WINACTIE | E-kookboek: Met Lynn de Keuken in

Geplaatst door

Bekende foodblogger Lynn van de Vorst (@lynnvandevorst) lanceert haar nieuwe e-kookboek ‘Met Lynn de Keuken in’. Speciaal voor iedereen die op zoek is naar inspiratie voor het avondeten. Zin in iets anders, iets lekkers en iets wat in 25 minuten op tafel staat? Dan zijn de 25 recepten in dit mooi vormgegeven kookboek precies wat je zoekt. Een geweldige aanvulling op je kookrepertoire. Het boek is speciaal ontworpen voor je smartphone. Zo heb je altijd, waar je ook bent, een kookboek bij de hand!

met lynn de keuken in

Met Lynn de Keuken in

Je herkent het vast wel: je staat in de supermarkt en je hebt geen idee wat je moet gaan koken. Dat is precies de reden waarom Lynn dit boek heeft gemaakt. ‘Met Lynn de Keuken in’ geeft je een dosis verrassende recepten waarmee je direct aan de slag kunt.

Lynn neemt je mee, de hele wereld over

In het kookboek vind je een mooie balans in vis, vlees en vega. Sticky Spicy Cauliflower, Zalm Teriyaki, Homemade Nachobowl, Deconstructed Shoarma Salade, Gnocchi met Veggie Pesto en Burrata, Gekarameliseerde Pompoensalade, Ten Minute Tiramisu: Lynn neemt je mee, de hele wereld over.

Bij elk recept staat een overzichtelijke ingrediëntenlijst zodat je precies weet wat je nog moet inslaan. In de keuken loodst Lynn je vervolgens in drie makkelijke stappen door elk recept heen. Zo duidelijk, het lukt altijd. Elk recept bevat een ‘Tip van Lynn’ waarmee ze je helpt om slimmer te koken. Ben je een dagje lui? Geen probleem, elk recept bevat een lazy-optie waardoor je tijd bespaart.

Het kookboek begint met vijf basisregels die op elk recept toepasbaar zijn. Zo is quick, easy & no waste koken een peulenschil. Er staan 20 avondmaaltijden en 5 desserts in het kookboek. Elk recept zet je binnen 25 minuten op tafel.

Lynn van de Vorst: ‘Ik vind het belangrijk om no waste te koken. Mijn recepten zijn een leidraad maar kijk vooral ook wat je zelf in de koelkast hebt staan. Vervang vergelijkbare producten die je al in huis hebt door de producten van het ingrediëntenlijstje. In mijn boek help ik je door middel van de ‘Tip van Lynn’ heel concreet met het koken uit je koelkast. Zo krijg je steeds meer plezier in het maken van de lekkerste variaties.’

Informatie Het e-kookboek ‘Met Lynn de Keuken in’ bestel je op www.lynnvandevorst.nl. Adviesprijs € 9,99.

kookboek met lynn de keuken in

Win 5 x het e-kookboek ‘Met Lynn de Keuken in’

Ben jij benieuwd geworden naar dit superleuke e-kookboek? Dan heb ik heel goed nieuws voor jou: ik mag namelijk 5 lezers blij maken met het e-kookboek! Wat moet je doen om kans te maken? 

Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres (onzichtbaar voor anderen) waarin je duidelijk vertelt dat je deelneemt aan de winactie. De winactie loopt t.e.m. 6 december 2020. Daarna neem ik contact op met de winnaars. Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. Ik wens jullie veel succes!

Veel liefs,
Vanessa xxx

4 reacties

  1. Ik hou van kookboeken, ben nu lekker verschillende soorten aan het sparen voor als ik het huis uit ben of om hier al lekker te experimenteren. Dus ik doe graag mee

  2. Ik ben zelf kok van opleiding en het is ook mijn werk. Is dus heel leuk om af en toe nieuwe gerechtjes te proberen.

  3. Ik doe graag mee met deze winactie. Koken is mijn hobby en ik vind het leuk om nieuwe gerechtjes te proberen!

Reacties zijn gesloten.