Favoriet: Sanex Dermo Kids (douche & bad)

Geplaatst door

Een tijdje geleden heeft mijn mama een fles Sanex Dermo Kids gekocht voor Lara. Dit is een badschuim, douchegel en shampoo in één. Sanex Dermo Kids is speciaal ontwikkeld voor kinderen en zorgt voor een gezonde, gehydrateerde en zachte huid. Inmiddels zijn we aan de tweede fles bezig dus ik kan wel zeggen dat het een favoriet is. Een favoriet die ik graag wil delen met jullie!

sanex dermo kids

Beschrijving Sanex Dermo Kids

Deze douche- en badcrème is speciaal ontwikkeld voor kinderen en getest onder pediatrisch toezicht. De formule, verrijkt met hydratanten van natuurlijke oorsprong, reinigt in alle zachtheid de delicate huid van je kind zonder deze uit te drogen.

Het behoud van een gezonde pH is essentieel voor de huid. De formule van het gamma Sanex Dermo werkt actief met de natuurlijke mechanismen van de huid om de natuurlijke pH ervan te helpen herstellen. Voor een gezonde, gehydrateerde en zachte huid.

Ingrediëntenlijst

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Coco-Glucoside, Parfum, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lactate, Lactic Acid, Styrene/Acrylates Copolymer, Sodium Benzoate, Polyquaternium-7, Caprlyl Glycol, Propylene Glycol, Benzoic Acid, Zinc Sulfate, Prunus Persica Extract.

sanex dermo kids lichaam & haar

Mijn ervaring

De titel van dit artikel verklapt het al: Sanex Dermo Kids is hier favoriet! Je kunt dit product gebruiken als badschuim, douchegel én shampoo. Superhandig! De geur van perzik is heerlijk en blijft na het badderen nog een tijdje subtiel hangen. Lara’s huid voelt zacht en gehydrateerd aan. Het is niet nodig om nog een bodylotion te smeren en dat is natuurlijk mooi meegenomen met de koude winter in het vooruitzicht. Ook als badschuim is dit product een aanrader. Een klein dopje is reeds voldoende om een rijkelijk schuim te krijgen. Het schuim blijft ook lang aanwezig in bad. Alleen maar pluspunten dus!

sanex dermo

Wij zijn inmiddels aan de tweede fles Sanex Dermo bezig en in de toekomst zullen er nog meer flessen gekocht worden. Ben jij ook benieuwd geworden naar dit product? Je kunt Sanex Dermo Kids kopen bij de drogist. Voor € 4,99 krijg je een grote fles van 500 ml. Het lijkt misschien een beetje duur, maar je hebt er niet veel van nodig dus je kunt er een tijdje mee doen!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Dit is ook een aanrader: NIVEA Kids 2-in-1 Shower & Shampoo