Dit zijn de mooiste schoenentrends winter 2020

Geplaatst door

Ben jij een echte shoe lover? Dan word je waarschijnlijk heel blij van de schoenentrends winter 2020! Sommige trends herken je wellicht van afgelopen zomer. Maar er zijn ook verrassend nieuwe schoenentrends die bovendien makkelijk te dragen zijn. Hoge laarzen, enkellaarsjes met punt, chunky boots, retro sneakers… Het belooft een spannend seizoen te worden! Kijk je mee naar de winter schoenentrends 2020?

schoenentrends winter 2020

1. Schoenentrends winter 2020: enkellaarsjes met punt

Nog niet zo lang geleden moesten de neuzen van onze schoenen het liefst vierkant zijn. Komende winter zijn het vooral spitse neuzen die we voorbij zien komen. Vooral enkellaarsjes, met of zonder hak, zijn helemaal volgens de laatste wintertrends als ze een puntige neus hebben. 

2. Hoge laarzen

Deze winter zet de hoge laarzen trend zich verder. Combineer je mooiste jurken, rokken en broeken dit najaar met een paar hoge laarzen. Op en top vrouwelijk!

3. Croco enkellaarsjes

In 2020 staat minimalisme voorop. Investeer daarom in een paar tijdloze enkellaarsjes die je bij iedere outfit kunt combineren, zoals deze gabor schoenen. Kies voor enkellaarsjes in een neutrale kleur zoals beige, bruin of zwart. Als je ook nog voor een croco structuur gaat, dan ben je helemaal mee met de laatste wintertrends!

4. Retro sneakers

Sneakerliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de retro sneakers die deze winter een grote comeback zullen maken. Merken als Converse, Reebok en Nike brengen de ene lancering na de andere op de markt met een knipoog naar het verleden. Als we naar de schoenen 2020 kijken, zien we minimalistische canvas sneakers tot aan dikke zolen en opvallende kleuren. Met retro sneakers kom je trendy de winter door!

chelsea boots

5. Chunky boots

De chunky boots, ook wel combat boots genoemd, hebben de zomer overleefd en blijven ook komende winter hot. Dr. Martens heeft ze ieder jaar in zijn collectie, maar er zijn nog veel andere merken die deze trend volgen. Het combineren van deze boots is makkelijk want ze passen vrijwel bij iedere outfit. Hou je van een stoere look? Combineer de chunky boots dan met een jeans of leren broek. Wil je een spannend contrast creëren? Draag de boots dan onder een jurk. 

6. Chelsea boots

Chelsea boots zijn enorm veelzijdig en passen bij iedere kledingstijl. Met een spitse neus en hak zijn ze klassiek en verfijnd. Met een ronde neus en grove zool juist stoer. Voor welke chelsea boots je ook kiest, je scoort er aankomende winter sowieso punten mee!

7. Mannenschoenen

Of het eigenlijk wel mannenschoenen zijn als ze gedragen worden door vrouwen? Wellicht niet. Met mannenschoenen worden schoenen bedoeld die normaal door mannen gedragen worden. Oxfords en loafers zijn hier mooie voorbeelden van. Het fijne van deze schoenen is dat ze heerlijk zitten. En ook deze schoenen kan je makkelijk combineren: van jeans tot jurk en van pak tot rok. Daar houden we van!

mannenschoenen

Welke schoenentrends spreken jou het meeste aan?

Veel liefs,
Vanessa xxx