Maak je eigen gepersonaliseerd mondmasker

Geplaatst door

Bij Smartphoto gaan ze de strijd tegen het coronavirus aan! Expers lieten reeds weten dat het niet volstaat om alleen je handen te wassen en afstand te houden. Daarom is een mondmasker vanaf 4 mei verplicht voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Dit op plaatsen waar je niet voldoende afstand kunt houden van elkaar, zoals het openbaar vervoer en op school. Smartphoto heeft goed nieuws: vanaf nu kan je in de webshop een eigen gepersonaliseerd mondmasker maken!

gepersonaliseerde mondmaskers

Gepersonaliseerd mondmasker

Net zoals je al koekjestrommels, mokken, smartphone en tablet hoesjes personaliseerde, kan je nu ook je eigen mondmasker personaliseren. En niet zomaar eentje! Je kunt het masker volledig bedrukken naar eigen wens en je beschermt er zowel jezelf als anderen mee. Als we straks met z’n allen meer en meer mondmaskers moeten dragen, dan kan je er net zo goed eentje dragen die er leuk uitziet en waar je je goed in voelt. Doordat je het masker zelf kunt personaliseren, wordt het meteen een stuk aangenamer om te dragen. 

Comfort mondmaskers van Smartphoto

Voor slechts € 6,25 (verzendkosten niet inbegrepen) krijg je een set van 4 comfort mondmaskers. Een pluspunt is dat de maskers herbruikbaar zijn. Na gebruik kan je ze dus wassen en opnieuw gebruiken. Bij je bestelling ontvang je de gebruiksaanwijzing en wasvoorschriften zodat je dit op de correcte manier doet. De mondmaskers zijn gemaakt van polyester en hebben een verstelbare elastiek voor rond het hoofd. Ze hebben een goede doorademing waardoor het aangenaam is om het masker lange tijd op te houden. De mondmaskers zijn handgemaakt in België. Ze zijn 16,3 cm hoog en 28 cm breed. Let op: de comfortmaskers zijn geen medische maskers. Ze dienen als bescherming voor de mensen in je omgeving en helpen de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 

Steun onderzoek naar Covid 19

Koop je gepersonaliseerde mondmaskers? Dan steun je met de aankoop onderzoek naar Covid 19. Voor elke verkochte set van mondmaskers doneert Smartphoto € 2 aan het onderzoek van de Universiteit Gent. Door zelf een mooi mondmasker te maken, draag je dus ook je steentje bij!

mooie mondmaskers

Naast de gepersonaliseerde mondmaskers heeft Smartphoto nog een heleboel nieuwe producten in hun assortiment. Als je op zoek bent naar een leuk en persoonlijk cadeau, dan raad ik je zeker aan om eens een kijkje te nemen in de webshop!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. Vind ik wel super leuk. Vooral omdat je eigen motiefje der op kan zetten. Ik zelf heb der van mijn werk gekregen, Om uit te wassen en zelf die dat je kan weg gooien. Ik draag ze zelf bij klanten, die voelen hun dan beter op hun gemak.

Reacties zijn gesloten.