Geef je badkamer een luxe uitstraling met deze 5 tips

Geplaatst door

Geef je badkamer een luxe uitstraling – De badkamer is dé plek om te ontspannen op een drukke dag. Zo kan je je dag beginnen met een verkwikkende douche of ’s avonds genieten van een warm bad. Niets is fijner dan je even afsluiten van je omgeving en heerlijk te relaxen. Maar hoe zorg je voor zo’n relaxte en luxe sfeer in je badkamer? Dat lees je in dit artikel! 

geef je badkamer een luxe uitstraling

1. Geef je badkamer een luxe uitstraling met een vrijstaand bad

Is jouw badkamer groot genoeg voor een ligbad? Geef je badkamer een luxe uitstraling met een vrijstaand bad. Of je nu voor een strak exemplaar gaat of een chic bad met sierpoten, een vrijstaand bad is de blikvanger van jouw badkamer! Helaas is er niet in iedere badkamer ruimte voor een vrijstaand bad. Gelukkig kan je ook zonder een bad een luxe sfeer creëren. Scrol maar verder!

2. Een luxe badkamer met een inloopdouche

In een luxe badkamer draait alles om comfort en uitstraling, en laat dat net twee dingen zijn die een inloopdouche biedt. Een inloopdouche is praktisch én ziet er heel mooi uit! Daarnaast heb je geen onhandig opstapje van een douchecabine. Ga voor een mooie glazen spatwand of zorg voor mooie tegels aan de muur om je badkamer een luxe uitstraling te geven. 

luxe badkamer

3. Designradiator

Een radiator is eigenlijk onmisbaar in de badkamer. Het zorgt voor een aangename warme ruimte en je kunt er je handdoeken mee opwarmen. Dit is vooral heerlijk in het koude najaar! Om de luxe sfeer vast te houden, kan je het beste kiezen voor design radiatoren. Deze radiatoren zien er niet alleen chic uit, ze hebben ook allerlei functies die een standaard radiator niet heeft. Aangezien ze in verschillende maten en modellen verkrijgbaar zijn, vind je sowieso een design radiator die bij de rest van het interieur past.

4. Genoeg opbergruimte

Om je badkamer een luxe uitstraling te geven is het belangrijk dat je voldoende opbergruimte hebt. Je wilt immers voorkomen dat je badkamer rommelig oogt. Ga voor mooie, simpele ladekasten voor je handdoeken en washandjes. Voorzie ook genoeg mandjes om je producten in te bewaren. Dit ziet er een stuk netter uit dan wanneer je alle producten los op de badrand plaatst. 

5. Mooie badkamer accessoires

Tenslotte mogen mooie badkamer accessoires niet ontbreken in een luxe badkamer. Vaak zijn het de kleine details die het verschil maken! Koop bijvoorbeeld mooie zeeppompjes, een prachtige spiegel en zet geurkaarsen en planten neer. Staat er een wasmand in de badkamer? Kies dan voor een exemplaar dat luxe uitstraalt. Vergeet ook zeker de sfeervolle verlichting niet, hiermee maak je je luxe badkamer helemaal af!

Veel liefs,
Vanessa xxx