voor hem!

 14. Ik doe graag mee voor een heel lieve vriendin die nu door een heel moeilijke periode gaat. Een kaarshouder met foto van haar gezin en een mooie tekst lijken me een heel fijn cadeau voor haar. Het zou een lichtpuntje kunnen zijn in deze donkere periode….

 15. voor oma, een koekjestrommel met daarin door de kleinkinderen zelfgebakken koekjes en op de trommel een foto van de kleinkinderen. Omdat ze alleen woont en door deze hele corona toestand zo vaak eenzaam is. Om haar te tonen dat ze in ons hart zit, ook al kunnen we haar nauwelijks bezoeken.

Reacties zijn gesloten.