Review: Cien Brazilian Breeze Body Cream & Shower Foam

Geplaatst door

In deze blogpost ga ik het hebben over de Cien Brazilian Breeze Body Cream & Shower Foam. Deze producten zijn summer limited edition en zitten dus niet in het vaste assortiment van Lidl. De Cien Body Cream & Shower Foam zien er leuk en zomers uit. Ze hebben een geur van exotische vruchten en karameltoffee. Ben je benieuwd wat ik van deze producten vind? Je leest er alles over in mijn review!

cien brazilian breeze

Cien Brazilian Breeze Shower Foam – € 1,99 (200 ml)

Ik ben gek op shower foams! Niets is fijner dan zo’n heerlijk, dik schuim om je mee te wassen. Meestal gebruik ik een Rituals foaming shower gel. Van Cien heb ik nog nooit een doucheschuim geprobeerd. Toen ik de Cien Brazilian Breeze Shower Foam in de rekken zag staan, was ik dan ook heel benieuwd.

Ik heb het Cien doucheschuim inmiddels gebruikt en ik vind het heel fijn! Het schuim is vrij stevig van structuur, maar in contact met water verandert het in een heerlijk, romig schuim. De geur van exotische vruchten en karameltoffee is lekker zomers. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen hier fan van zal zijn. De geur van karameltoffee is vrij sterk aanwezig en daar moet je wel van houden. Ik vind het in ieder geval een lekkere, unieke geur! Na het douchen vliegt de geur snel weg en dat vind ik jammer, maar voor € 1,99 mag je natuurlijk niet te veel verwachten.  

Ingrediënten

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Butane, Cocamidopropyl Betaine, Propane, Parfum, Sodium Chloride, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, Sodium Formate, Citric Acid, Isobutane, Potassium Sorbate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride.

cien brazilian breeze shower foam

cien shower foam

cien doucheschuim

Cien Brazilian Breeze Body Cream – € 3,49 (300 ml)

Na het douchen vind ik het fijn om mijn huid in te smeren met een body crème. De Cien Brazilian Breeze Body Cream bevat onder andere cacoa butter, shea butter, coconut oil en panthenol. Van mij mochten deze ingrediënten wel wat hoger in de ingrediëntenlijst staan. Net als de shower foam ruikt de body cream heerlijk naar exotische vruchten en karameltoffee. Bij de shower foam vliegt de geur snel weg, maar bij de body cream blijft de geur nog uren hangen, heerlijk!

De body cream smeert redelijk goed uit. Je moet wel opletten dat je niet te veel crème in één keer aanbrengt want anders blijft er een witte waas achter. Sowieso heeft de body cream wat tijd nodig om in te trekken. Direct een lange broek aantrekken is dus niet zo handig. Aangezien ik de body cream ’s avonds gebruik en daarna een slaapkleed aantrek, vind ik dit geen probleem. De body crème maakt mijn huid heerlijk zacht!

Ingrediënten

Aqua, Glycine Soja (Soybean) Oil, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Stearate, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Myristyl Myristate, Propylene Glycol. Caprylic/Capric Triglyceride, Phenoxyethanol, Parfum, Sodium Cetearyl Sulfate, Panthenol, Butyrospermum Parkii Butter, Coconut Oil, Stearic Acid, Cocoa Seed Butter, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Sodium Metabisulfite, Tetrasodium EDTA, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate,Coumarin, Linalool, Benzyl Benzoate, Geraniol, Benzyl Salicylate.

cien brazilian breeze body cream
cien body cream

Ik vind deze Cien summer limited edition heel fijn. Van mij zouden de producten gerust in het vaste assortiment mogen. De geur van de shower foam blijft niet lang hangen en de body cream heeft wat tijd nodig om in te trekken, maar voor zo’n goedkope prijsjes mag je niet te veel verwachten. Voor dat geld vind ik ze prima!

De Cien Brazilian Breeze Shower Foam en Body Cream zijn te koop bij Lidl

Veel liefs,
Vanessa xxx

4 reacties

  1. Ik zoek daar al een eeuwigheid naar omdat het zo’n goed produkt is, maar ik vind het nergens!!!!

Reacties zijn gesloten.