Flamingo’s in je interieur (o.a. flamingo behang)

Geplaatst door

Hij is al jaren ontzettend populair in het interieur: de flamingo. Ik zie deze trend ook nog wel een tijdje blijven want zo’n grote roze vriend fleurt je interieur helemaal op! Flamingo’s zijn bijzondere dieren, ze zien er elegant en tegelijk vrolijk uit. Dit maakt dat flamingo’s leuk zijn voor in de kinderkamer, maar ook zeker in de woon- en slaapkamer. Met deze roze vogel kan je eindeloos variëren in je interieur. Wat denk je bijvoorbeeld van flamingo behang, een flamingo poster of een neon flamingo? Met een flamingo haal je sowieso een eyecatcher in huis. Kijk mee en laat je inspireren!

flamingo's in je interieur

Flamingo’s in je interieur: flamingo behang

Flamingo behang is op dit moment ontzettend populair. Het is de ideale manier om de flamingo’s in je interieur te laten opvallen. De muur is immers het eerste wat in het oog springt als je een kamer binnenkomt. Bij Coloredwalls vind je prachtig flamingo behang: flamingo’s staand in het water of op het gras, de ene keer duidelijk aanwezig en de andere keer eerder subtiel. De flamingo’s zijn in het wit en roze geportretteerd, elke keer op een andere kleur achtergrond. Hierdoor is er altijd een kleurencombinatie die jij mooi vindt. Hieronder zie je een paar voorbeelden!

arte behang flamingo

Arte flamingo behang

Het Arte flamingo behang ziet er heel chic en luxueus uit. In combinatie met de gouden woonaccessoires komt dit luxe behang prachtig tot zijn recht. Het is een drukke, opvallende print en daar moet je natuurlijk wel van houden. De flamingo’s in je interieur vormen op deze manier een echte blikvanger. Hier vind je nog meer goud behang!

flamingo behang cole & son

Cole & Son flamingo behang

Zoals je ziet, kan je flamingo behang zelfs in de badkamer op de muur hangen. Dit Cole & Son flamingo behang is rustiger dan het Arte behang maar is nog steeds duidelijk aanwezig. De kleurencombinatie blauw en roze is ook perfect voor in de kinderkamer of slaapkamer. Het is een prachtig behang om helemaal bij weg te dromen!

cole & son flamingo behang

Cole & Son flamingo behang

Ook dit flamingo behang is van Cole & Son, weliswaar een stuk rustiger en subtieler dan voorgaand voorbeeld. Vanwege het lieflijke roze zie ik dit behang vooral in de meisjeskamer voorbijkomen, maar uiteraard kan je het ook in andere ruimtes op de muur hangen. Waar maakt niet uit, als jij er maar blij van wordt!

Handig om te weten: met het flamingo vliesbehang is een behangtafel niet nodig. In plaats van het behang in te smeren met lijm, hoef je alleen maar de muur in te smeren. Vervolgens plak je het behang er eenvoudig tegengaan. Dit scheelt je een heleboel werk! Ben je na een tijdje weer toe aan nieuw behang? Dan is het behang ook weer makkelijk te verwijderen.

Flamingo posters

Vind je flamingo behang toch iets te opvallend? Dan zijn flamingo posters misschien wel iets voor jou! Een flamingo poster is leuk voor in de baby- en kinderkamer, zoals je op onderstaand voorbeeld kunt zien. Maar ook in de woon- en slaapkamer zijn flamingo posters heel tof! Afhankelijk van de kleur en de grootte van de poster laat je de flamingo’s in je interieur meer of minder opvallen.

flamingo poster

Neon flamingo lamp

Dit is ook erg leuk: de flamingo combineren met de neon trend waardoor je een neon flamingo lamp krijgt. Ideaal om die oldskool jaren ’80 look in je interieur te creëren. Het is natuurlijk wel een must dat je voor een knalroze lamp gaat, anders telt het niet!

neon flamingo

Flamingo woonaccessoires

Tenslotte kan je flamingo’s in je interieur subtiel terug laten komen met flamingo woonaccessoires. Enkele voorbeelden zijn: flamingo beddengoed, een flamingo kussen, flamingo mokken of gewoon een flamingo beeldje. Deze items zijn ideaal voor als je flamingo fotobehang, flamingo posters en een flamingo neon lamp te opvallend vindt en die roze vogel toch graag in huis wilt hebben!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.