Review: Rituals The Ritual of Namasté Hydrating Sheet Mask

Geplaatst door

Rituals is één van mijn favoriete beautymerken én ik ben gek op sheet masks. Meer woorden zijn er niet nodig om te vertellen dat ik heel benieuwd was naar dit Rituals The Ritual of Namasté Hydrating Sheet Mask! Het Rituals sheetmasker is doordrenkt met een hydraterend serum op basis van hyaluronzuur en aloë vera waardoor je droge huid intensief wordt gehydrateerd en verzorgd. Ik heb het Rituals sheet mask met veel plezier getest en vandaag vertel ik jullie wat ik ervan vind!

ritual of namasté hydrating sheet mask

Rituals The Ritual of Namasté Hydrating Sheet Mask – € 9,90

“Het Hydrating Bio Cellulose sheetmasker van The Ritual of Namasté is doordrenkt met een hydraterend serum op basis van hyaluronzuur en aloë vera. Dit verzacht en hydrateert de huid intensief. Het vochtinbrengende complex vult de droge huid aan in een enkele toepassing en bevordert het natuurlijke herstelproces van de huid. Het masker sluit goed aan op je gezicht, waardoor de bevorderlijke plantaardige ingrediënten de huid nog beter hydrateren. Je huid wordt intensief gehydrateerd en verzacht, en je stralende teint wordt hersteld. Geschikt voor alle huidtypen.”

rituals the ritual of namasté hydrating sheet mask

De ingrediënten

Aqua/Water, Propanediol, Pentylene Glycol, Coco-Caprylate/Caprate, Polyglyceryl-10 Isostearate, Bentonite, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Citric Acid, Saccharide Isomerate, Parfum/Fragrance, Rosa Damascena Flower Water, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Nelumbo Nucifera Leaf Cell Extract, Sodium Hyaluronate, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Water, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Linalool, Aloe Barbadensis Leaf

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur heeft excellente en langdurig werkende hydraterende eigenschappen die de natuurlijke vochtbalans van de huid herstellen en helpen beschermen.

Heilige Lotus

Heilige lotus is het symbool van zuiverheid, schoonheid en wijsheid, en staat bekend om de verzachtende en verzorgende eigenschappen.

rituals hydrating sheet mask

Hoe Rituals Hydrating Sheet Mask gebruiken?

Haal het masker uit de verpakking, vouw het voorzichtig open en verwijder de twee beschermende vellen. Breng het masker aan op een gereinigd en droog gezicht. Veeg het met je vingers vlak op de huid. Ontspan je gedurende 15-20 minuten en verwijder het masker.

Mijn ervaring

Ik ben heel enthousiast over het Rituals Hydrating Sheet Mask! Het masker is heel goed doordrenkt met serum en dat voelt heerlijk aan op mijn huid. Ik voel meteen dat het masker een hydraterende en verzorgende werking heeft. Voordat ik het weet, zijn de 20 minuten voorbij en moet ik het masker verwijderen. Mijn droge huid heeft het serum goed opgenomen want er blijven vrijwel geen restjes meer over om in te masseren. Daarna voelt mijn huid heerlijk zacht en verzorgd aan, en dat zelfs uren na gebruik. Ook heeft mijn huid een mooie glow gekregen. Rituals maakt z’n beloftes helemaal waar!

De geur van het masker is lekker en doet me denken aan NIVEA: een zacht bloemige en natuurlijke geur. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik een beetje teleurgesteld was. Ik had eigenlijk een typische Rituals geur verwacht. Door de geur had ik het idee dat ik een NIVEA masker aan het testen was en daardoor miste ik een beetje de Rituals beleving. Echter begrijp ik goed waarom Rituals een neutrale geur gebruikt als masker, vrijwel iedereen zal deze geur lekker vinden. 

Het masker kost € 9,90, wat niet goedkoop is, maar ik merk wel duidelijk verschil met de goedkopere maskertjes. Het Rituals sheetmasker bevat echt veel serum. Rituals is hier zeker niet zuinig op geweest dus ik begrijp de prijs wel. Ik zou dit masker niet iedere week gebruiken vanwege de prijs, maar het is wel ideaal om je droge huid af en toe een opkikker te geven. Een dikke aanrader!

ritual of namaste hydrating sheet mask

Rituals The Ritual of Namasté Hydrating Sheet Mask is voor € 9,90 te koop in de Rituals winkels en de Rituals webshop. 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Dit masker is ook een aanrader: Rituals The Ritual of Namasté Purifying Charcoal Wonder Mask