Ga je trouwen? Dit zijn dé bruidsmode trends 2020

Geplaatst door

Is je partner op één knie gaan zitten, om vervolgens een ring over je vinger te schuiven? Dan is de kans groot dat je al volop op zoek bent naar de jurk van je dromen. Bij een trouwjurk is het belangrijk dat jij je er prachtig en zelfverzekerd in voelt, het is immers jouw dag! Wellicht vind je het leuk om een echt statement te maken en te laten zien dat je ook op je trouwdag bovenop de laatste trends zit. In dat geval ben je hier op de goede plek. In dit artikel zet ik namelijk de bruidsmode trends 2020 op een rijtje!

bruidsmode trends 2020

1. Bruidsmode trends 2020: korte trouwjurken

Een lange jurk is prachtig maar op de dansvloer kan hij ook erg in de weg zitten. Als jij van plan bent om ’s avonds helemaal uit de bol te gaan, dan is een korte trouwjurk perfect. Zoals je op onderstaand voorbeeld kunt zien, doet hij niet onder voor zijn langere zussen. Wat ook leuk meegenomen is: je hoeft je mooie bruidsschoenen niet onder een lange jurk te verstoppen! Heb je genoeg budget? Dan kan je een lange jurk dragen voor de ceremonie en een korte jurk voor de avond. 

korte trouwjurken

2. Trouwjurken met lange mouwen

Ga je trouwen in de herfst of winter? Dan komt een trouwjurk met lange mouwen goed van pas. Bovendien zijn trouwjurken met lange mouwen helemaal trendy. Zo’n trouwjurk straalt immers klasse en stijl uit, perfect voor op jouw trouwdag! Mocht je je te aangekleed voelen met lange mouwen, dan kan een trouwjurk met een mooi (rug)decolleté de uitkomst bieden. Ook een beetje transparantie in de jurk is prachtig én het maakt alles een stukje spannender.

trouwjurk lange mouwen

3. Strapless trouwjurken

Wanneer we kijken naar de bruidsmode trends 2020, dan mag de strapless trouwjurk zeker niet ontbreken in dit rijtje. Dit is de perfecte trouwjurk voor bruidjes die trots zijn op hun schouders en die het niet erg vinden om een sexy jurk te dragen. Lente, zomer, herfst of winter: een strapless trouwjurk kan altijd. Als je het te koud hebt, dan trek je er gewoon een mooi jasje overheen.

strapless trouwjurk

4. Trouwjurken met een mooie taille

Op je trouwdag mag je prachtige vrouwenlichaam gezien worden. En hoe kan dat beter dan met een trouwjurk die je smalle taille benadrukt? Ceintuurtjes in wit, zilver of goud markeren vaak de tailles van trouwjurken. Als je dan ook nog een lange trouwjurk draagt, dan komt je taille heel mooi naar voren!

lange trouwjurken

5. Bohemian trouwjurken

Hou jij ook zo van de bohemian stijl? Dan vind je het wellicht leuk om de boho trend in jouw trouwjurk te laten zien. De romantische boho trouwjurken bestaan uit lichte materialen zodat je heerlijk kunt zwieren op de dansvloer! Combineer je bohemian trouwjurk met een prachtig, losvallend bruidskapsel en bloemen in je haar. Dan ben je helemaal klaar voor je bohemian bruiloft!

bohemian trouwjurk

Zo, dit zijn de bruidsmode trends 2020. Je kunt alle trouwjurken (en nog vele andere) vinden bij The Beautiful Bride Shop. Deze Nederlandse webshop levert gratis vanaf € 25 in België en Nederland. Een pluspunt is dat je 30 dagen bedenktijd hebt. Je kunt de trouwjurken dus in alle rust passen. Is de jurk niet helemaal wat je ervan had verwacht of wil je hem graag ruilen voor een andere maat? Dan kan je hem dus gewoon terugsturen!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.