Hebben: zwart-witte woonaccessoires van Vipp Design

Geplaatst door

Steeds vaker kiezen mensen voor een zwart-wit interieur. Deze keuze is niet zo raar want zwart en wit zijn elementaire kleuren die elkaar mooi aanvullen. Het zijn twee tegenpolen waarin het stoere van het zwart in combinatie met het lichte wit zorgt voor een contrasterend effect. Door de combinatie van deze elementaire kleuren krijgt je interieur een stoere uitstraling en laat het een ruimte groter lijken. Bovendien krijgen de pronkstukken in je interieur de kans om te schitteren en vormen ze prachtige eyecatchers. Redenen genoeg dus om voor een zwart-wit interieur te kiezen! In dit artikel laat ik een aantal zwart-witte woonaccessoires zien waarmee je je interieur kunt pimpen. Deze accessoires zijn van Vipp Design, een prachtig Deens designmerk. Kijk mee en laat je inspireren!

zwart wit interieur

Vipp hanglamp

Hou jij van design verlichting? Dan moet je zeker eens kijken naar de Vipp lampen. Er zitten echt prachtige exemplaren tussen, waaronder de Vipp hanglamp. Deze moderne lamp heeft een archetypische kap met kleine gaatjes. De kap is gemaakt van gepoedercoat aluminium en hangt aan twee dunne, bijna onzichtbare, metalen lijnen waarlangs de textiele stroomdraad speels omhoog kruipt. Het licht schijnt warm en indirect door een glazen diffuser, die met kleine roestvrijstalen moertjes aan de kap is bevestigd. De Vipp hanglamp is op verschillende plaatsen in huis te bevestigen, bijvoorbeeld boven de eettafel, boven het keukeneiland of boven je bureau. De hanglamp is in twee afmetingen verkrijgbaar, een kleine en grote variant, waardoor ze sowieso ergens in je interieur past.

vipp hanglamp

Vipp wasmand

Heb jij ook zo’n saaie wasmand in de badkamer staan en wil je graag een nieuwe wasmand kopen? Kijk dan eens naar deze prachtige Vipp wasmand. Door het tijdloos design past deze wasmand in iedere badkamer, al komt hij het mooiste tot zijn recht in een moderne badkamer. De eenvoudige cilindervorm, neutrale kleuren en hoogwaardige materialen maken van deze wasmand dé eyecatcher in je badkamer!

De wasmand ziet er niet alleen mooi uit, ze is ook erg praktisch. De binnenvoering is namelijk voorzien van twee vakken waarmee de vuile was gemakkelijk gescheiden kan worden. En de nylon waszak? Die kan gewoon in de wasmachine gewassen worden! Het roestvrijstalen deksel heeft 1820 geperforeerde gaatjes die zorgen voor een goede luchtcirculatie. Dit draagt ook bij aan de bijzondere uitstraling. Een laatste voordeel aan deze wasmand is dat hij wieltjes heeft waarmee je hem gemakkelijk kunt verplaatsen, bijvoorbeeld van de slaapkamer naar de badkamer. Kortom: de was doen wordt een stuk leuker met deze Vipp wasmand! De wasmand is verkrijgbaar in wit en zwart. 

vipp wasmand

Vipp waterkoker

Drink je graag thee? Dan is een waterkoker onmisbaar in jouw keuken. De Vipp waterkoker is een elektrische waterkoker die precies doet wat hij moet doen, maar dan wel op een duurzame en stijlvolle manier. De waterkoker heeft een stevige dubbele body van staal. Dit zorgt voor optimale isolatie en een hittebestendig oppervlak. Hierdoor blijft het water lang heet en wordt de buitenkant niet te warm. De draaivoet en het rubberen handvat worden niet warm waardoor de waterkoker gemakkelijk te bedienen is.  De zacht afgeronde body is voorzien van een zwarte poedercoating. Andere onderdelen van de waterkoker, zoals de deksel en afneembare dop, zijn van roestvaststaal. De elektriciteitskabel van 70 centimeter lang is omhuld met zwart textiel. De waterkoker heeft een inhoud van één liter. 

vipp waterkoker

Vipp peper-en-zoutstel

Vrijwel iedereen heeft een peper-en-zoutstel in de keuken staan, maar vaak hebben deze potjes een saai uiterlijk. Dat is met dit Vipp peper-en-zoutstel wel anders! Met dit mooie, functionele ontwerp toont Vipp dat een alledaags product voor in de keuken ook duurzaam en stijlvol kan zijn. Bij dit ontwerp is werkelijk aan alles gedacht. Zelfs het geluid dat de molens maken wanneer eraan gedraaid wordt is tot in de puntjes geperfectioneerd. De vormgeving past uitstekend in de huisstijl van Vipp: een body met een zwarte of witte poedercoating  en roestvaststalen draaidoppen. De voet waarin het zout-en-peperstel geplaatst kunnen worden, is voorzien van een uitneembare binnenkant. Hierdoor wordt schoonmaken een stuk makkelijker! 

vipp peper en zoutstel

Vipp pedaalemmer

Iedereen heeft een pedaalemmer nodig in huis. In plaats van dan een lelijke pedaalemmer neer te zetten, kan je net zo goed voor een mooi exemplaar kiezen, toch? Deze Vipp pedaalemmer fleurt je keuken helemaal op! Het is een ontwerp van Holger Nielsen en ziet er ultramodern uit. De pedaalemmer is gemaakt van gepoedercoat en roestvrijstaal. Aan de onderzijde heeft de emmer een rubberen ring, om de vloer te beschermen tegen krassen.

De prullenbak is voorzien van een uitneembare emmer en dat is erg handig bij het leegmaken. Het deksel heeft een luchtdichte sluiting en een dempermechanisme dat zorgt voor een soepele sluiting van de deksel. Kortom: alles wat een luxe design pedaalemmer moet hebben! De Vipp pedaalemmer is verkrijgbaar in wit en zwart. Er zijn verschillende formaten verkrijgbaar.

vipp pedaalemmer

Zo, dit zijn vijf woonaccessoires van Vipp design. Heb je een mooi accessoire gezien of ben je benieuwd naar nog meer design woonaccessoires? Neem dan een kijkje in de webshop van MisterDesign!

Veel liefs,
Vanessa xxx