Make-up favorieten van dit moment

Geplaatst door

De voorbije weken heb ik nauwelijks make-up gedragen. Het was zo ontzettend warm dat de make-up van mijn gezicht smolt. Op zo’n momenten ga ik toch liever make-uploos door het leven! Gelukkig is de temperatuur intussen een stuk menselijker geworden, waardoor ik opnieuw make-up kan dragen en er weer van kan genieten. De afgelopen tijd heb ik veel nieuwe make-up ontdekt en die wil ik graag aan je laten zien. Kijk je mee naar mijn make-up favorieten van dit moment?

make-up favorieten

Urban Decay Naked Cherry oogschaduw palette 

Laat ik beginnen met mijn grootste pareltje: de nieuwe Urban Decay Naked Cherry oogschaduw palette! Toen ik deze palette zag, was ik op slag verliefd. Niet alleen op de mooie verpakking, maar ook op de prachtige oogschaduw kleuren. Urban Decay Naked Cherry eyeshadow palette heeft een sexy vibe en 12 tinten waarmee je zowel alledaagse als spannende avondlooks kunt maken. De kleuren variëren van zacht, mat tot metallics, glanzend roségoud en de meest intense zwarte bes.

De oogschaduw heeft een zachte structuur en intense kleur. De kleuren blijven goed zitten en vervagen nauwelijks, zeker in combinatie met een goede setting spray (mijn volgende favoriet). Wat ik ook leuk en handig vind is dat er een spiegel en dubbelzijde kwast in de palette zit. Dat maakt deze oogschaduw palette helemaal compleet! Naked Cherry heeft één minpuntje: de oogschaduw is een beetje korrelig als ik de kwast erin beweeg. Op mijn gezicht heb ik hier gelukkig geen last van. 

Het is de eerste keer dat ik zo’n dure oogschaduw palette heb gekocht (€ 54,90). Voorheen gebruikte ik altijd goedkope palettes omdat ik het geld er niet aan wou geven. Die mening moet ik nu helemaal herzien want de Urban Decay Naked Cherry oogschaduw palette is kwalitatief echt tien keer beter dan de palettes die ik voordien gebruikte. Naked Cherry is het geld dus zeker waard!

urban decay naked cherry oogschaduw palette

Urban Decay All Nighter Long Lasting Makeup Setting Spray

Toen ik de Urban Decay Naked Cherry eyeshadow palette bestelde bij ICI Paris XL, kreeg ik er een gratis testertje bij: Urban Decay All Nighter Long Lasting Makeup Setting Spray. Ook deze makeup setting spray is niet goedkoop (€ 27,90 voor 118 ml) en zou ik dus niet zo snel gekocht hebben. Maar jongens, deze spray is echt geweldig! Ik heb al verschillende settings sprays gehad en deze springt er met kop en schouders bovenuit! 

Urban Decay All Nighter zorgt ervoor dat je make-up er de hele dag uitziet alsof het net is aangebracht. De make-up vervaagt niet en gaat niet in de fijne lijntjes zitten. De sprays bevatten de geavanceerde Temperature Control Technology, een technologie die de temperatuur van het huidoppervlak verlaagt en make-up op zijn plek houdt. Als ik ’s avonds in de spiegel kijk, ben ik telkens verwonderd van hoe goed mijn make-up er nog uitziet. Zodra dit testertje op is, koop ik All Nighter sowieso opnieuw!

urban decay all nighter long lasting makeup setting spray

Maybelline New York Instant Anti-Age Eraser 00 Ivory Concealer

Ik heb altijd donkere kringen onder mijn ogen dus een goede concealer is onmisbaar voor mij. Sinds kort gebruik ik de Maybelline Instant Anti-Age Eraser en die bevalt mij heel goed! Het is een zachte, crèmige textuur die door het sponsje gemakkelijk is om aan te brengen. De concealer bevat gojibesextract voor hydratatie en haloxyl wat donkere kringen onder je ogen neutraliseert. Het is niet dat deze concealer mijn donkere kringen 100% camoufleert, dat kan volgens mij geen enkele concealer. Maar het is wel de beste  concealer die ik tot nu heb gebruikt en dat zegt genoeg. Wat ik ook zeker een pluspunt vind is dat er veel kleuren verkrijgbaar zijn, zelfs voor de heel lichte huid zoals de mijne. 

maybelline instant anti-age eraser 00 ivory concealer

L’Oréal Paris Paradise Extatic Black Mascara

Zoek je een mascara die je wimpers een mooi volume én een mooie lengte geeft? Dan moet je deze L’Oréal Paris Paradise Extatic Black mascara eens proberen. Ik heb van nature korte, niet opvallende wimpers en deze mascara maakt echt een verschil voor mij. De mascara zorgt voor een mooie, open blik. Hij maakt mijn wimpers mooi zwart en separeert ze goed. Mijn wimpers plakken niet aan elkaar en ik heb ook geen last van klontertjes. Kortom: het is mijn favoriete mascara van dit moment!

l'oréal paris paradise extatic black mascara

Cien Nagellak Welcome To The Jungle 

Deze Cien nagellakjes ‘Welcome to the jungle’ zijn summer limited edition en dus tijdelijk verkrijgbaar. Ik heb vier lakjes gekocht maar er zijn nog meer kleurtjes te koop. Op de foto zie je van links naar rechts: 08 mint, 06 denim, 11 sweet pink en 07 laguna. De lakjes blijven ongeveer een week mooi zitten en dat is niet verkeerd voor € 1,99 per potje. Denim en sweet pink hebben genoeg met één laagje, de andere lakjes zijn het mooist met twee laagjes. Ik ben heel blij met deze mooie, vrolijke kleurtjes en ik draag al een hele zomer niets anders op mijn teennagels!

cien nagellak welcome to the jungle

Wat zijn jouw make-up favorieten?

Veel liefs,
Vanessa xxx