Vanish Gold Powergel Vlekverwijderaar: werkt het écht?

Geplaatst door

Iedereen die kinderen in huis heeft, zal het beamen: vlekken in kleding horen erbij. Ook ik maak het meerdere keren per week mee. Gisteren heeft Lara aardbeien gegeten, met als gevolg aardbeivlekken op haar t-shirtje. Uit ervaring weet ik dat aardbeivlekken niet zomaar verdwijnen als ik de kleding in de wasmachine steek. Vaak is er toch echt een voorbehandeling nodig. Een product dat geweldig werkt voor mij, is de Vanish Gold Powergel Vlekverwijderaar Voorbehandeling. Ik ben echt niet altijd voor merken, maar de Vanish vlekverwijderaar is voor mij het geld waard. Ik hoef me nooit nog zorgen te maken over vlekken in kleding en dat vind ik heel fijn. In dit artikel laat ik je zien hoe je de Vanish Gold PowerGel moet gebruiken en wat het resultaat is. Kijk mee!

vanish gold powergel vlekverwijderaar

Beschrijving Vanish Gold Powergel Vlekverwijderaar Voorbehandeling

Vanish Powergel Vlekverwijderaar Voorbehandeling met nieuwe inwrijfdop is de oplossing voor hardnekkige vlekken en zorgt voor resultaat bij het eerste gebruik. Het product werkt in slechts enkele minuten en is tweemaal geconcentreerd. Vanish Powergel is veilig voor wit en gekleurd wasgoed wanneer het product volgens de wasvoorschriften van de fabrikant wordt gebruikt. Niet wrijven in geval van chocoladevlekken. Niet voor gebruik op wol, zijde of leer. Niet voor gebruik op behandelde of gecoate oppervlakken zoals hout en metaal. Niet voor gebruik op kledingstukken die alleen chemisch mogen worden gereinigd. 

Een fles van 200 ml kost 4 à 5 euro, afhankelijk van waar je het koopt. Je kunt de Vanish Powergel kopen in de supermarkt, bij de drogist en bij Bol.com

vanish gold powergel

Hoe moet je de Vanish Powergel gebruiken?

Het gebruik is heel makkelijk. Open de inwrijfdop door zacht te draaien. Knijp in de fles en wrijf met draaiende bewegingen over de vlek. Laat dit vijf minuten inwerken. Was de kleding zoals gewoonlijk, bijvoorbeeld in de wasmachine of met handwas. 

vanish powergel

vanish powergel vlekverwijderaar

vanish vlekverwijderaar

Nadat ik de Vanish Vlekverwijderaar heb aangebracht, laat ik de gel vijf minuten intrekken. Daarna was ik het t-shirtje met de hand en laat ik het buiten drogen. Het resultaat is geweldig want alle aardbeivlekken zijn weg. De Vanish Powergel doet wat hij belooft dus dat is top!

Als jij ook een (klein) kind in huis hebt en moeite hebt met het verwijderen van vlekken uit kleding, dan kan ik de Vanish Gold Powergel Vlekverwijderaar Voorbehandeling zeker aanraden. Oké, je bent er 4 à 5 euro voor kwijt, maar dat is in ieder geval goedkoper dan wanneer je telkens nieuwe kleding moet kopen.

3 reacties

  1. Ik gebruik het zelf ook altijd; vanish voor vlekken. ideaal, vooral met een knoeiende baby in huis 😉

  2. oh wat mega fijn en wat goed dat die zo goed voor vlekken helpt! Zelf gebruik ik altijd producten van ha-ra.. dit is weer biologisch afbreekbaar en de leidingen raken niet verstopt van je wasmachine/vaatwasser

  3. Ik heb vetvlekken van leverpastei in een overhemd behandeld met Vanish Gold Powergel. Het werkt niet of nauwelijks. Ik had één vlek over het hoofd gezien, en daardoor niet behandeld, er was vrijwel geen verschil. Daarna alle vlekken met ossegalzeep voorbehandeld (net als vanish ook een paar minuten laten intrekken) en opnieuw in een handwasje van een paar uur, en wat denk je: helemaal 100% schoon. De Vanish Gold staat nu bij mij in de bak met chemisch afval, klaar om afgevoerd te worden.

Reacties zijn gesloten.