Rituals Hammam Fresh Eucalyptus & Rosemary | Douche Foam & Body Lotion

Geplaatst door
Jullie weten inmiddels dat ik helemaal gek ben op het merk Rituals. Vooral hun douche foams vind ik heerlijk. Er is nog maar net eentje op, of ik heb alweer een nieuwe in mijn douche staan. Naast de douche foams vind ik de body creams / lotions ook fantastisch. Na het douchen even smeren en het plaatje is helemaal af! Sinds kort heeft Rituals een nieuwe douche foam en body lotion in het assortiment, namelijk de Hammam Fresh Eucalyptus & Rosemary, en natuurlijk kon ik niet anders dan deze nieuwe producten uit te testen. Hieronder mijn review!
 
 
 

Zowel de douche foam als de body lotion zit in een mooie, aantrekkelijke en turquoise verpakking. De douche foam bevat 200 ml, de body lotion 250 ml. Beide producten bevatten eucalyptus en rozemarijn. Eucalyptus heeft een stimulerende werking op lichaam en geest, rozemarijn is bekend om zijn revitaliserende en hydraterende werking.  

Hammam Delight

 

 

 

 

Zodra ik de douche foam gebruik, dan ruik ik een frisse en sterke eucalyptus geur. De geur doet me meteen denken aan de laatste keer dat ik naar de welness ben geweest en een Turks bad heb genomen. Het is wel even wennen, zeker als je het niet gewend bent om producten met eucalyptus te gebruiken. Tijdens het douchen raak ik steeds meer gewend aan de geur en op het einde van de douchesessie vind ik de geur zelfs heerlijk. Na het douchen ruik ik lekker fris en is de sterke eucalyptus geur grotendeels verdwenen. Het is vooral de frisse geur die achterblijft, fijn! Zoals bij alle douche foams van Rituals, voelt mijn huid lekker zacht aan.

 

Spark of Hammam

Na het douchen is het tijd om body lotion te smeren! Deze werkt zeer praktisch. Even duwen op de witte knop en de lotion komt er vanzelf uit. Het is niet te veel ineens, waardoor dit product erg zuinig werkt. Bij de douche foams ben je tijdens het ‘drukken’ al snel te veel schuim kwijt en dat is hier zeker niet het geval. In tegenstelling tot de douche foam, heeft de body lotion een minder sterke eucalyptus geur, het is eerder subtiel. De body lotion is vrij dun, wrijft makkelijk uit en trekt snel in. Top!

 

 

Ik vind de combinatie van de douche foam en body lotion echt heerlijk. Mijn huid voelt lekker zacht aan en de frisse geur blijft zeer lang hangen. Een aanrader! 
 
De douche foam kost € 8 en de body lotion € 12,50. Sommige mensen vinden dit te duur, andere mensen hebben het er voor over. Ik sluit me volledig aan bij de laatste categorie. Ik vind dat je bij Rituals prima kwaliteit terug krijgt voor je geld. Sinds ik de producten van Rituals heb ontdekt, is douchen gewoon nog zoveel leuker geworden! Na een lange dag kijk ik er echt naar uit om me even op te sluiten in de badkamer en mezelf te verwennen met deze heerlijke producten. Het is pure welness, maar dan in je eigen huis. 

34 reacties

  1. Wat een fijne geur, ik heb de oude Hammam douchefoam net opgemaakt. En de bodylotion heb ik nog staan, was mijn kerstpakket van mijn baas vorig jaar. Nu heb ik een nieuwe geur van Rituals in gebruik: Mandarijn en mint, de rode versie. Erg lekker! Ik hou van Rituals!

  2. Ze lijken me beide wel heel fijn. Ik ben alleen niet zo'n fan van eucalyptus:( Maar als het maar subtiel is dan vind ik het niet zo erg. Ik heb het liefst iets meer zoete geuren haha:)

  3. Ik houd niet zo van de geur van eucalyptus, maar Rituals kennende ga ik dit nog best wel kunnen waarderen 😉

  4. Ik heb nog nooit een product van Rituals geprobeerd maar dit klinkt echt als pure verwennerij 🙂

  5. Wat een lekkere producten! Lijken me zo fijn! <3 De body lotion lijkt me het fijnste! Goede review!

  6. Eucalyptus vind ik meestal wel erg lekker, alleen soms zijn ze te heftig aanwezig en dan kan ik het goed benauwd krijgen ervan…Zoals je beschrijft zou ik mij niet fijn voelen tijdens het douchen, dus zou ik dit denk ik niet snel aanschaffen….jammer! De bodylotion zou dus voor mij veel geschikter kunnen zijn…

  7. Het ziet er fijn uit! Ik word sowieso met de dag meer nieuwsgierig naar de producten van Rituals nadat ik 1x een geurstokje heb geprobeerd…

Reacties zijn gesloten.