Nieuw van Therme: Mystic Rose

Geplaatst door

Ik ontving net een leuk persbericht in mijn mailbox dat ik graag met jullie wil delen! Therme introduceert Mystic Rose: een nieuwe geurlijn, geïnspireerd op de geur en symboliek van de roos. De intense geuren van roos, zoete lychee en verleidelijke cacao nodigen je uit om een wellness-moment voor jezelf te nemen. De lijn bestaat uit een Shower Gel, Foaming Shower Gel, Perfume Body Lotion, Body Butter en Eau de Parfum en is vanaf 26 oktober 2020 verkrijgbaar bij de meeste (online) drogisterijen. 

mystic rose therme

Therme Mystic Rose: Krachtig en mysterieus 

De roos is een bekend symbool voor vrouwelijkheid: krachtig, mysterieus en sensueel. Versterk je innerlijke schoonheid en geef lichaam en geest een boost van zelfvertrouwen, door het gebruik van de luxe verzorgingsproducten uit de Mystic Rose collectie van Therme

Laat je verleiden tot een moment een moment voor jezelf en ontspan met de heerlijke eau de parfum en douche- en huidverzorgingsproducten van deze nieuwe Mystic Rose geurlijn. Geniet van de rijke intense geur van roos, gecombineerd met tonen van zoete lychee en verleidelijke cacao. Door de longlasting fine fragrance geniet je van een extra lange geurbeleving op de huid én in je badkamer. 

therme mystic rose

Therme Mystic Rose verzorgingslijn 

Voor onder de douche is er de verzorgende Mystic Rose Shower Gel, die zorgt voor een weldadig geurende en schone huid. De Mystic Rose Foaming Shower Gel transformeert van een gel tot een weldadig schuim als deze over de natte huid wordt gewreven en zorgt voor het ultieme luxe gevoel. De Mystic Rose Shower Scrub – met 100% natuurlijke scrubdeeltjes – zorgt voor een zachte en gezonde huid. 

Voor de verzorging van de huid is er de rijkgeurende Mystic Rose Perfume Body Lotion, die daarnaast de huid hydrateert en voedt, snel intrekt en niet plakt. Voor extra intensieve verzorging is er Mystic Rose Body Butter. Deze rijkverzorgende crème is de ultieme verzorging voor de (zeer) droge huid. Met het Mystic Rose Eau de Parfum geniet je nog langer van de intense geur van de Mystic Rose collectie. 

De body lotion, shower scrub en shower gel zijn verpakt in bioplastic tubes, gemaakt uit suikerriet, die 100% recyclebaar zijn. 

Luxe verzorging voor een betaalbare prijs 

De consumentenadviesprijs voor de producten van Therme Mystic Rose ligt tussen de € 5,49 en € 14,99. Therme Mystic Rose is onder meer verkrijgbaar bij Bol.com, Kruidvat, Etos, DA, Plein.nl en de zelfstandige drogisterij. 

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Therme Natural Beauty (100% Natuurlijk)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *