10 x een leuk Kerstcadeau voor haar

Geplaatst door

Binnen een maand is het zover: Kerst! Een periode vol gezelligheid, lekker eten en natuurlijk cadeautjes. Ben jij nog op zoek naar een leuk Kerstcadeau voor haar, bijvoorbeeld voor je vrouw, (beste) vriendin, moeder of zus? Ik heb de leukste Kerstcadeaus voor haar op een rijtje gezet en dat voor ieder budget. Kijk mee!

kerstcadeau voor haar

kerstcadeau voor haar

1. Bosje multikleur droogbloemen – € 15,95

Een mooie bos bloemen, welke vrouw houdt er niet van? Het nadeel aan verse bloemen is dat ze snel stuk gaan en dat is natuurlijk zonde. De perfecte oplossing hiervoor is een bosje droogbloemen zoals je op de collage kunt zien. Je zet de bloemen in een vaas en je hebt er verder geen omkijken meer naar. Hoe leuk is dat? De multikleur droogbloemen hebben prachtige kleuren en ze fleuren je interieur helemaal op. Kortom: een perfect cadeau voor haar!

2. Empress eau de parfum – € 39,95 (50 ml)

Nog een cadeau waar je iedere vrouw blij mee kunt maken is parfum. Kies dit jaar eens niet voor een klassieke geur uit de parfumerie, maar koop eens een Empress eau de parfum. Dit is een unieke geur van de webshop My Jewellery. Het is een heerlijke bloemige en kruidige geur met geurnoten van vetiver, cedar en viooltjes. Een geur om verliefd op te worden! Leuk om te weten: voor de interieurliefhebbers zijn er ook geurstokjes verkrijgbaar in de Empress My Jewellery geur!

3. Velvet scrunchie – € 4,95 (in diverse kleuren verkrijgbaar)

Scrunchies zijn helemaal hot! Het zijn de perfecte haaraccessoires wanneer je je haar vast wilt dragen én ze zijn leuk om te matchen bij je outfit. Velvet scrunchies passen perfect bij het najaar en zijn dus ideaal als Kerst cadeau voor haar (haar) ;-). Kies je favoriete kleur scrunchie of geef ze gewoon allemaal cadeau in een setje!

4. Moeder & dochter armband – € 19,95

Dit is een leuk cadeau voor je moeder! De set bestaat uit twee armbandjes waar een bedeltje aan hangt. De bedels zijn in de vorm van een hartje en passen in elkaar, echt heel mooi! Jij draagt een armbandje en je moeder draagt het andere. Je kunt ze natuurlijk ook beide aan je moeder geven. Hoe dan ook, dit kerstcadeau zal haar sowieso blij maken! Je kunt kiezen uit de kleuren zilver, goud en zilver & goud. Te cute: er bestaat ook een mini set voor moeders en jonge dochtertjes. Het kleine armbandje heeft een diameter van 7 cm en is verstelbaar.

kerstcadeaus

5. Zwarte schoudertas slangenprint brede band – € 29,95

Een vrouw kan geen handtassen genoeg hebben. Waar moeten we anders onze smartphone, lippenbalsem en papieren zakdoekjes in kwijt? Juist! Deze zwarte schoudertas met slangenprint past bij iedere vrouw. Het leren tasje heeft goudkleurige details en een verwisselbaar schouderhengsel. Je sluit de tas met een magnetische sluiting. De tas heeft één binnenvakje met rits en één los binnenvakje. Ruimte genoeg dus om de belangrijkste spullen in op te bergen.

6. Multikleur panterprint agenda 2021 – € 14,95

Voor iedere vrouw die nog graag papieren agenda’s gebruikt (zoals ik): deze kleurrijke panterprint agenda is té leuk! Niet alleen de buitenkant maar ook binnenin. In de webshop van My Jewellery kan je de binnenkant bekijken. De agenda is ideaal om mee te nemen naar school, werk of naar je afspraken. Eén ding is zeker: je zal je afspraken niet snel vergeten met deze leuke agenda!

7. Thermosfles – € 17,95 (verkrijgbaar in roze en zwart)

Een thermosfles kan je het hele jaar door gebruiken. De fles houdt warme dranken extra lang warm en koude dranken extra lang koud. Wat mij betreft is een thermosfles onmisbaar, zeker voor onderweg. De fles heeft een inhoud van 500 ml. Om de thermosfles persoonlijker te maken, kan je er je eigen initialen op laten plaatsen. Superleuk!

kerst cadeau

8. Sister armband los – € 9,95 (verkrijgbaar in goud en zilver)

Ook voor de zussen zijn er mooie armbandjes, waaronder deze gouden of zilveren armbandjes met ‘sister’ op. Leuk voor als je graag één armbandje cadeau wilt doen, maar ze zijn ook leuk om je bracelat party af te maken. Deze zussen armband is ideaal om de band met je zus te vieren en om haar te laten weten hoe belangrijk ze voor je is.

9. Ketting klavertje – € 19,95 (verkrijgbaar in goud en zilver)

Dit kettinkje met een klavertje als bedel is perfect om als cadeautje aan je moeder, zus of vriendin te geven. Een klavertje vier staat voor voorspoed, vertrouwen, liefde en geluk. Eigenlijk alles wat we in deze (corona)tijd kunnen gebruiken. Vanwege zijn mooie betekenis is dit een heel bijzonder cadeau voor haar.

10. Bloemenprint home deken – € 39,95

Niets is heerlijker dan ‘s avonds in de zetel te ploffen onder een warm dekentje. Met het bloemenprint home deken maak je dit moment nog veel leuker! Het polyester deken is 190 cm lang en 145 cm breed. Je kunt het dus ook perfect op je bed leggen. Trek je favoriete home outfit aan en relaxen maar!

Zo, dit zijn tien leuke Kerstcadeaus voor haar. Je kunt deze cadeaus voor vrouwen vinden bij My Jewellery. Deze webshop inspireert dagelijks honderdduizenden vrouwen met mooie sieraden, kleding en accessoires. Neem zeker eens een kijkje!

Veel liefs,
Vanessa xxx