Review: Nivea Verfrissende Reinigingsgel

Geplaatst door

Ik ben geen ochtendmens en ik zal het ook nooit worden. Maar met een peuter die rond 6 uur wakker is, heb ik natuurlijk niet veel keuze. Gelukkig zijn er een aantal dingen die helpen om wakker te worden. Een lekkere tas thee bijvoorbeeld, maar ook zeker de Nivea Verfrissende Reinigingsgel. Deze reinigingsgel reinigt, hydrateert en verfrist je huid. Ideaal om je dag mee te beginnen. Lees hier mijn review van de Nivea Verfrissende Reinigingsgel!

nivea verfrissende reinigingsgel

Verpakking Nivea Verfrissende Reinigingsgel

De Nivea Verfrissende Reinigingsgel zit in een doorzichtige blauwe tube en heeft een klikdop. De tube ziet er simpel maar fris uit. Het is in ieder geval duidelijk dat het om een verfrissend product gaat. Op de verpakking vind je alle nodige informatie: de beschrijving, ingrediënten en het gebruiksadvies. De Nivea reinigingsgel bevat 150 ml en kost € 4,99.

Beschrijving van Nivea

Nivea Essentials Verfrissende Reinigingsgel is speciaal ontwikkeld voor de normale tot gemengde huid. De formule is verrijkt met vitamine E en Hydra IQ. Het reinigt grondig zonder de huideigen vochtbalans te verstoren. De gel verkwikt de huid dankzij de verfrissende formule. Het resultaat is een frisse, gezond en mooi uitziende huid. De huidvriendelijkheid is dermatologisch goedgekeurd.

Ingrediënten

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Myreth Sulfate, Sodium Acrylates Copolymer, Glycerin, Glyceryl Glucoside, Tocopheryl Acetate, Nelumbium Speciosum Flower Extract, Panthenol, Lauryl Glucoside, Sodium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Polyquaternium-0, Benzophenone-4, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum, CI 42090, CI 6035

nivea reinigingsgel verfrissend

Gebruiksadvies

Breng de gel ‘s morgens en ’s avonds aan op een vochtig gezicht, hals en decolleté door met kleine opwaartse cirkels in te masseren. Grondig afspoelen met lauwwarm water. 

Mijn ervaring

Ik vind deze reinigingsgel heel fijn! Hij heeft de typische geur van Nivea: fris, zacht en vertrouwd. De gel is heel gemakkelijk in gebruik en je hebt er niet veel van nodig. Ik maak mijn gezicht nat met een washandje en daarna breng ik de reinigingsgel aan met mijn handen. De gel schuimt prima, niet te veel en niet te weinig. Ik masseer de gel even goed in, spoel alles af met water en voilà. Na gebruik voelt mijn huid fris, zacht en gehydrateerd aan. De heerlijke geur blijft subtiel hangen en dat vind ik heel fijn. Nadat ik de gel heb gebruikt, breng ik nog een dag- of nachtcrème aan en dan ben ik klaar! De Nivea reinigingsgel geeft mijn huid een opkikker en dat kan ik goed gebruiken in de vroege ochtend. Maar ook ’s avonds is deze reinigingsgel fijn om te gebruiken. Dit product is zeker een aanrader! 

nivea reinigingsgel

De Nivea Verfrissende Reinigingsgel kost € 4,99 en is hier te koop, alsook bij de drogist.

Veel liefs,
Vanessa xxx

2 reacties

Reacties zijn gesloten.