Robijn geurstokjes Morgenfris: mijn ervaring

Geplaatst door

Ik ben gek op geurkaarsen en geurstokjes. Deze zorgen voor een heerlijke geur in huis en ze creëren een gezellige sfeer. Bij Kruidvat kocht ik de Robijn geurstokjes Morgenfris. De Robijn wasverzachter Morgenfris ruikt alvast heerlijk en daarom was ik erg benieuwd naar deze geurstokjes. Voor slechts € 5 nam ik ze mee naar huis en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind!

robijn geurstokjes morgenfris

Beschrijving Robijn geurstokjes Morgenfris (45 ml)

“Geluk zit in de kleine dingen. Zoals de heerlijke geur in huis als je net de was hebt gedaan. Met de Robijn geurstokjes kun je altijd genieten van jouw favoriete Robijn geur in huis, zonder een vinger uit te steken naar de wasmand.”

geurstokjes morgenfris robijn

Instructies voor gebruik

Draai de houten dop van de fles en verwijder de veiligheidsplug. Draai de dop terug op de fles. Steek de vijf stokjes in de opening en zorg ervoor dat de stokjes goed uitgespreid zijn. Plaats het product op een stabiel oppervlak om omvallen te voorkomen. Na een dag absorberen de stokjes het parfum en verspreiden ze de geur subtiel in huis.

Contact met de ogen, huid of kleding vermijden. Na gebruik handen wassen. Niet plaatsen op gepolijste, geverfde of plastic oppervlakken. Gemorst parfum kan oppervlakken beschadigen. Mensen die overgevoelig zijn voor parfums, dienen voorzichtig te zijn bij gebruik van dit product. Luchtverfrissers kunnen goede hygiënemaatregelen niet vervangen. Buiten het bereik van kinderen houden. 

robijn geurstokjes

robijn morgenfris geurstokjes

Mijn ervaring

In eerste instantie was ik een beetje teleurgesteld over de grootte van het flesje. De verpakking is namelijk een stuk langer dan het flesje. Echter heeft het anderhalve maand (!) geduurd vooraleer het flesje leeg was. Ik heb er dus langer van kunnen genieten dan verwacht. Al vanaf de eerste dag zorgden de geurstokjes voor een lekkere frisse geur in de woonkamer. De geur ruikt echt naar de Robijn Morgenfris wasverzachter. 

De eerste dagen was de geur intens, daarna moest ik de geurstokjes iedere dag omdraaien. De geur was het sterkste bij het binnenkomen van de kamer en bij het voorbij stappen. De laatste twee weken nam de geur sterk af en moest ik de stokjes meerdere keren per dag omdraaien om er nog iets van te ruiken. Mijn ervaring is dus dat de Robijn Morgenfris geurstokjes ongeveer een maand lekker ruiken. Mocht je de geurstokjes in een kleinere ruimte plaatsen, bijvoorbeeld in het toilet, dan zal de geur langer intens aanwezig zijn en zal je ze minder snel moeten omdraaien. In een grotere ruimte zoals de woonkamer vervliegt de geur sneller.

Voor slechts € 5 ben ik zeker tevreden over de Robijn geurstokjes. Ik heb ze in de aanbieding gekocht, normaal kosten ze het dubbel. De beschikbaarheid is afhankelijk van het Kruidvat filiaal. Je kunt de Robijn Morgenfris geurstokjes ook kopen bij online drogisten en bij Bol.com. Leuk om te weten is dat er ook Robijn geurstokjes Pink Sensation en Robijn geurstokjes Zwitsal verkrijgbaar zijn. 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. oh wauw het klinkt zeker goed, vooral op het toilet zou ik zulke geurstokjes zetten.
    Gisteren heb ik een nieuwe olie voor mijn diffuser gekocht, heerlijk! gek op geurtjes..

Reacties zijn gesloten.